Rapide Çare War ! Hep Beraber Çözelim,Tbt Servislerine Ekleyelim İçerde..
-
Şimdi arkadaşlar Rapidlech die bi script var.Scipt rapidden dosya indirmeye yarıyor.Çalışması için php,port 80,cpanel gibi özellikler gerkiyor.
Şimdi bu zaten ntte var olan bişe google da ararsanız bır çok site bulursunuz bu scriptin yüklü oldugu ama scrptin özel yanları var ;
Bu scriptle hostunuzun kurulu oldugu server pc rapidden downlaod yapıyor.Ardarda yapabilmeniz için çalışan proxler bulmanız gerkıyor sürekli..
Tabi bu işin zor kısmı..
Ama güzel yanı scriptte rs account seçeneği var yani buraya bir tane rs premium accountu alıp bilgisini girdik mi herkes almış gibi sınırsız kullaanbilir !
Burdan duyarlı herkesi bu davete cagrıyorum. Ama hostun sınırsız bandwith olması lazım ki kimse bandwith exceed yazısnı gormeden sınırsızca çekebilsin..
Scriptin şifre koruma seçeneği mevcut.Tbt adminlerinden bi tanesni üstlensin bu oalyı o hakem olsun parayı veren hersk scriptin şifresini bilsin böylece kımsenin hakkıda yenemez + katılım oranına göre belki 5 belki 1 ytye premium sahibi gibi oluruz...
Ne dersiniz ??? -
aynı anda bir sürü download yapabileceğimizi mi söylüyorsun?
yoksa bitince bekleme olmadan tekrar mı?
-
yapta deniyelim bi ...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------
yapta deniyelim bi ...
Bu zihniyetle bu iş zaten olmaz :)
Anlattıklarım anlaşılmadı galba ? 5 kişi yaaa 5 kişi katılsa kişi başına 3-3.5 ytl ödemek düşecek..
Eğer holy,rene host oalrak alanalrını vermezlerse yüksek bandwith yüzünden birisi saydığım özellikleri destekleyen bir host bulsun 1aylık rapid premium
üyeliğini cebimden verecem...
Hayır arkadaşım beklemek falan yok istediğin akdar dosyayı aynı ana çekebiliyorsun.. Sadece serverın bağlantı hızının yüksek olması lazım mesela yurt dışı serverları genelde 20M/s dir bu da demek oluyor ki 100Mb lık bir dosyayı ındırmeye başlamak için 5-6snye bekleyceksin hepsi bu ! -
hoca yine yapmışın yapacağını (: tebrik ederim. rapid'in senden çekeceği var (((:
eğer böyle bişey gerçekleşirse ben katılırım ve katılacak çok kişide bulurum ;)
ewet tbt murid'leri önümüzde çok avantajlı bi fırsat var. gelin bunu değerlendirelim. 3 veya 5 ytl nereye vermiyoruzki???
-
Ben asıl sorunu katılımcı sayısınınazlığı yada çokluğu olarakta görmuyorum zaten..
en buyuk sorun sınırsız bandwith olan bi host ee tabi yapıalbilecek downloadlara göre de alan kapasitesi
Ama alanın sınırsız olması şart değil zira scriptle download edilen dosyalar 3-5 snye silinebiliyor..
Eeee şimdi akla şugelıyor ? Ben dosyamı çekerken başkasına download etmesi için hsotta yer kalmadıysa o sılcek ben nasıl çekecem ??
Buda düşüldü :)
rapid linkini yazdıpğınız yerın altında yorum ekle butonu var oraya notunuzu düşresiniz falanca skka sürer silmeyin indirene kadar falan die olur biter..
Burdan tbt hostçularına seslenıyom :D
Yaw illa tbtnin hostunu kullanmak zorunda değiliz kaldı ki renenin izin verce ne malum :D msnde yok zaten toplaşıp host alalım a.Q müridin birinden ee müritte bi kıyak yapsın neticede tbt içi bi dayanışma bu.. -
abi ayarlayın bu işi ne kadarsa verelim parasını.yeterki bu dandik mesele cozulsun.cogu kişinin de 3 ün 5 in lafını yapmıcanı dusunuyorum.
-
hoca aynı anda bi kaç download yapabileceksek ben varım.
-
fdc den makina kiralamak lazim adam basi herkez indirmek isteyen 5-10 bisey atsin makina parasida cikar senelik olarak rapidde cikar hersey cikar ...
-
nikoteen bunu yazdı:
Ben asıl sorunu katılımcı sayısınınazlığı yada çokluğu olarakta görmuyorum zaten..
en buyuk sorun sınırsız bandwith olan bi host ee tabi yapıalbilecek downloadlara göre de alan kapasitesi
Ama alanın sınırsız olması şart değil zira scriptle download edilen dosyalar 3-5 snye silinebiliyor..
Eeee şimdi akla şugelıyor ? Ben dosyamı çekerken başkasına download etmesi için hsotta yer kalmadıysa o sılcek ben nasıl çekecem ??
Buda düşüldü :)
rapid linkini yazdıpğınız yerın altında yorum ekle butonu var oraya notunuzu düşresiniz falanca skka sürer silmeyin indirene kadar falan die olur biter..
Burdan tbt hostçularına seslenıyom :D
Yaw illa tbtnin hostunu kullanmak zorunda değiliz kaldı ki renenin izin verce ne malum :D msnde yok zaten toplaşıp host alalım a.Q müridin birinden ee müritte bi kıyak yapsın neticede tbt içi bi dayanışma bu..
-----------------------------i$e yaramaz. premium olsa bile gunluk 5gb limiti var.
biri bi DVD oyun indirse gunluk limit dolar.
-
olaya şöyle bi açıklık getirelim.
O script'i ben premium almadan önce bi kaç tane server'ımda kullanıyordum. Sistemi aşırı yoran birşey bu 1
Tahribatta bandwith sorunu olmasa bile server makinesini kasmaya tahammül edilmez.
Ve ayrıca şunu da söyliyim :) Eğer server rapid'in bulunduğu ülkedeyse 100 Mb lık dosyayı çekmeniz 30 saniye bile sürmüyor makineye.. ordan normal hızınızla indiriyorsunuz sonra..