Recoveryde Hata Alıyorumm Bakarmısınız?
-
arkadaslar pcme bugun format atayım dedım ve recovery cdsını taktıgımda bana bu hatayı verıyor is not available to read lg recovery dvd nasıl recovery yapıcamm acıl yardımcı olurmusunuz?
-
acillll arkadaslarrr?
-
Recovery bölümünü silmiş olabilirsin yada zarar görmüş olabilir hocam
Gerek yok recoverye kur normal 7 yi
-
cdsi yokki neyse bulabilirimde nasıl kurcam direk cdyimi takıcam ?
-
arkadaslar yardımcı olcak kımse yokmu yaaa? recovery bolumunu sılmısım pcyi actıgımda oda wındowsu acmıyor sıyah bır ekran cıkıyor hata verıyor ne yapabılırım nasıl format atıcamm?
-
windows 7 dvdsi bul bır tane tak reset at boot ekranını takıp et o senıı yonlendırıcek.
-
yok cd buldum hocaM ama bende wındows acılmıyor sıyah bır bot ekranı gelıyor o haldeyken yapabılırmıyım? yanı bende wındowsu sılmıs recovery cdsıde ıse yaramıyor bu halde ıken nasıl yapabılırım?
-
kurtarma cdsi değil suan sana gereken lısanslı veya lısanssız bır wındows cdsı hocam
-
tmmda hocam sen benım ne demek ıstedıgımı anladınmıı? wındows acılmıyor sıyah bır ekran gelıp duruyor o sekılde o wındows cdsını taksamm wındowsu yukleyebılırmıyım onceden boyle hıc yapmadım onu ogrenmek ıstıyorum?
-
hacı kusura bakma ama recovery işini unut bence sen,temiz bir win7 çek ha illa datalarım önemli diyorsan harddiski bağla başka bir bilgisayara harici olarak,datalarını çek derim..
-
yaw arkadslarrr benıı anlayann bir kişi bile yokmuuu? ben datalarıı fln siktir ettım artıkkk herseyıı yedekledımmm recoveryde yapmıycam su anda pcmde wındowws yoooook sadece atcıgımda sıyah ekran cıkıyor win 7 cdsini taktıgımda otomatık baslarmııı windowsu yuklemeye dıye soruyorumm bunu anlayamıyormusunuzz yaaa?