Rapidpre.Com Kimin?
-
bende böyle bir site açmak istiyorum elimde limitsiz bant host var
bu dediğiniz gibi rapid in kendisinden yiyorsa puan ile kasıp satamadığım pre hesapları script e eklerim reklamlara tıklayan indirsin ?
olabilirse script i olan pm atsın rapidshot denedim bir ara ama o galiba baya bant yiyor
-
güzel siteydi..script paylasilirsa belesten :D bizde yapardik belki bisiler :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
script 50 $. isteyen varsa pazarlıksız 50 $ satayım o scripti. evet bandwich i sunucudan yemiyor. cpu problemi yaratmıyor...
Bekleme yok, dosya direk rapid serverindan iniyor.
-----------------------------amme hizmeti yapmak için scripte neden 50$ vereyim ki :D 10 tane premium alır download yaparım o parayla :D
-
@readfile($download);
Bu da sunucudan yer bandwithi.
Sunucudan bw yemeyen script yazabilirim ama premiumları bu konularda bilgisi olan biri rahatça ele geçirebilir. -
h4ckinger bunu yazdı:
@readfile($download);
Sunucudan bw yemeyen script yazabilirim ama premiumları bu konularda bilgisi olan biri rahatça ele geçirebilir.
-----------------------------geçirilmeyecek şekilde olamaz mı ?
-
PanxeR bunu yazdı:
h4ckinger bunu yazdı:
@readfile($download);
Sunucudan bw yemeyen script yazabilirim ama premiumları bu konularda bilgisi olan biri rahatça ele geçirebilir.
-----------------------------geçirilmeyecek şekilde olamaz mı ?
Malesef olamaz. -
PanxeR bunu yazdı:
bu dediğiniz gibi rapid in kendisinden yiyorsa puan ile kasıp satamadığım pre hesapları script e eklerim reklamlara tıklayan indirsin ?
olabilirse script i olan pm atsın rapidshot denedim bir ara ama o galiba baya bant yiyor
-----------------------------limitsiz bant hostun varsa hızı iiyse bnm domaine şeyapıp kuralım güzel bi script
-
Noneyim bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------limitsiz bant hostun varsa hızı iiyse bnm domaine şeyapıp kuralım güzel bi script
-----------------------------bende var :) İçeri daşşaqlı bi Adult forum kurmayı düşünüyorum ve rapid linklerini de yapacağım pre scriptine yönlendirmeyi düşünüyorum Yani adamlar adult içerikli öğeyi indirmek için rapide para vermeyecek direk servedan indirecek. adult sitelerin içinde acayip tutarım gibime geliyo. domain de çok güzel
www.spermen.org/azm :D azm bölümüne forumu kurmyı düşünüyorum. script vermek isteyen olursa bi sub ile scripti kurabiliriz yada ikinci bi domaini yönlendirebiliriz hosta?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bende var :) İçeri daşşaqlı bi Adult forum kurmayı düşünüyorum ve rapid linklerini de yapacağım pre scriptine yönlendirmeyi düşünüyorum Yani adamlar adult içerikli öğeyi indirmek için rapide para vermeyecek direk servedan indirecek. adult sitelerin içinde acayip tutarım gibime geliyo. domain de çok güzel
www.spermen.org/azm :D azm bölümüne forumu kurmyı düşünüyorum. script vermek isteyen olursa bi sub ile scripti kurabiliriz yada ikinci bi domaini yönlendirebiliriz hosta?
-----------------------------sitende nod32 trojen uyarısı veriyor
22.09.2010 22:08:39 HTTP filtresi dosya http://www.spermen.org/azm/clientscript/vbulletin-global.js?v=400a5 JS/TrojanDownloader.HackLoad.AE truva atı bağlantı sonlandırıldı - karantinaya alındı j
-
hocam sağol bakim bi korsan vb işte :/ edit o js dosasını sildim içinde zaten bişey yoktu :| Bende anti yok kullanmıyorum acaba hala devam ediyormu?