folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz

Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    ilk mesajda yazdıklarına bakarak şunu söyleyebilirim, gittiğin psikiyatr seni anlamamış hiç. neden dersen sıkıntıların ciddi bence bi pasiflora ile olcak iş deil. günde 5-7 paket sigara ne demek yaa..anormal bişe son günlerde de olsa. üstüne bi de alkol sen doru dürüst yemek de yemiyosundur o da kesin.soğuk terler, baş ağrıları vs vs. bence başka bi psikiyatra git, ve kafana göre ilaç kullanma.şu an sağlıklı düşünemiyosun kanımca ondan böle garip şeylere girmişsin  yani kafana göre sakinleştirici almak gibi. tekrar ediyorum sağlığın hele de akıl sağlığının şakası yok, yaşayan bilir. başka bi doktora git.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Arkadaşların dediği gibi cipralex,atarax  bayağı iyidir tofaranilde 2-3 tane içersen iyidir.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      Tek kelime ile cypram diyorum..

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

xanax i recetesiz verirlermi hic dehset bisey ameliyattan bikac saat oncede veriyolar hastaya onu abi recetesiz sakinlestirici alamazsin yani 2 katini odersen bazi ezanelerden alabilirsin tabi

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

xanax reçetesizdir. al.

atarax  uyutur.

dideral al.

tensinor al. sakinleştirir. uyutur. uyuşturur. 

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    4 atarax 1 bardak su altı saat kesintisiz uyku.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben bu güne kadar hiç bi antideprasanı alkolsüz almadım.dikkat edin alkolle demiyorum alkolsüz.en az 2 bira.

Sonucunu sölemem gerekirse ilk 12 xanax 4 kutu bira çalışmamda 3 yada 4 gün bedenininizde yani ayaklarınızın altında mıknatıs varmış ve dünyanın merkezine çekiliyormuşcasına garip bir hisle sürünüyor gibi yaşadım garipti.uykudan uyandığımda ilk gün yataktan kalkamadım falan.

Son denememde,yatmam gerektiğini bildiğim halde uyumadığım için yani aklım bedenime hakim olamadığı işçin 4 tane xanax içtim.üzerinede 3 prozac yuvarladım 2 miller çaktım,alarma kalktım.Sabahları tahribat nöbetine kalkıyorum.

uyandım,sonra kendime neden bu saate uyandımki diye sordum uzunca bi süre bunu düşündükten sonra hatırladım internete giricektim ama neden giriceğimi düşündüm falan.neyse kalkıp klavyeye oturana kadarki bu 20-30 sn falan sürdü.ayılamadım

antidepresanlar bence toplu alımlarda işe yarıyor hemde alkolle alackasın.

Prospektüsler ve doktorlar yalan sölüyor hocalar,alkolle gayet hepsini alabilirsiniz.

Öneririm. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    175cm 47kl olarak 4 hap uyuttu bi saat filan öncesinde viski içmiştim, biradan vazgeçtim kilo yapıyo iyrenç bişey bira <poh>12 xanax 4 kutu bira<poh> kaç kilosun sen yaa yüz mü

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    175cm 47kl olarak 4 hap uyuttu bi saat filan öncesinde viski içmiştim, biradan vazgeçtim kilo yapıyo iyrenç bişey bira 12 xanax 4 kutu bira kaç kilosun sen yaa yüz mü

73-75kg... 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    bang-bang bunu yazdı:
    siyaset konuşmayı hiç sevmedim insanlara düşüncelerimi yansıtmadım uç derece milliyetçiyim faşist diyebilirsiniz, son olaylar canımı sıkıyor dün 5 paket sigara içtim, bugün öğleden sonra elimdeki 7. paket oluyor, alkolde alıyorum sakinleşemiyorum, ellerim titriyor soğuk soğuk terliyorum başımın ağrısı geçmiyor hasta değilim ya ağlayamıyorum aşırı sinirliyim, etrafımda herşey anlamsız geliyo, apar topar nefis iş teklifi aldım sektörüm değişti yirmiyedisinde almanyada çalışmaya başlıycam içimde heyecan yok, eğlenmeye gidemiyom kitap okuyamıyom, zor adreslerin veritabanına ulaşıyorum çekicem donukluk olduğunda uğraşmak yerine esc ye basıyom uyumak için yatıyorum uyuyamıyom, sanki bişey yapmam gerekiyor gibi hissediyom haberlere bakıyom daha kötü olmuş sansür aldatmaca yalan, tiksiniyorum dünyadan psikiyatra gittim pasiflora şurup verdi şişeyi fondip yaptım, belirli  bir kesime zarar vermek istiyorum intikam istiyorum, ya bana öyle bir ilaç söyleyinki iki gün üç gün alsın koparsın beni katil olucam :( ya reçetesiz olacak reçeteli alamıyom.
    Ben eczanede çalışıyorum. Bu tür sakinleştirici ilaçlar reçetesiz satılmaz doğrudur heleki ilk defa kuıllanacaksan. Hayatından bezmiş vaziyettisin Dediğine göre  sana tavsiyem İLAÇ sadece yatıştırır sorunlarını halletmez. illede ilaç kullanmak istiyosan CİPRALEX 10 MG kullanabilirsin.. ilk beş gün yarım tablet alarak devamında birer tablet olarak devam edersin.. Eczaneye gittiğin zamanda çekinerek gitme arkadaşın biri Emrah taklidi yap demiş.. koptum ya(: önceden kullandığım ilaç dersin bukadar.. Geçmiş olsun.
Toplam Hit: 50206 Toplam Mesaj: 46