RC Helikopter (Kameralı) - Yardım
-
kameralı derken?
kamere kendi üzerine mi kaydedecek yoksa pc'ye mi aktaracak?
her ikisinde de aklından cıkarmaman gereken birşey ver.o da helikopterin titreşimi. standart helicopterlerde bu titreşimi gideremezsin. profesyonel modifikasyon gerektirir. buda senin dediğin bütçenin çok üzerinde.
gel sen bu kameralı helikopterlerden vazgeç. uçan balıklar var. onlardan al, üzerine webcam bile bağlarsın :)
-
bi abimiz 2000bin tl vermiş bunların tekine sordum ona yakıtlı al diye fln oda dedi o cok ses cıkıyor bütün mah ayaga kalkar diyor hemde normal benzinde degil pahalı biraz yakıtı o sırf piline 300 tl vermiş .d onunki 3d kameralı 2km menzili varmış bide o 3 tane pil almış devamlı degiştiriyor oynucagı zaman teki 15 saatte şarj oluyormuş kolay gelsin şimdiden sana .d
not: ondaki kamera gözlüklüymüş gözlügü takıpta kamereyı görüyormuş.
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------bi abimiz 2000bin tl vermiş bunların tekine sordum ona yakıtlı al diye fln oda dedi o cok ses cıkıyor bütün mah ayaga kalkar diyor hemde normal benzinde degil pahalı biraz yakıtı o sırf piline 300 tl vermiş .d onunki 3d kameralı 2km menzili varmış bide o 3 tane pil almış devamlı degiştiriyor oynucagı zaman teki 15 saatte şarj oluyormuş kolay gelsin şimdiden sana .d
not: ondaki kamera gözlüklüymüş gözlügü takıpta kamereyı görüyormuş.
-----------------------------saygı duyarım :) ilerliyen zamanlarda param olursa belki alırım :)
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------kameralı derken?
kamere kendi üzerine mi kaydedecek yoksa pc'ye mi aktaracak?
her ikisinde de aklından cıkarmaman gereken birşey ver.o da helikopterin titreşimi. standart helicopterlerde bu titreşimi gideremezsin. profesyonel modifikasyon gerektirir. buda senin dediğin bütçenin çok üzerinde.
gel sen bu kameralı helikopterlerden vazgeç. uçan balıklar var. onlardan al, üzerine webcam bile bağlarsın :)
http://www.indirdik.com/Air-Swimmers-Ucan-Balik
-----------------------------kendi sd kart gibi bişeye kaydetcek. şimdilik küçük bişey aldım ilerde galiba benzinli alıcam şöyle 5 bine kadar uçarım ben artık oda titremez herhal :D
ucan balık iyi fikir aslinda ya :p
-
çinden getirtelim hoca
baktım 105 dolar kargo ile birlikte
gümrükte takılırmı bilmem :)
bana soracak olursan aga kamerasız al wifi kamera takalım anlık görüntü al istersen pcye kayıt et
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çinden getirtelim hoca
baktım 105 dolar kargo ile birlikte
gümrükte takılırmı bilmem :)
bana soracak olursan aga kamerasız al wifi kamera takalım anlık görüntü al istersen pcye kayıt et
-----------------------------şu 70tl lik küçük oyuncağı parçalıyım neden olmasın alırız bitanede çinden wifiyide takarız ona dolaştırırız :)
-
6dakika havada kalıyormuş, 3 saatte şarj ı doluyomuş.. değmez hoca boşver.
-
Perihelion bunu yazdı:
-----------------------------http://www.kameralihelikopter.com/index.php?route=product/product&product_id=203
bu alet gibi birşey almak istiyorum dışarda kullanmak için zaten. kullanan varmı yada bilen, teknik serviste sorun yaratmayan model vs. fiyat 400tl yi geçmeyecek şekilde olursa iyi olur. video çekmeside lazım tabi.
-----------------------------iyi de adam tanıtım da sadece helikopter'i gösteriyor uçuşu nedir? kamera görüntüsü nedir hiç göstermiyor göte gelmeyesin bence daha güzel şeylere bak bu arada daha güzel şeyler varsa arkadaşlar 1000tl bütce ayrabilirim bana da lazım
-
Ev arkadasina D&R dan almistik,fiyati 85 TL'ydi sanirim, hic tat vermiyolar, sarji cok fazla gitmiyor, acik havada ucururken ruzgar ciktigi an sacmaliyor yere cakiliyor,mesafesi dusuk. Bence bosuna para verme.
Su videoyu izledikten sonra ucuz olanlardan vazgecebilirsiniz. :)
okmodel e sormustum buna benzer bi helikopteri 4500 TL demisti. Yalniz videodaki elemanin seviyesine gelebilmek icin bilgisayara bagli kumanda ile baya bir simulasyon ucusu yapmak sart.
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------iyi de adam tanıtım da sadece helikopter'i gösteriyor uçuşu nedir? kamera görüntüsü nedir hiç göstermiyor göte gelmeyesin bence daha güzel şeylere bak bu arada daha güzel şeyler varsa arkadaşlar 1000tl bütce ayrabilirim bana da lazım
-----------------------------nerdesin hacı sen ? hangi şehir?
bildiğim yerler var izmirde.