Rapidpre.Com Kimin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bende böyle bir site açmak istiyorum elimde limitsiz bant host var

bu dediğiniz gibi rapid in kendisinden yiyorsa puan ile kasıp satamadığım pre hesapları script e eklerim reklamlara tıklayan indirsin ?

olabilirse script i olan pm atsın rapidshot denedim bir ara ama o galiba baya bant yiyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

güzel siteydi..script paylasilirsa belesten :D bizde yapardik belki bisiler :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:
    -----------------------------

script 50 $. isteyen varsa pazarlıksız 50 $ satayım o scripti. evet bandwich i sunucudan yemiyor. cpu problemi yaratmıyor...

Bekleme yok, dosya direk rapid serverindan iniyor.

amme hizmeti yapmak için scripte neden 50$ vereyim ki :D 10 tane premium alır download yaparım o parayla :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek

@readfile($download);

Bu da sunucudan yer bandwithi.

Sunucudan bw yemeyen script yazabilirim ama premiumları bu konularda bilgisi olan biri rahatça ele geçirebilir.

Özgür iradeydi şeytanım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

h4ckinger bunu yazdı:

@readfile($download);

Sunucudan bw yemeyen script yazabilirim ama premiumları bu konularda bilgisi olan biri rahatça ele geçirebilir.

geçirilmeyecek şekilde olamaz mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

h4ckinger bunu yazdı:

@readfile($download);

geçirilmeyecek şekilde olamaz mı ?

Malesef olamaz.

Özgür iradeydi şeytanım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

bu dediğiniz gibi rapid in kendisinden yiyorsa puan ile kasıp satamadığım pre hesapları script e eklerim reklamlara tıklayan indirsin ?

olabilirse script i olan pm atsın rapidshot denedim bir ara ama o galiba baya bant yiyor

limitsiz bant hostun varsa hızı iiyse bnm domaine şeyapıp kuralım güzel bi script

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

limitsiz bant hostun varsa hızı iiyse bnm domaine şeyapıp kuralım güzel bi script

bende var :) İçeri daşşaqlı bi Adult forum kurmayı düşünüyorum ve rapid linklerini de yapacağım pre scriptine yönlendirmeyi düşünüyorum Yani adamlar adult içerikli öğeyi indirmek için rapide para vermeyecek direk servedan indirecek. adult sitelerin içinde acayip tutarım gibime geliyo. domain de çok güzel

www.spermen.org/azm :D azm bölümüne forumu kurmyı düşünüyorum. script vermek isteyen olursa bi sub ile scripti kurabiliriz yada ikinci bi domaini yönlendirebiliriz hosta?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

bende var :) İçeri daşşaqlı bi Adult forum kurmayı düşünüyorum ve rapid linklerini de yapacağım pre scriptine yönlendirmeyi düşünüyorum Yani adamlar adult içerikli öğeyi indirmek için rapide para vermeyecek direk servedan indirecek. adult sitelerin içinde acayip tutarım gibime geliyo. domain de çok güzel

www.spermen.org/azm :D azm bölümüne forumu kurmyı düşünüyorum. script vermek isteyen olursa bi sub ile scripti kurabiliriz yada ikinci bi domaini yönlendirebiliriz hosta?

sitende nod32 trojen uyarısı veriyor

22.09.2010 22:08:39    HTTP filtresi    dosya    http://www.spermen.org/azm/clientscript/vbulletin-global.js?v=400a5 JS/TrojanDownloader.HackLoad.AE truva atı    bağlantı sonlandırıldı - karantinaya alındı    j

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam sağol bakim bi korsan vb işte :/ edit o js dosasını sildim içinde zaten bişey yoktu :| Bende anti yok kullanmıyorum acaba hala devam ediyormu?

Toplam Hit: 4716 Toplam Mesaj: 22