Redhack Bu Seferde Mossadı Hacklemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

şu an netenyahu açıklama yapıyor redhack bir an saldırıyı durdursun siteye ablukayı kaldırsın türkiye den özürde diledik daha ne istiyorlar..

not kurtlar vadisi diye yavşak bir dizide yavşak bir velet "abiii sen ne diyorsun ben natonun sitesini hackledim" diyerek redhack lehine propaganda yapıldığı gün gibi aşikardır

İts My Life. NOW or NEVER
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Bu Redhack Adamları kim merak ettim valla. Bunların yönetim kısmında kimler var bilen varmı.?

IP adreslerine gore, Fransa'da yasiyorlarmis.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

"hacklendiğini iddia etti."

Bu yavşaklar çok şey iddia ederler. Ttnet bizim yüzümüzden fişi çekti yoksa milyonlarca sayfada indeximiz olacaktıda derler,ptt'yi hackledik ülkenin telefon konuşmaları bizde %70ini dinleyebiliyoruzda derler :D

Gülüp geçeceksin bu mallarada,bunlara inananada.

At yalanı sikeyim inananı mantığındalar işte.

hahaha. diyecek sözün bile yok gelmiş yine saçmalayıp gitmişsin. anonymous resmi twitter hesabından redhack'i de işin içine katıyor, ki zaten adamlar da destek verdik diyor. her redhack konusuna gelip ttnet fiş çektiler bla bla bla demek zorunda mısın? gerçekten komiksin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tam İsrail özür diledikten sonra tam İsrail ile aramızda 1-2 güzel rüzgar estikten sonra Redhack çıkıyor ve blah blah. Zamanlama düşündürücü

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

dos mu atmış kayıp spermler

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Tehlikenin farkında mısınız? sdfjkljsdf

Farkındayız hoca :D Redhack geliyor gümbür gümbür. Hackerlar dünyayı kurtaracak :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Holyzone bunu yazdı

Tam İsrail özür diledikten sonra tam İsrail ile aramızda 1-2 güzel rüzgar estikten sonra Redhack çıkıyor ve blah blah. Zamanlama düşündürücü

Tam terörist başının mektubu Türk Halkının nabzını yükseltmişken İsrailden gelen bu özrün zamanlaması gibi mi hocam :)

Neyse. Siyaset yassak.. Ama Hack konularını siyasete çekmeyelim. Yoksa hepimizin söyleyeceği çok şey var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    Holyzone bunu yazdı

Tam terörist başının mektubu Türk Halkının nabzını yükseltmişken İsrailden gelen bu özrün zamanlaması gibi mi hocam :)

Neyse. Siyaset yassak.. Ama Hack konularını siyasete çekmeyelim. Yoksa hepimizin söyleyeceği çok şey var.

Uyutuluyoruz aynen dediğin gibi. Birşey olur tak gündem 15 şehit. Yok kürtajmış yok cartmış curtmuş. Ee terörde bunların işine geliyor tabi.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

evdeki lamba çalışmıyo :O yoksa redhack mi :S

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

hasssiikoomeee

imzayı bıraktım basıyorum artık