Rapidshare Hesabınızı Paylaşmaktan Çekinmeyin Zira Geri Alınabiliyor.
-
Evet arkadaşlar hem forumda rapid dağıtan üyeler için iyi bir haber hem de hırsız ipneleri üzecek bir haber.
http://64.233.183.104/search?q=cache:ClARIR0WmfQJ:www.sharebus.com/index.php%3Fshowtopic%3D163539+rapidshare+%C3%A7al%C4%B1nd%C4%B1&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr&lr=lang_tr
Linkte adamlar nasıl geri alınabileceğini anlatmış aynı şey arkadaşımın başına gelmişti ve bu yolla 20 dk da aldık.
yinede bokunu çıkarmamak lazım paylaşımın güvenilen adamlara vermek lazım hesapları. ki hergün değişmesin şifren :)
bu arada
tşk @sharp -
hmm ee o azmna paylaşsana hoca çok makbule geçersin valla ama pm yoluyla tabi böle uluorta boqu çıkar işin :D:D:D
-
olm bende yok la bi müridden aldım saolsun pm le dağıttı bi kaç kişiye hala sağlam şifre felan değişmedi.
-
hmm yapmaya ya keşke bizde alabilseydik : (
-
valla bakıyorum, doğruysa ne istersen iste benden kardeşim
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
valla bakıyorum, doğruysa ne istersen iste benden kardeşim
-----------------------------mesela :D
-
bu yöntemle göndermiştik bu yazılara benzer bi mail daha 3. mail oldu hala cevap gelmedi, şerefsizin biri email ve şifreyi değiştirmiş
imzamdaki dizi ve film setinden yollayabilirim, yeni çıkan filmler falan, rapid verebilirim etc... -
Senin maile cevap gelmedimi hala :s ayni sey bende olmustu 1 gun icinde cvp gelmisti.ilginc gercekten
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------Senin maile cevap gelmedimi hala :s ayni sey bende olmustu 1 gun icinde cvp gelmisti.ilginc gercekten
-----------------------------
gelmedi ya
rapidin sitesinde bi telefon var yarın orayı arayacaz ingilizce bilen bi arkadaşla
premiumunu falan istemiyorum ya zaten bana dosyalarım lazım, -
ya buradan 10-15 kişiye dağıttım bi pre yi :)
hiç düşünmedim şifresi dğişir mi diye
o pre yi zaten kullanmıyordum :)
-
Banada SharpShooter verdi saolsun hala daha da sifre ayni fakat 10 GB trafik oldu dioe simdi :D
Toplam Hit: 4014 Toplam Mesaj: 15