Redhack Bu Seferde Mossadı Hacklemiş
-
şu an netenyahu açıklama yapıyor redhack bir an saldırıyı durdursun siteye ablukayı kaldırsın türkiye den özürde diledik daha ne istiyorlar..
not kurtlar vadisi diye yavşak bir dizide yavşak bir velet "abiii sen ne diyorsun ben natonun sitesini hackledim" diyerek redhack lehine propaganda yapıldığı gün gibi aşikardır
-
ShockMan bunu yazdı
Bu Redhack Adamları kim merak ettim valla. Bunların yönetim kısmında kimler var bilen varmı.?
IP adreslerine gore, Fransa'da yasiyorlarmis.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
"hacklendiğini iddia etti."
Bu yavşaklar çok şey iddia ederler. Ttnet bizim yüzümüzden fişi çekti yoksa milyonlarca sayfada indeximiz olacaktıda derler,ptt'yi hackledik ülkenin telefon konuşmaları bizde %70ini dinleyebiliyoruzda derler :D
Gülüp geçeceksin bu mallarada,bunlara inananada.
At yalanı sikeyim inananı mantığındalar işte.
hahaha. diyecek sözün bile yok gelmiş yine saçmalayıp gitmişsin. anonymous resmi twitter hesabından redhack'i de işin içine katıyor, ki zaten adamlar da destek verdik diyor. her redhack konusuna gelip ttnet fiş çektiler bla bla bla demek zorunda mısın? gerçekten komiksin.
-
Tam İsrail özür diledikten sonra tam İsrail ile aramızda 1-2 güzel rüzgar estikten sonra Redhack çıkıyor ve blah blah. Zamanlama düşündürücü
-
dos mu atmış kayıp spermler
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Tehlikenin farkında mısınız? sdfjkljsdf
Farkındayız hoca :D Redhack geliyor gümbür gümbür. Hackerlar dünyayı kurtaracak :D
-
Holyzone bunu yazdı
Tam İsrail özür diledikten sonra tam İsrail ile aramızda 1-2 güzel rüzgar estikten sonra Redhack çıkıyor ve blah blah. Zamanlama düşündürücü
Tam terörist başının mektubu Türk Halkının nabzını yükseltmişken İsrailden gelen bu özrün zamanlaması gibi mi hocam :)
Neyse. Siyaset yassak.. Ama Hack konularını siyasete çekmeyelim. Yoksa hepimizin söyleyeceği çok şey var.
-
The_Cure bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
Tam terörist başının mektubu Türk Halkının nabzını yükseltmişken İsrailden gelen bu özrün zamanlaması gibi mi hocam :)
Neyse. Siyaset yassak.. Ama Hack konularını siyasete çekmeyelim. Yoksa hepimizin söyleyeceği çok şey var.
Uyutuluyoruz aynen dediğin gibi. Birşey olur tak gündem 15 şehit. Yok kürtajmış yok cartmış curtmuş. Ee terörde bunların işine geliyor tabi.
-
evdeki lamba çalışmıyo :O yoksa redhack mi :S
-
hasssiikoomeee