Rar Şifresi Kırmak?
-
var mı böyle bişey?bazı programlar var ama işe yaramıyorlar.sağlam program bileniniz varsa çok güzel olur hocular
-
yok öyle birşey
wold list le deneyen veya random pass deneyen var.
1 senede bulamazsın
-
çok zooooorrr çok zor
-
winrar ın üreticisinin sözü. " winrar programı herhangi bir arka kapı içermez. Eğer şifrenizi unutursanız, ben dahil bunu geri getirebilecek kimse yoktur."
buda şu demek oluyor, brute force ile anca kırılabilir. buda şifrenin karakteristiğine göre birkaç dakikadan başlayıp yıllarca sürebiliyor. o nedenle bi rar şifresini unutursak, bize bir bardak soğuksu yolu görünüyor demektir.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------winrar ın üreticisinin sözü. " winrar programı herhangi bir arka kapı içermez. Eğer şifrenizi unutursanız, ben dahil bunu geri getirebilecek kimse yoktur."
-----------------------------Denecek başka söz yoktur...
-
Yani bundandan nasıl ir desr çıkarıyoruz rarlarımız şifrelemiyecez şifreleyen d kızarak inkaz edecegiz )
-
Bulunur bulunur da sittin sene de.
-
king_zombie bunu yazdı:
-----------------------------var mı böyle bişey?bazı programlar var ama işe yaramıyorlar.sağlam program bileniniz varsa çok güzel olur hocular
-----------------------------şifre tahminine göre karmaşıkmı yoksa basit birşeymi ?
-
oyun indirdim şifre için siteye falan yönlendiriyor.muhtemelen reklam için yapılmış fake bi dosya fakat ben yine bi açıp şansımı deniyim dedim.açamıycaz demek ki.gerçi site bi download'a yönlendiriyor fakat o da türkiye den indirilmiyor.
-
Advanced Archive Password Recovery bu programın full halini bulursan kırabilitesi yüksek.Bi ara banada lazım olmuştu çok kısa sürede kırmıştı program.Senin kıracağın şifre ya site adı yada uploader nicki olduğun için büyük ihtimal harflerden oluşur bir ihtimalde rakamlardan.
-
king_zombie bunu yazdı:
-----------------------------oyun indirdim şifre için siteye falan yönlendiriyor.muhtemelen reklam için yapılmış fake bi dosya fakat ben yine bi açıp şansımı deniyim dedim.açamıycaz demek ki.gerçi site bi download'a yönlendiriyor fakat o da türkiye den indirilmiyor.
-----------------------------rar dosyasına tıkladığında nasıl oluyorda siteye yönlendiriyorki ilginç ?