Redalert 3 Dönüyor Bu Videoyu Kesin İzleyin
-
http://www.ea.com/redalert/movie.jsp?id=9
yeni karakterler ara sinamatikler ve tanyayı ben çok sevdim sizi bilmem ama ra2 deki zevki alabilirsem gider orjinalini bile alırım devamı gelsin diye
sonuna kadar ra cıyız =)
-
karsımda 10 dakika dayanabileni kazanmıs sayıyorum o kadar diyim :| rush sanat felsefesi uzeerinde master yapmıs birisi olarak :D bakalım 3 nasıl olacak...
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------
karsımda 10 dakika dayanabileni kazanmıs sayıyorum o kadar diyim :| rush sanat felsefesi uzeerinde master yapmıs birisi olarak :D bakalım 3 nasıl olacak...
-----------------------------puhaah eklesene msn tyfn.panxer@gmail.com az konusalim senle
-
Warcraft - Diablo forever :)
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------ra2 ve cossacks dışındaki oyunları strateji den pek saymıyorum ve saymayanda çoktur = )
-
karılar cok sexy :|
-
tanya bi garip olmus ama o gorevleri fln soyleyen amerikali kari manyaq bisi yaf hele ki ruslardaki hatun onu solemiorm bilem:D
-
cc. serısı , red alert serısı muhtemelen 3 de cok guzel olacak ama benım emektar kaldıramayacak :) bılgı sayarı yenılemek ıcın bır bahane cıkmıs oldu :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------ra2 ve cossacks dışındaki oyunları strateji den pek saymıyorum ve saymayanda çoktur = )
-----------------------------WarcraftIII - FrozenThrone 'de D-Day yada Dota'daki strateji ve heycanın baska oyunlarda olduğunuda ben sanmıyorum :)
Yada 12 kişilik bir frozenthrone map'ında 2 Shaman ve 1 warriorla 5 kişi ezmek sağlam bir strateji gerektirir sanırım :)
+ War3-FT 'nin Stratejiye daha açık bir oyun olduğunu oynayan çoğu kişi bilir :)
Satranç yerine War3 oynardım :Pp
-
Fuzulli bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------WarcraftIII - FrozenThrone 'de D-Day yada Dota'daki strateji ve heycanın baska oyunlarda olduğunuda ben sanmıyorum :)
Yada 12 kişilik bir frozenthrone map'ında 2 Shaman ve 1 warriorla 5 kişi ezmek sağlam bir strateji gerektirir sanırım :)
+ War3-FT 'nin Stratejiye daha açık bir oyun olduğunu oynayan çoğu kişi bilir :)
Satranç yerine War3 oynardım :Pp
-----------------------------biraz da ra2 denederim + olarak cossacks in net serverinde warcraft ınkinden daha fazla pro oyuncu war
-
dune 2000 tek geçerim :D