Rdr2 Oynayanlara Bir Soru
-
oyunu aldım bakalım nasıl birşey çıkacak. büyük ihtimalle sıkılıp kapatacam gibi ama zorlayacam. bi tane bu tarz oyun bitirmek istiyorum. bu da yapılan en iyi oyundur diye düşünüyorum. cawboy dünyası da güzel bi dünya.
spoiler olmadan başlangıçta yapmak gereken, kaçırılmaması gereken birşey var mı?
-
Ekerci bunu yazdı
oyunu aldım bakalım nasıl birşey çıkacak. büyük ihtimalle sıkılıp kapatacam gibi ama zorlayacam. bi tane bu tarz oyun bitirmek istiyorum. bu da yapılan en iyi oyundur diye düşünüyorum. cawboy dünyası da güzel bi dünya.
spoiler olmadan başlangıçta yapmak gereken, kaçırılmaması gereken birşey var mı?
Arap atı yakalamaya çalış. Konumuna Google'dan bakabilirsin. Oyunun en hızlı ve yorulmayan atı.
-
SeRDaR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Oyunda tesadüfen bir şey daha keşfettim. Diyelim ki bir evde yaşayan NPC'yi öldürdünüz. Tekrardan o ev için NPC spawn olmuyor.
Üstelik o evin önünden daha sonraki geçişlerimde kapıya gelen kargo paketlerinin biriktiğini ve kimsenin almadığını fark ettim.
kendi çiftliğinin dışından bomba atarak karıyı ve yaşlı moruğu öldürdüm ama sonra geri gelmişlerdi diye hatırlıyorum.
Çoğu npc ölünce geri geliyor mykb nin söylediği nadiren oluyor bence.
-
Ekerci bunu yazdı
Takıldığın her şeyi sor yardımcı oluruz :)
Ben karlı bölümde silah değiştirmeyi bile zorla bulmuştum.
En önemli bilgi bana göre ana görevler soldaki haritada sarılı noktalar oluyor ben bilmeden beyazlı sıkıcı görevleri de yapıyordum. Hiç gerek yokmuş.
-
Ekerci bunu yazdı
çoğu npc ile iletişime geçebiliyorsun. O yüzden çevrede ki konuşmlara, seslere dikkat et. At ile de seyehat ederken sağdan soldan yardım edin yada başka bir diyalog duyabilirsin, sese yönel ama dikkatli ol :) bazen hapisten kaçan mahkumu kurtarıyorsun sonra gelip yetim-göt hesabı gibi sana giydirmeye çalışıyor :W oyunun başlarında çetedekiler sana ihtiyacına yaracayacak basic şeyler öğretiyor, avlanma, balık tutma vs vs gibi. buraları skiplemeden 1 kere öğren, sonra doğa da eşek gibi dolaşırken avlayıp değerlendirebilirsin. ben poker sevdiğim için her bulduğum bar, merdivan altı yerde oynuyordum güzel oluyor :W
-
-
PS için 30.yıl kampanyası olarak RDR2 indirimde. 205 TL gibi bir şey olmuş. PS var ise almanızı tavsiye ederim.
-
ömrü hayatımda oynadığım en güzel oyundu lan
-
pc için link verebilecek var mı ?
-