folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare"De Engellenirse

Rapidshare"De Engellenirse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Nitrous Arkadaşım :) Rapid Ölmez,Engellenmez Engellenseydi Şuana Kadar Kapatılırdı Şuandan Sonrada Kapatılamaz.. Kapatılsada.. Sorun Olmaz.. Günde 2 Saat den Fazla Bilgisayarla Uğraşan adam bir dns i değiştiremicek kadar aptal olamaz.. rapidshare.. ebayda suncuları satışa cıkalacak kadarda küçülmedi. 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    noodle work mantığı ile çalışan siteler yaygınlaşırdı okadar. başkada bi bok olmazdı. :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    rapid kapatılırsa TTnet'e o zaman kafam girer :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yani kapatmak istenirse *öt yemez die bişey yok istenirse s.s kapanır..

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Göze aLamayan bizimkiLer. yaw bi düşün adamLarın türkteLekomdan daha çok bant genişLiği var Türkiye'de biLmem kaç bin rapid üyesi var bunların yarısı yıLLık desek biizmkiLerin bunu ödemeye g.tü yemez yoksa bu zamana kadar 50 defa kapanmıştı Rapid.Sen hiç kapandığını gördünmü rapidin mahkeme kararıyLa :D ?

Yani anLıcaın bunun başka bi açıkLaması yok döt yemiyo sonuçta ortada bi ticaret var sen adamLarın ticaret hakkına tecavüz edemessin ki  :)

neden göze alamasın kardeşim mahkemenin devletin kaybı ne.ki kayıp değil kazancı olur.çünkü satılan her mp3ten vs. fln vergisini alır..ya isterse dünyanın tüm bandı bunlarda olsun ne farkeder.benim bandım senin badını döver beni engelleyemen mi dicek.neyi niye ödücek ya..premium hesaplarının ücretinin iadesinden bahsediyorsan ödemez kardeşim git bulgaristandan kıbrıstan gir orda pre ni kullan banane der.ya ne kadar saçmalamışım ben ya kapanırsa diyorum sen hiç kapandığını gördün mü diyorsun innasabirin..ya kardeşim ticaret var diye  müdahale edilmez mi.sonuçta yasadışı içeriğe yardım ve yataklık ediyor.ben kapansın demiyorum kapansa hem ağlar hem söverim..:D

Martech bunu yazdı:

Nitrous Arkadaşım :) Rapid Ölmez,Engellenmez Engellenseydi Şuana Kadar Kapatılırdı Şuandan Sonrada Kapatılamaz.. Kapatılsada.. Sorun Olmaz.. Günde 2 Saat den Fazla Bilgisayarla Uğraşan adam bir dns i değiştiremicek kadar aptal olamaz.. rapidshare.. ebayda suncuları satışa cıkalacak kadarda küçülmedi. 

Markech Hocam :) neden ölmesin ya bi sebep söyle:D youtubede hakaret içeren videolar yayınlanır yayınlanmaz kapanmadı.dava edildi kapandı..ya ah bi okusan diorm ya öyle bi engel olacak ki hiç bi şekilde girilemiyecek gibi.tabi mutlaka bi çözüm çıkar ama ya uzun süre sonra yada çok çetrefilli bir yöntemle herkezin yapamayacağı bir şey msela..tamam küçülmedi şu andada öyle küçülecek gibi görünmüyor ama tüm lisans savunucuları birden yüklense o zman ebesini terster görür bizde ebayda pazarlık yapar alırız:D

AyT bunu yazdı:

ustalar meraklanmayın herşeye bi care var bu internet denilen şeyde ben daha görmedim çözümü olmayan sorun bilmeyen biri olarak

hocam ben diyorum ki tittirsen giremicen artık rapide o şekil bi sistem yapacaklarını farzederek konuşuyoruz.demokrasinin çaresinin tükendiği an yani:d

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

@Nitrous

Yaw ben ne anLatıyorum sen ne anLıyosun..Ben diorm bu araba kırmızı sen diosun hayır bu araba kırmızı :)

Sonuçta tek bi gerçek var    KapatırLar.Kapansaydı bu zamana kadar 500 defa kapanırdı..Bkz: Youtube :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Rapidi nah kapatırlar :D

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

o zaman varya telekomun anasını avradını soyunu sopunu gelmişini geçmişini yedi ceddini..... beeeeep :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

@RevengeX

tamam hacı seninle polemiğe girmeyeceğim:p

@JohnD

neye güvenerek söyledin walla merak ettim:D

@BuZuL

telekoma nie söwüonuz ki:D adam emir kulu ne ypsın..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

@RevengeX

tamam hacı seninle polemiğe girmeyeceğim:p

@JohnD

neye güvenerek söyledin walla merak ettim:D

@BuZuL

telekoma nie söwüonuz ki:D adam emir kulu ne ypsın..

olsun abi onun alışı kuvvetli ttnetin :D yok abi ya rapidde sansürlenirse kesin ayaklanma çıkar...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 6677 Toplam Mesaj: 26