Rapidshare Happy Hours Habercisi (Ücretsiz Sınırsız Download Yapma Zamanını Veriyor)
-
Rapidshare Happy Hours Habercisi
Rapidsahare kullanıcılarına sınırsızca download yapacakları belli saatler sunuyor bu saatler içinde premium üyelerinin tüm hakların sahipsiniz bu süre içinde birden fazla download yapabilirsiniz.
RapidShare Happy Hours Detector uygulaması sizin yerinize bu saatleri takip ediyor. Uygulamanın aktif olduğu zaman program sizi sesli uyarıyor..
Rapidshareden indirmek istediğiniz linkleri listesini yapın uygulama başladığında vakit kaybetmeyin..
Happy Hours olduğunu anlamak için “Free” ye bastığınız zaman The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! seklinde bir yazı beliriyor resimde görüldüğü gibi konuyu hazırlarken tesadüf bu ana denk gelmişti.
http://www.rapidshare.com/files/113230309/HappyCat1.0.1-20lives_Fit.rar
Bu programı kurabilmeniz için .net framework 3.5 yüklü olması gerekir. -
bende birden fazla download yapmıyor + olarak 100mb bişi indirdiysem git 112dk soara gel diyor yani modem res
bir gün bırakacaksınız bu rapid i sora diyeceksiniz ki ben ne yapmışm yıllardır amelelik yapıom rapidde
-
mutlu saatlere hiç denk gelmedim :) o saatlere denk gelince sen de cookilerini ve tanımlama bilgisini sil,o zaman büyük ihtimal sende mahrum kalmayarak belli bi süre sınırsız download yapabilirsin.. ya da sen o mutlu saatlerin sonuna denk gelmişsin!
yaf ne ilginçtir, her yerde kapitalizm kendini yaymış.. kendini pazarlamak için dansöz gibi kıvırıyor.. mutlu saatlermiş, azıcık ucundan koklatıyor,müşteriye hoş gelincede satıyor premium üyeliği
-
premium var bende en rahatı :)
-
benim ki yine doldu 25 gb kotalı bide premium die isim vermiş şerref...ler
keske kota olayı hiç olmasın 4 gunde bir 1 gun bekliyoz..
-
O zamanlar bana da denk geldi ama sadece verdiği avantaj linkte alttan free ye tıkladığında 1-2 dk filan beklemiyorsun yani kod yazmak filan yok.
Rapid bu zamanlarda eş zamanlı dosya indirmeye de izin vermiyor ha bir de dosya indirdiğinde her zamanki gibi yaklaşık dosya boyutu kadar dk bekletiyor.(100mb ye 100dk gibi)...tabi bu olay modemin fişi tak çıkar düzeliyor ama sadece kod yazamama ve kodu beklememe avantajı var ha bir de sanırım flashget e de bu saatlerde izin veriyordu.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bende birden fazla download yapmıyor + olarak 100mb bişi indirdiysem git 112dk soara gel diyor yani modem res
bir gün bırakacaksınız bu rapid i sora diyeceksiniz ki ben ne yapmışm yıllardır amelelik yapıom rapidde
-----------------------------benim bildiğim kadarıyla da aynı anda birden fazla download yapmıyor tek faydası güvenlik için gereken kodu sormaması ve de bekletmemesi...
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bende birden fazla download yapmıyor + olarak 100mb bişi indirdiysem git 112dk soara gel diyor yani modem res
-----------------------------benim bildiğim kadarıyla da aynı anda birden fazla download yapmıyor tek faydası güvenlik için gereken kodu sormaması ve de bekletmemesi...
-----------------------------bence o güvenli için falan değil milleti uyuz etmek için
hotmailde bile yok kedi medi rapide ne oluyo
-
saat 1 de falan başlıyor happy hours olayı daha erken başlasa baya bi işime yarıcak aslında
-
bir bu eksikti.
-
saat 1 de başlıyor. bana güvenin yeter:) öğle 11 veyahut 12de sonlanıyor