Rapidshare İçin Çözümünüz Varmı?
-
Başlat menüsünden Çalıştır ı tıklayın
ipconfig /flushdnskomutunu yazarak tamam ı tıklayın.
şuandan itibaren limitiniz sıfırlanmıştır. Her llimit dolumunda bu işlemi tekrarlayın(deneyin bakam hojalar)
bide bunu deneyin bakalım ben kullanmadım bu aralar pek vaktim yok :D
-
haa alın bakam bu da belki lazım olur size uşaklar :) bu ne derseniz rapid nonoşunda istediğinizi bulabilirsiniz. programı çalıştırın sol tarafa aramak istediğiniz kelimeyi yazın start search tıklayın size linkleri çıkıyor :) beğenmezseniz bi da bişe vermem bak elimi öpersiniz öyle veririm :P:P
rarların şifreleri : www.tahribat.com
-
Sınırsız bağlantım olsa 7 euroyu vermekten çekinmem.
-
-
abi rapidshare sömürü için doğmuş divshare denen bişi var 200 mb upload yapabiliosun üyelik ücretsiz sınırsız download mp3 upload edilince siteye kod koyup dinletebiliosun bile
-
Benim premium üyeliğim var ancak rapidden ben bilgisayar başında olmadığımda otomatikman dosya indirebilecek bi downloader var mı? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
-
ZIRTO bunu yazdı:
-----------------------------
sıcak suya koy çözülsün amuahahhah :D
-----------------------------:))))))) heheheh
Dostum bence en mantıklısı tüm Türkiye olarak rapid i kullanmamak. Kullanılıyorsak ta en mantıklısı bence 10 ytl verip bi rapid premium almak. Yoksa böyle modem on/off ile uğraşmak bize ziyan...
-
Rapide dosya atmayın en iyisi budur. Bakın size bir örnek vereyim. Sitenin adı mediafire
-
monders bunu yazdı:
Benim premium üyeliğim var ancak rapidden ben bilgisayar başında olmadığımda otomatikman dosya indirebilecek bi downloader var mı? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Flashgeti kullan ;) -
Rapidshare bağlantısını kopyalayın.
- http://anonymouse.org/anonwww.html adresini tarayıcınızda açın.
- "Enter URL" satırına kopyaladığınız Rapidshare bağlantısını yapıştırın.
- "Surf anonymously" butonuna basarak dosyaya ait sayfanın açılmasını bekleyin.