Raspberry Pi Kullananlar Varmi ?
-
arkadaslar raspberry pi usb cogaltici ve usb wifi bide wifi maus klavye almak istyrm en iyi uyum saglayan hangileri neler almam lazim kullanlardan tavsiye bekliyorum
-
Hocam ben kullanıyorum. Aşağıdaki adreste test edilmiş donanım ürünleri var.
http://elinux.org/RPi_VerifiedPeripherals
ben logitecht kablosus mouse bide standart bir usb klavye kullanıyorum. Zaten çoğu usb ürünü otomatik tanımlanıyor. Wifi dongle larda çektiği güç önemli. Bazıları için powered usb hub gerekebiliyor.
Usb çoğaltıcı alıcaksan da powered almanı tavsiye ederim yani güç kısmı için ekstra adaptör içerenler. Çünkü çok usb taktıkça senin pi nin adaptörü yetmiyor sistem kapanıyor.
Ama ben usb mouse ve 3.5 inch hdd mi bağladığımda sorun olmuyor.
-
cok güzel birseyde bizim tvde usb alet yok olsa süper harbi. klavye logitech k 400 bunu tavsiye ederim hem kücük hem klavye hem mouse.
paduwan tarafından 05/Ara/13 22:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Aga Bende kullanıyorum. Eğer düzgün bir micro USB ve 7W lık bir adaptör varsa normal klavye ve farede kullanabilirsin. USB çoğaltıcı olarak adaptörlü bir çoğaltıcı al adaptörsüzlerde Raspberry pi besleyemediği için 2. veya 3. aygıttan sonra tüm usbler devre dışı kalabiliyor ya da ethernette sıkıntı çıkabiliyor. Adaptörlü USB çuğaltıcılarda ise bir sıkıntı daha yaşanıyor ki o da raspberry pi'nin usb girişine takılan yerden voltaj gelirse, raspberry pi nin adaptörünü çıkarsan bile çalışıyor. Zarar verir mi diye korkuyorum açıkçası.
DrKill tarafından 05/Ara/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bende yeni aldım uğraşıyorum.
şuaralar c# da yaptığım projeyi wheezy de nasıl çalıştırırım ona uğraşiyorum :D
bişeler öğrendikce yazarım.
-
Bende kullanıyorum lakin media player olarak.
http://www.raspbmc.com/
-
xyzavp bunu yazdı
Bende kullanıyorum lakin media player olarak.
Aynen bende en falz böyle kullanıyorum, ama 2. sd kartta da raspbian yüklü onda da kurcukluyorum aleti :D
-
romeo bunu yazdı
arkadaslar raspberry pi usb cogaltici ve usb wifi bide wifi maus klavye almak istyrm en iyi uyum saglayan hangileri neler almam lazim kullanlardan tavsiye bekliyorum
romeo hoca, raspberry pi uyumlu aygit klavuzu isini gorecektir
-
çizik
-
Hımm konu pörtletiyim ameke
Ben de Rapsberi pi almayı düşünüyom.. bizm tv normlade akıllı nete falan giriyor da.. dizi izlerken sayfa belleği cart curt diyor.. sayfa kpanıyor..
İzlerken bi sorun olmaz dimi.. bir de ufak fan bağlayıp torrente çalışsın diyorum.. olur mu gençler? önerileriniz deneyimlerinizi bekliyorum..
-
valla ben bir pi kullanıyorum ama oda pi sayısı 3,14