Rapidshare Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    La_Brujita
    La_Brujita's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar
    rapidsharede limiti nasıl kaldırabiliriz.
    bulduğum linklerin hepsi kırık çıktı
    yardımcı olursanız sevinirim.
    şimdiden teşekkür ederim

Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Karşında bu işten para kazanan bir site var , webmasterları var , şimdi düşün adam bu işten para kazanıyor ve para ödeyipde ödemeyen arasında bir limit koymak zorunda . Bu limitide sokaktaki fikret şevket aşacak olsaydı o şirketin bugünlere gelebilmesi mümkünmüydü , az bakarsan her forumda var Rapidshare nasıl limitsiz olur baabında. Hepsindede aynı cevap... Bendende aynı cevabı alıcaksın , modemine restart atacaksın her indirdiğin DL sonrası ip ni değişiceksin bu kadar , başka yolu yok bunun

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    arkadaşlarla para toplayıp satın alıcaksınız bir account. En basit ve kısa yöntem o. İnternet sitelerine yükliyip oradan yüklemek gibi yöntemler var ama zaman kaybı.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    La_Brujita
    La_Brujita's avatar
    Erkek
    saolun çok yardımcı oldunuz

Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    aynı accountla ..aynı anda ..iki farklı ıp den dawnload yaptığın zaman accauntunu banlıyolar diye biliyorum ..aslında benim şuan bi premium üyeliğim var ama :P

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    aynı premium hesaptan farklı iplerde downloadda uploadda yapsanız sorun cıkmıyo arkadaslar.

yalınz şöle bi sistemi var rapidin rapid puan die

senin upload yaptıgın dosyalar ne kadar cok yüklenirrse premium puan kazanıosun. premium hesabına

ve 10000 puan olunca 1 aylık bedava uzattabiliosunuz üctersiz her ay 10000 puan yap her ay bedava olsun =) kolay bişi upload yapana

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Aynen rebelliouss"un dediği gibi ..benim premium Accountlarımda ordan geliyo zaten :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    sokaktaki fikret şevket birleşsin para biriktirsin alsın bi premium account.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    abi bu puan dalgasına nerden bakıoz? (:
    bi el atsanız tecrübe sahibi olarak

punto cero
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Valla bu işle aylarca uğraşan birisi olarak rapidshare"ın hiçbir açığı olmadığını tahattüt ederim :) Boş yere limit kaldırma şu bu bktan programlarla uğraşmayın.Reset atarsınız indirirsiniz.Olay budur başka hiçbir şekilde yapamazsın.Adamlar aylardır bu tür şeylere maruz kala kala iyice geliştirdiler sistemi.İşte tek yapılacak birşey var. www.ibiet.com adresinden premium link alabilirsin.Oda ara sıra açılıyor.Premium hesap almaktan başka çare yok malesef.

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    abi bu puan dalgasına nerden bakıoz? (:
    bi el atsanız tecrübe sahibi olarak

-----------------------------------------------------

hacı önce hesaba giriş yapcan premium yada free karsına ekran gelecek görürsün zaten beaa yapma =)

bölee bşi

XXX hesap adın mesela *99999999 da puanın oluo

Hallo, XXX ! Du hast bis jetzt 9999999 Punkte gesammelt.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 4426 Toplam Mesaj: 20