Rapidshare E Girebilen Var Mı?
-
Bu ne ya, RS de mi engellendi? Ip adreslerinden bile ulaşamıyorum ama proxy üzerinden ulaşılabiliyor yani rapidde bir sorun yok.
-
girilebiliyor sorun yok.
internetinizde her sorun olduğunda konu açmasanız :/
-
Düzeldi şimdi, ayrıca sorun benim internetimde değildi emin ol.
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------girilebiliyor sorun yok.
-----------------------------
e alla alla adamcağız ne yapsın töbe töbe sabah sabah git bi yüzünü yıka -
alicem bunu yazdı:
-----------------------------girilebiliyor sorun yok.
-----------------------------sorun olduğunda açmıyacaksa niye acacak
diyecek bakın nete giriom konu mu açtım diyecek
-
shiftdelete de camfrogun engellendiğini gördükten sonra, rapide ulaşamayınca "acaba bu da mı engellendi" dedim kendi kendime, proxy üzerinden rapiding ip adresini çözümledim ve ip adresi üzerinden bağlanmak istedim belki dns problemidir diye ama ip den de erişemeyince konu açtım. Neyse, sağolun cevaplar için :).
-
10 dk öncesine kadar ulaşılıyordu. şimdi yine gitti.
-
yıllık rapid screeni koyunca bişeymi oluyosun?hesap kim bilir kimin hesabı=)....herkes konu açsın ozaman şuraya girebiliyorum şuraya giremiyorum diye...
-
alicem bunu yazdı:
yıllık rapid screeni koyunca bişeymi oluyosun?hesap kim bilir kimin hesabı=)....herkes konu açsın ozaman şuraya girebiliyorum şuraya giremiyorum diye...
-----------------------------kimin hesabı olması önemli değil orada tarih var saat var 15.06.2009 ve saati yazıyor.
-
NowalgiN bunu yazdı:
10 dk öncesine kadar ulaşılıyordu. şimdi yine gitti.
Prova mı yapıyorlar yoksa? Vallhi ben bunlardan beklerim, bir sürü siteye erişimi engellediler, rapid de giderse bir taraflarına soksunlar verdikleri hizmeti. -
prem hesabı girmiş isen ondan kaynaklanıyordur
1-2 kişi kullanınca eğer rapid uyuz olursa böyle donma
oluyor ayrıca
@alicem
isteyen istediğini koyar acar sanane arkadaş giremediği site rapid en büyük dosya yükleme sitesi
diğer mürid ise ss'yi işte ben giriş yapabiliom sorun yok dercesine koymuş bu tür oldu 2-3 konuda
gelip böyle cins uç devamlar veriyorsun hayır olur inş.