folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid Yağmuru Başadı 4

Rapid Yağmuru Başadı 4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resul
    resul's avatar
    Erkek

bir tanede ben alabilirmiyim varsa

herkezin kadili mübarek olsun

---
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeron45
    zeron45's avatar
    Erkek
    bir tanede ben alayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    hala kaldıysa bana da gönderir misin?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Rapid kullanmıyorum arkadaşlar Torrent yetiyor yani istediğim için söylemiyorum da..Merak ettiğim şey şu,

Tbt de son zamanlarda herkes hayrına güzel işler yapıyor bulduğu rapidleri paylaşıyor..Bu,başka sitelerden tek tek filmlerin linkini copy+paste etmeye benziyor.Bunun yerine hepsini yazmak yerine site'nin ismini yazmak daha mantıklı değil mi.

Yani sadaka gibi,millet 2 tane rapidim var deyip ilk ikiye atacağım falan diyor ve başlık açıyorlar,sayfada doğal olarak az 15 kişi daha istiyor..Nerden bulduğunuzu anlatın da millet faydalansın.Bana balık verme tutmayı öğret misali..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı:
    -----------------------------

Rapid kullanmıyorum arkadaşlar Torrent yetiyor yani istediğim için söylemiyorum da..Merak ettiğim şey şu,

Tbt de son zamanlarda herkes hayrına güzel işler yapıyor bulduğu rapidleri paylaşıyor..Bu,başka sitelerden tek tek filmlerin linkini copy+paste etmeye benziyor.Bunun yerine hepsini yazmak yerine site'nin ismini yazmak daha mantıklı değil mi.

Yani sadaka gibi,millet 2 tane rapidim var deyip ilk ikiye atacağım falan diyor ve başlık açıyorlar,sayfada doğal olarak az 15 kişi daha istiyor..Nerden bulduğunuzu anlatın da millet faydalansın.Bana balık verme tutmayı öğret misali..

+ 1

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    kaldıysa banada bi tane gönderirseniz iyi olur

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jacob
    jacob's avatar
    Erkek
    kaldıysa bana da gönderir misin?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı:

ben hiç bir zaman ilk2 kişiye ilk 1500 kişiye falan demedim kardesım.elimde olan butun rapidleri dagıtıyorum ayrıca bunları baska siteden değil kendi çabalarımla buluyor ve dagıtıyorum ayrıca sadece tbt de dagıtıyorum.

ben ne sadaka veriom nede dua almak için bunu yapıom.KARDES BUNUN ADI PAYLASIM

bende senın gıbı muhalefetlere ne balık var ne de olta

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    varsa pm attırıver

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    kaldıysa banada yollarsan sevinirim...

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 34694 Toplam Mesaj: 355