Red Dead Redemption 1 - 15 Sene Aradan Sonra PC'de
-
raul bunu yazdı
Bu korsan oyunlara nasıl güvenip indiriyorsunuz ağalar . Ben cesaret edemiyorum virüs trojan vs ayağına . Trojansız olduğunu garantileme yöntemi falan var mı ? Sonuçta hesaplar şifreler vs havada uçuşuyor PC de
2 pc kullan sen de
HATTA İzole ol internetten ve lan 'dan onda oyna bunları
Ya da Sandbox ?
Paranoyaksan ve çok temkinliysen böyle abi.
-
-
Yok be aga olmuyor. RDR 2'den sonra sarmıyor. Hem grafik hemde senaryo olarak. RDR 2'de adamlar çitayı öyle bir yükseltti ki hiç bir oyun sarmıyor artık. :(
Mesala geçen RDR 2'de geziyorum önümden tavşan geçti. Dedim bakayım ne olacak birden yok mu olacak bu tavşan ? Hayvan hoplayarak gezdi gezdi en sonunda bir ağacın kovuğundaki yuvasına girip kayboldu. :D Adamlar bu detayı bile düşünmüş.
-
mkyb bunu yazdı
Yok be aga olmuyor. RDR 2'den sonra sarmıyor. Hem grafik hemde senaryo olarak. RDR 2'de adamlar çitayı öyle bir yükseltti ki hiç bir oyun sarmıyor artık. :(
Mesala geçen RDR 2'de geziyorum önümden tavşan geçti. Dedim bakayım ne olacak birden yok mu olacak bu tavşan ? Hayvan hoplayarak gezdi gezdi en sonunda bir ağacın kovuğundaki yuvasına girip kayboldu. :D Adamlar bu detayı bile düşünmüş.
Ben de aynı kafadayım. RDR 2'den sonra hiçbir oyunu bitiremedim. God of war, witcher 3, rdr1, scum vs birçok oyunu denedim ama olmuyor.
-
mkyb bunu yazdı
"RDR 2'de adamlar çitayı öyle bir yükseltti ki hiç bir oyun sarmıyor artık. :("
O kadar o kadar doğru ki... diğer hiç bir oyun sarmıyor zaten yaş da ilerledi biraz da ondan.
Eğer RDR2 deki bir sürü detayı öğrenmek istiyorsanız bu kanal çok çok iyi:
-
rdr 2 efsane ya
zehirli okla bir hayvanı öldürdüm sonra baktım ki onun leşini yemeğe gelen kargalarda başında ölmüş detaya bak arkadaş -
Wort bunu yazdı
Yalnız bu rdr 2 :D
evet rdr2 çok iyi senaryo ve detaylarla donatılmış ama gaming piyasada at sürme simülatörü olarak geçiyor :W bu sene güzel çıkan oyunlar oldu hayal kırıklıkları da oldu ama rdr iyi güzel ama bi tık abartılıyor. kötü oyun demiyorum ama allahta değil
@stockholm8 hocam oyunu gift edebiliyorsan gamepass id passlıyım. bende alacaktım death stranding indirimdeydi onu çektim amele sümüğü gibi dağ bayır geziyoruz :W
-
Buralarda fiyatlar gayet uygun deneyen var mı daha önce anlamdım ben burda. Paylaşımlıda olsa en azından resmi kanattan indiriyoruz virus olmadan.
-
DaSpOnGe bunu yazdıWort bunu yazdı
evet rdr2 çok iyi senaryo ve detaylarla donatılmış ama gaming piyasada at sürme simülatörü olarak geçiyor :W bu sene güzel çıkan oyunlar oldu hayal kırıklıkları da oldu ama rdr iyi güzel ama bi tık abartılıyor. kötü oyun demiyorum ama allahta değil
@stockholm8 hocam oyunu gift edebiliyorsan gamepass id passlıyım. bende alacaktım death stranding indirimdeydi onu çektim amele sümüğü gibi dağ bayır geziyoruz :W
hep duyuyorum ama tam anlamıyorum... at sürme simulasyonu ne demek... yani sürekli at sürüyorsun mu demek oluyor?
-
zeybekustasi bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıWort bunu yazdı
hep duyuyorum ama tam anlamıyorum... at sürme simulasyonu ne demek... yani sürekli at sürüyorsun mu demek oluyor?
hocam aslında bir sitem olarak düşünüyorum bunu, bu yorumu yapanlar için.
oradan oraya sürekli at sırtında dakikalarca gittiğin için keza oyun dinamiklerine de (vuruş hissiyatı, aksiyona giriş vs gibi) beğenmedikleri için gönderme yapıyorlar. Eurotruck sim. gibi düşünebilirsin. veriyorlar ardına yükü sür arabayı babam sür.