Rapidshare.Com İle 2000Mb Upload & Download Tek Link
-
Rapid share bildiğiniz gibi 100mb max ile uzun zamandır takdığım isim ile amele işi nden çıkmak için olsa gerek ve git gide pazar payını kaybetmesinden dolayı böle birşey çıkardı rapid in istediği şey herkezin rapid pre li olması karşılığında ise yakında sınırsız upload bile koyacaktır diye düşünüyorum tek tek yöntemleri yazmak yerine resimli anlatım koydum rapid in yeni yaptığı manager ile 2000mb a kadar upload ve sınırsız download (yüklü olan tüm dosyalar ) sadece Premium hesaplar için geçerlidir ve sizin upload ladığınız 100mb üzeri dosyaları da sadece premium lu hesaplar çekebilir
tahribat.com olarak herkez iyi birer bilgisayar kullanıcısı ancak belki anlamayanlar olabilir veya bu pc ile yeni tanışan murid lerimiz ( :D )
resimlerde gösterdiğim yolları takip ederek istediğiniz kadar dosya yollayabilir ve indirebilirsiniz , ancak free hesap kullananları manager kulanmasını pek önermiyorum sebebi ise her dosya upload için (free ler max 100mb ) her seferinde id pas yazmak durumundayiz
Not: burdan tüm preli arkadaşları tek link olarak yüksek boyutta dosya upload a çarıyoruz :D

--------

----

----

-
not2 : türkçe dil yaması çok yakın zamanda çevirip koyacağim =)
-
kardes pre almak sart oldu heralde
-
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------kardes pre almak sart oldu heralde
-----------------------------hep öle idi zaten rapid hız lı ama kullanmak için pre buyuzden 100mb lik partlara ayırtıyordu artık pre al da naparsan yap diyor :D
-
bide meagaupload ı destekliyodun :/
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
bide meagaupload ı destekliyodun :/
-----------------------------Mega bilinçli kullanırsan daha iyi sınırsız upload var = )
-
rapid bence sadece bir site degil bir yasam tarzidir benim icin rapid internetin can damarlarindandir :) i love rapid forever rapid....
-
th3Abdo bunu yazdı:
-----------------------------
rapid bence sadece bir site degil bir yasam tarzidir benim icin rapid internetin can damarlarindandir :) i love rapid forever rapid....
-----------------------------2gb dan sora benim için de öle olacakda baksana paypal ipnesi kartımı bloke etti ya + olarak hesap alamadım : (
-
bazı preli arkadaşlar büyük dosyaları böle upload ederse bizde kurtulsak partlardan dimi?
-
sonunda ben de aldım bi hesap kaç gündür deli oldum aramaktan. bir kere alıştın mı premium'a bir daha free tuşuna basamıyorsun. :)
-
300 mb upload / download :) premium hesabı olmayanlar için :)