Reel Çiftlik - [Beyin Fırtınası]
-
Tr de tutmaz diyen var ise adam online yapacak sistemi. Yani global çapta herkes satın alabilecek
-
myblackworldweb bunu yazdı
Tr de tutmaz diyen var ise adam online yapacak sistemi. Yani global çapta herkes satın alabilecek
Kargo işlemleri nasıl olacak ?
-
Roark bunu yazdı
Çiftlik kurmak zaten büyük paralar gerektirecek en son yapılan yasa düzenlemeleri sonucu zaten belirli alan / m2 / cinsi ve bir sürü akarı kokarı var. Yatırdıgın parayı büyük bir patlama yasamaz isen , zaten cıkaramazsın.
Ha yok , hazır çiftlik var ben sadece ek kısım ( sanal satıs ) koyacagım dersen , o ayrı. Patlarsa , patlar gider anlıyacagın ;)
Ama tr'de pek tutacagını sanmıyorum , hersey gönlünce olsun.
Ek olarak , sen böyle birşey yaparsan , önüne bir sürü engel çıkacak / çiftlikler / çiftciler filan sana bir sürü tas koymaya calısabilir
asıl önemli olan zaten yasal prosedür olacaktır. bu işin bilenine sormak lazım
Roark bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıTr de tutmaz diyen var ise adam online yapacak sistemi. Yani global çapta herkes satın alabilecek
Kargo işlemleri nasıl olacak ?
kargo parası fazla çıkar yada aynı oyunlarda olduğu gibi ilk başta türkiyede bi sunucu sonra oyunun amerika almanya gibi yerlerde sunucuları amerikada domuz satarız inek yerine :D
-
ürünü fiziksel olarak kargolamaz.
hatta 3-5 tane de alıcı firma koyar. alıcı firmaların verdiği fiyatlar orada belirir. istediği firmaya ürünü online olarak satabilir. yani ürünü online olarak gerçek anlamda kendi yetiştirmiş, hatta online olarak gerçekten satmış olacak.
opsiyon da konulabilir: Ürünü çiftliğe gelerek teslim alacak kadar yakındayım diyorsa gelip alma seçeneği de olacak.
-
Hocam guzelce yazardin dersinki bu gerçek bir oyun o görsel in canlı kanlı bir hayvan demek bu hayvan ölebilir hastanabilir v.s.v.s. insanligimizdan ölüme terk edemeyiz ilacını asisini v.s. yaparız ama parayı vermezsen "oyun kuralları gereği " hayvanına el koyarız dersin sen satarsin onun sutunu
-
türkiyede bir kaç yerde yapıyorlar bunu
-
Bi inek 8binlira damizlik desek 100 inek olsa 800bin tl eder bu kasar hayvan icin ustu kapali tesis dogumhane sagimhane otomatik gumre ellecleme gubre yonetimi ayni zamanda hayvanlarin yiyrcegi ortalama 30 40 kilo saman yem va rasyon karisimlari ve bu yemleri uretmek icin toprak sahibi olman ya da kralayip yetistirmen hasat etmen slaj icin yerin vsvs vs sana 100 ineklik inek icin ortalama 2 3 milyon lira para gerek haa ben bunu yapacam.bir de elamemi mi ortak edecegim ? :)
Hayvanlarin koruyucu hekimligini hastalanmasini ve olmrsini toplu salgin gibi riskleri saymiyorum.
Tavuklarin olmesi inekleri. Kecilerin olmesinden daha kolaydir bir hastalik gelir komple kumesin gider .
Keske hayat farmville gibi olsa
-
hipokondriyak bunu yazdı
Bi inek 8binlira damizlik desek 100 inek olsa 800bin tl eder bu kasar hayvan icin ustu kapali tesis dogumhane sagimhane otomatik gumre ellecleme gubre yonetimi ayni zamanda hayvanlarin yiyrcegi ortalama 30 40 kilo saman yem va rasyon karisimlari ve bu yemleri uretmek icin toprak sahibi olman ya da kralayip yetistirmen hasat etmen slaj icin yerin vsvs vs sana 100 ineklik inek icin ortalama 2 3 milyon lira para gerek haa ben bunu yapacam.bir de elamemi mi ortak edecegim ? :)
Hayvanlarin koruyucu hekimligini hastalanmasini ve olmrsini toplu salgin gibi riskleri saymiyorum.
Tavuklarin olmesi inekleri. Kecilerin olmesinden daha kolaydir bir hastalik gelir komple kumesin gider .
Keske hayat farmville gibi olsa
hocam işin güzel yanı zaten onlarıda satıyoruz yani oyuna birşeyler sahibi olana aylık gider yüklüyoruz diyoruzki gübre makinası alınacak bir üst seviye için arazi açılacak para ile yani bildiğin küçük bir kümesten çiftliğe :D
-
http://www.komsukoy.com/ incele istersen :)
-
Yaz sezonunda köy de çalışan birisi olarak bunu bende düşündüm fakat bir arkadaşım vazgeçirmişti kimdi lan o :D
Acayip maliyetli hocam birde sigorta vs meselesi var sonuçta sen bunları havadan bağımsız bir yerde yetiştirmeyeceksin herhangi aksi bir hava durumunda ( don , dolu ) ürünler zarar görecektir kullanıcıya bunu açıklayamazsın mesela yani kamerayla izleyip su ver şu ver diyenleri