Rapidshare Sınırsız Download..:)
-
Denedim simdi..Genco diye bir dizi vardi,onun 1. bölümünü indiriyorum,2 ayri part.. Calisiyor..Ama biraz ugrasmaniz gerekiyor musait proxy bulmak icin..Ugras dedigim sey,deneyeceksiniz surekli okadar..
Buyrun..
Not: Alintidir..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Denedim simdi..Genco diye bir dizi vardi,onun 1. bölümünü indiriyorum,2 ayri part.. Calisiyor..Ama biraz ugrasmaniz gerekiyor musait proxy bulmak icin..Ugras dedigim sey,deneyeceksiniz surekli okadar..
Buyrun..
-----------------------------
paylaşımın için teşekkürler.ŞU olayı ayrıntılı sekilde anlatabilirmisin?prox i listeden nasıl seçiliyor vS.koılay gelsin -
Neyi aciklayayim hocam? Url'yi yaz,Go butonuna tikla okadar..
-
arkadaslar bunlardan hicbiri bi ise yaramiyo ne bu site ne modemi acip kapatmak baska bir yolu yokmu yauv ha bilmiyorsaniz o ayri :D:D:D
-
www.rapidgrab.org bunu deneyin =)
-
bende 1 saat önce araştırıyodum bunu bi kaç program buldum veriyim linki
http://www.download.com/Free-Download-Manager/3000-2071_4-10750388.html?tag=lst-0-7
http://www.download.com/RapidDowner/3000-2017_4-10678921.html?tag=lst-0-2
bakın belki begenirsiniz..
-
yaw hiç ugrasma rapidden al bir premiyum 1 ay boyunca kökle istediğini indir yada arkadasınla ortakal çoşturun
-
uz-i bunu yazdı:
yaw hiç ugrasma rapidden al bir premiyum 1 ay boyunca kökle istediğini indir yada arkadasınla ortakal çoşturun
-----------------------------iki kişi kullanabilio mu hoca?
ipe ipe tek alacaksın...
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Denedim simdi..Genco diye bir dizi vardi,onun 1. bölümünü indiriyorum,2 ayri part.. Calisiyor..Ama biraz ugrasmaniz gerekiyor musait proxy bulmak icin..Ugras dedigim sey,deneyeceksiniz surekli okadar..
Buyrun..
Rapid mapid yalanda hoca genco şahane dizi ya:| pınar ah ah:( -
Yillik resmi uyelik ucreti kac kurus :)
-
modem acıp kapama ıse yarıyo bende ard arda 7 part indirdim