folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Redhack Dilan İçin Hackledi

Redhack Dilan İçin Hackledi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Urfa'nın Siverek İlçesi'ne bağlı Gürakar Beldesi'nde, 3 yaşındaki Dilan B.'nin tecavüze uğrayarak öldürüldüğü iddiasına yönelik yetkililerden bir açıklama gelmedi. Bu suskunluğu protesto eden internet aktivist grubu redhack Siverek ve Urfa devlet hastanelerinin sitesini hackledi.

Dilan B. boncuk yuttuğu iddiası ile hastaneye götürüldüğü fakat çocuğun vajina bölgesinde kanama olduğu fark edildiği iddia ediliyor. Dilan''ın tecavüze uğrayarak öldürüldüğü ileri sürülüyor.

DİLAN'A NE OLDU

3 yaşındaki Dilan'ın tecavüze uğramış olma ihtimali sosyal medya kullanıcıları tarafından öfkeyle karşılandı. 

Olayın stünün kapatılmaması ve raporunun kamuoyu ile paylaşılıp sorumluların cezalandırılması için Dilan'a ne oldu diye sordular.

Ömer Akyürek ‏@OmerAkyurekk

3 yaşında minicik bir bebeğe,tecavüzden bahsediliyor.Bunu yazarken ben utandım.Diyecek söz yok,Allah hepinizin belasını versin

Doğukan Manço ‏@mancolog

#DilanaNeOldu 3 yaşında olunca boncuk yuttu, 14 yaşında olunca kendi rızasıyla, 22 yaşında olunca haketti. Kaç yaşında tecavüz sayılıyor?

hamdialkan ‏@hamdialkan

#DilanaNeOldu insanlığın bittiği yerdeyiz.. hayvanlar bile bunu yapmaz..!

Osman PAMUKOĞLU ‏@OPAMUKOGLU

Devlet, çoğunluğun yararını temsil eden bir teşkilat değil, hukuk düzenleyen, adalet sağlayan ahlaki bir varlıktır. #DilanaNeOldu

hande kuday ‏@handekuday

Tecavuzu normallestir, tecavuzcuyu koru, tecavuz magduruna tecavuz bebegini dogurt. Adalet mi dagitiyosunuz, zehir mi? #DilanaNeOldu

Avni Kasap® ‏@avnikasap

#DilanaNeOldu Annesi kızının babasına tacize uğradığını anlatmamış, anlatamamış. diyor ki"anlatırsam kızımı suçlarlar, niye gittin derler..

Emel Armutcu ‏@earmutcu

3 yaşındaki çocuğa tecavüzle ölümü bile örtbasa çalışıyorsa, bu devleti hakikaten çocukların uzanamayacağı bir yere koymalı

Fulden Uras ‏@fuldenuras

urfa da 3 yaşındaki çocuğa tecavüz kuşkusu ? bunu yapan insanmı o insansa ben değilim #DilanaNeOldu

Ertugrul Mavioglu ‏@emavioglu

#DilanaNeOldu Siverek'ten yanıt: 112 doktoru vajinal bölgede yırtık olduğunu belirledi, doktor olayı büyütmemesi için telefonla uyarıldı!

Selinay Gürgenç ‏@Selinay_1907

Tecavüze uğrayan doğurur, gerkirse çocuğa devlet bakar... Peki ya çocuk tecavüze uğrarsa? Var mı buna da formülünüz? #DilanaNeOldu

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Lanet olsun böyle bir şeyi 3 yaşındaki bebeye nasıl yaparlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

allah hepimizin belasını versin bu soysuzlarla aynı kanı taşıdığımız için

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

#DilanaNeOldu 3 yaşında olunca boncuk yuttu, 14 yaşında olunca kendi rızasıyla, 22 yaşında olunca haketti. Kaç yaşında tecavüz sayılıyor?

, 14 yaşında olunca kendi rızasıyla,

14 yaşında benden tecrübeli hatunlar var 

22 yaşında 50 yaşında vucuda sahip hatunlar var

3 yaş ne lan pedofili direk

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hadım cezası acilen getirilmeli tecavüzcüler için..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

3 yaşındaki çocuk çocuk bile değil bebek..ne psikopat anormal bir insan bu.. insan mı dedim ben buna.. tek hücreli canlı desem onlara hakaret olur.. böyle varlıklarla aynı türden olduğuma inanamıyorum bazen.. 3yaşındaki bebeğe tecavüz yuh be yuh!! :||

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Bu tarz insanların beyinleri ile cinsel organları yer değiştirmiş diye düşünüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

laaayyyn

kahpeler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

internet aktivist grubu redhack

gerisini okumadim.

ayrica sosyal medya cok cabuk gazagetirilebilen bir yer. olay belki sallama.
     hemen gercek gibi uzerine atlamayin.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

götünden element uydurma sende kafanda varsa soru işareti haberin gerçeklik payını  araştırırsın. hiç birimiz burda redhack'in fanları değiliz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

tanidigimiz bir avukat marmara bolgesinde buna benzer 2 vakayi anlatmisti. yani bu tarz seyler aslinda oluyor ama basina yansimiyor. olayin vehametini anlamak icin; cevrenizde 3 yasindaki bir cocuga bakin sonra bu olayi dusunun. 

Triumph tarafından 12/Eyl/12 13:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4517 Toplam Mesaj: 36