folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Red Dead Redemption 1 - 15 Sene Aradan Sonra PC'de

Red Dead Redemption 1 - 15 Sene Aradan Sonra PC'de

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı

Bu korsan oyunlara nasıl güvenip indiriyorsunuz ağalar . Ben cesaret edemiyorum virüs trojan vs ayağına . Trojansız olduğunu garantileme yöntemi falan var mı  ? Sonuçta hesaplar şifreler vs havada uçuşuyor PC de 

2 pc kullan sen de

HATTA İzole ol internetten ve lan 'dan onda oyna bunları

Ya da Sandbox ?

Paranoyaksan ve çok temkinliysen böyle abi.

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Yama iyimiş

https://x.com/tassakalli4dam/status/1858407007268528495?s=46

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok be aga olmuyor. RDR 2'den sonra sarmıyor. Hem grafik hemde senaryo olarak. RDR 2'de adamlar çitayı öyle bir yükseltti ki hiç bir oyun sarmıyor artık. :(

Mesala geçen RDR 2'de geziyorum önümden tavşan geçti. Dedim bakayım ne olacak birden yok mu olacak bu tavşan ? Hayvan hoplayarak gezdi gezdi en sonunda bir ağacın kovuğundaki yuvasına girip kayboldu. :D Adamlar bu detayı bile düşünmüş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ValarMorghulis
    ValarMorghulis's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yok be aga olmuyor. RDR 2'den sonra sarmıyor. Hem grafik hemde senaryo olarak. RDR 2'de adamlar çitayı öyle bir yükseltti ki hiç bir oyun sarmıyor artık. :(

Mesala geçen RDR 2'de geziyorum önümden tavşan geçti. Dedim bakayım ne olacak birden yok mu olacak bu tavşan ? Hayvan hoplayarak gezdi gezdi en sonunda bir ağacın kovuğundaki yuvasına girip kayboldu. :D Adamlar bu detayı bile düşünmüş.

Ben de aynı kafadayım. RDR 2'den sonra hiçbir oyunu bitiremedim. God of war, witcher 3, rdr1, scum vs birçok oyunu denedim ama olmuyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

"RDR 2'de adamlar çitayı öyle bir yükseltti ki hiç bir oyun sarmıyor artık. :("

O kadar o kadar  doğru ki... diğer hiç bir oyun sarmıyor zaten yaş da ilerledi biraz da ondan. 

Eğer RDR2 deki bir sürü detayı öğrenmek istiyorsanız bu kanal çok çok iyi:

Zombi Pigman - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

rdr 2 efsane ya

zehirli okla bir hayvanı öldürdüm sonra baktım ki onun leşini yemeğe gelen kargalarda başında ölmüş detaya bak arkadaş 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Yalnız bu rdr 2 :D 

evet rdr2 çok iyi senaryo ve detaylarla donatılmış ama gaming piyasada at sürme simülatörü olarak geçiyor :W bu sene güzel çıkan oyunlar oldu hayal kırıklıkları da oldu ama rdr iyi güzel ama bi tık abartılıyor. kötü oyun demiyorum ama allahta değil

@stockholm8 hocam oyunu gift edebiliyorsan gamepass id passlıyım. bende alacaktım death stranding indirimdeydi onu çektim amele sümüğü gibi dağ bayır geziyoruz :W 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

https://fenixoyun.com/

https://gamekolik.net/

Buralarda fiyatlar gayet uygun deneyen var mı daha önce anlamdım ben burda. Paylaşımlıda olsa en azından resmi kanattan indiriyoruz virus olmadan.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

evet rdr2 çok iyi senaryo ve detaylarla donatılmış ama gaming piyasada at sürme simülatörü olarak geçiyor :W bu sene güzel çıkan oyunlar oldu hayal kırıklıkları da oldu ama rdr iyi güzel ama bi tık abartılıyor. kötü oyun demiyorum ama allahta değil

@stockholm8 hocam oyunu gift edebiliyorsan gamepass id passlıyım. bende alacaktım death stranding indirimdeydi onu çektim amele sümüğü gibi dağ bayır geziyoruz :W 

hep duyuyorum ama tam anlamıyorum... at sürme simulasyonu ne demek... yani sürekli at sürüyorsun mu demek oluyor?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

hep duyuyorum ama tam anlamıyorum... at sürme simulasyonu ne demek... yani sürekli at sürüyorsun mu demek oluyor?

hocam aslında bir sitem olarak düşünüyorum bunu, bu yorumu yapanlar için. 

oradan oraya sürekli at sırtında dakikalarca gittiğin için keza oyun dinamiklerine de (vuruş hissiyatı, aksiyona giriş vs gibi) beğenmedikleri için gönderme yapıyorlar. Eurotruck sim. gibi düşünebilirsin. veriyorlar ardına yükü sür arabayı babam sür. 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 22
red dead redemptipn