Rapidshare Yardım
-
Merhaba arkadaşlar
rapidsharede limiti nasıl kaldırabiliriz.
bulduğum linklerin hepsi kırık çıktı
yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim
-
Karşında bu işten para kazanan bir site var , webmasterları var , şimdi düşün adam bu işten para kazanıyor ve para ödeyipde ödemeyen arasında bir limit koymak zorunda . Bu limitide sokaktaki fikret şevket aşacak olsaydı o şirketin bugünlere gelebilmesi mümkünmüydü , az bakarsan her forumda var Rapidshare nasıl limitsiz olur baabında. Hepsindede aynı cevap... Bendende aynı cevabı alıcaksın , modemine restart atacaksın her indirdiğin DL sonrası ip ni değişiceksin bu kadar , başka yolu yok bunun
-
arkadaşlarla para toplayıp satın alıcaksınız bir account. En basit ve kısa yöntem o. İnternet sitelerine yükliyip oradan yüklemek gibi yöntemler var ama zaman kaybı.
-
saolun çok yardımcı oldunuz
-
aynı accountla ..aynı anda ..iki farklı ıp den dawnload yaptığın zaman accauntunu banlıyolar diye biliyorum ..aslında benim şuan bi premium üyeliğim var ama :P
-
aynı premium hesaptan farklı iplerde downloadda uploadda yapsanız sorun cıkmıyo arkadaslar.
yalınz şöle bi sistemi var rapidin rapid puan die
senin upload yaptıgın dosyalar ne kadar cok yüklenirrse premium puan kazanıosun. premium hesabına
ve 10000 puan olunca 1 aylık bedava uzattabiliosunuz üctersiz her ay 10000 puan yap her ay bedava olsun =) kolay bişi upload yapana -
Aynen rebelliouss"un dediği gibi ..benim premium Accountlarımda ordan geliyo zaten :)
-
sokaktaki fikret şevket birleşsin para biriktirsin alsın bi premium account.
-
abi bu puan dalgasına nerden bakıoz? (:
bi el atsanız tecrübe sahibi olarak -
Valla bu işle aylarca uğraşan birisi olarak rapidshare"ın hiçbir açığı olmadığını tahattüt ederim :) Boş yere limit kaldırma şu bu bktan programlarla uğraşmayın.Reset atarsınız indirirsiniz.Olay budur başka hiçbir şekilde yapamazsın.Adamlar aylardır bu tür şeylere maruz kala kala iyice geliştirdiler sistemi.İşte tek yapılacak birşey var. www.ibiet.com adresinden premium link alabilirsin.Oda ara sıra açılıyor.Premium hesap almaktan başka çare yok malesef.
-
abi bu puan dalgasına nerden bakıoz? (:
bi el atsanız tecrübe sahibi olarak
-----------------------------------------------------
hacı önce hesaba giriş yapcan premium yada free karsına ekran gelecek görürsün zaten beaa yapma =)
bölee bşi
XXX hesap adın mesela *99999999 da puanın oluo
Hallo, XXX ! Du hast bis jetzt 9999999 Punkte gesammelt.
Toplam Hit: 4426 Toplam Mesaj: 20