folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Referandumla İlgili Sadece 5 Dakkikanizi Ayirip İzleyin...

Referandumla İlgili Sadece 5 Dakkikanizi Ayirip İzleyin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Pic_Boy bunu yazdı:
    -----------------------------

Ulkesini ve milletini dusunmeyen kafalar bos kafalar ... Akilsiz basin cezasini ayaklar ceker. Siz bu cezayi bir millet olarak cekiceksiniz... Ac kaldiginiz zaman hic birinize acimicak kimse ... 

Komik olmuş :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek

komik komik ben size uzuluyorum ... milletime uzuluyorum.

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

bu milleti bu zamana kadar kalkındırmayan ileriye gitmesine engel olan şuandaki mevcut chp ye bağımlı olan yargıdır itirazı olan varsa moğoltayın söylediklerini dinlesin binlerce hakimi yargı düzenine nasıl yerleştiklerini nasıl kadrolaştıklarını dinleyin. Bana yargı bağımsızlıgı elden gidiyo demesin kimse artık milletin gözü açıldı bu oyunlara düşmez hiç bi zaman aydınlık günler yakındır  

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek

KingOfTheAngel bunu yazdı:

bu milleti bu zamana kadar kalkındırmayan ileriye gitmesine engel olan şuandaki mevcut chp ye bağımlı olan yargıdır itirazı olan varsa moğoltayın söylediklerini dinlesin binlerce hakimi yargı düzenine nasıl yerleştiklerini nasıl kadrolaştıklarını dinleyin. Bana yargı bağımsızlıgı elden gidiyo demesin kimse artık milletin gözü açıldı bu oyunlara düşmez hiç bi zaman aydınlık günler yakındır  

Milletin gozu boyandi ... Hic bir zaman aydinlik gun olmayacak...

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

her şey olacağına varır

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Video yu izledim, "Ne mutlu CHP liyiz "diye bir yazı ara ara videonun önünde.

HSYK nın 7 üyesininde siyasi eğilimi chp den yana bu mudur yargının bağımsızlığı , yargı bağımsızsa YARSAV diye ideolojik baskıcı bir dernek  neden var. Bu anayasa değişikliğiyle üye sayısı 7 den 22 ye çıkarılması demokrasi adına bir gelişme değilmi.

Hem anayasa mahkemesinin hemde HSYK üyelerinin siyasi eğilimlerinin bir noktada sabit olması bile demokrasiden uzaklığının ifadesidir.

Bu bile  referandumda  evet  demek için yeterlidir.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Oy kullanmaya gitmek için otobüse binmek 1.5tl, AKP için evet demek 20TL, CHP için hayır demek paha biçilemez.

Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kompetan bunu yazdı:

HSYK nın 7 üyesininde siyasi eğilimi chp den yana bu mudur yargının bağımsızlığı , yargı bağımsızsa YARSAV diye ideolojik baskıcı bir dernek  neden var. Bu anayasa değişikliğiyle üye sayısı 7 den 22 ye çıkarılması demokrasi adına bir gelişme değilmi.

Hem anayasa mahkemesinin hemde HSYK üyelerinin siyasi eğilimlerinin bir noktada sabit olması bile demokrasiden uzaklığının ifadesidir.

o yuzden chp nin her itiraz ettigi yasaya tas koyuyorlar engelliyorlar dimi ?

arastirdin mi kac tane chp nin yargiya tasidigi kanun maddelerini "itaraza gerek yoktur" diyerek engellemis.

iktidarin cikarttigi yasalari onaylayan (noter makami misali) cumhurureis lik makami yapisinin hsyk da olmamasi cok mu uzuyor seni ?

basbakan yargi bagimsiz olacak diyor,

iktidarin atadigi yargi nasil bagimsiz olacak ?

dusun ki su anki yargi yi chp atamis olsaydi bunun bagimsiz olduguna inanabilirmiydin ?

yargi kendi aralarinda secim yaparak kimseyi taraf olarak bakmadan gostermeden secmektedirler.

basbakan ne diyor bu boyle olmaz

ben kendi adamlarimi da koyabileyim ki her istedigim kanun maddelerini

(kurt acilimi, kuzey irak a ucuz elektrik, dogudaki mayinli bolgelerin israillere verilmesi, toprak satislari, ozellestirmelerin yahudilere verilmesi vs vs)

kolaylikla onaylatip yururluge koyabileyim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

kompetan bunu yazdı:

Ne yani 7 değilde 22 olunca HSYK ya fetullahçı hakimler savcılar gelince çokmu demokratik olacaz.?? çokmu ilerliyecez?? bunumu demek istiyon yani..

Yarsav  zaten yargıya fetullahçıların sızmasını istemiyor bundan dolayı chp yandaşımı oluyor? ya bırakın allahınızı severseniz biraz ilkel düşünün cahil cahil iş yapmayın.

Bazen düşünüyorum da AZİZ NESİN haklıymış...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

5 dk videoya ayırdıysanız,3 dakikada şu yazı için ayırın.

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ardic/2010/08/25/halkin_anlayacagi_sekilde_anlatalim

Videodaki şahıs, HSYK üye seçimleriyle alakalı yanlış bilgi aktarıyor. Sadece 7 bağımsız hakim olacak diyor.

Cumhurbaşkanının seçtiği üyeleri bağımsız kabul etmemesi komediden başka birşey değil.

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 6755 Toplam Mesaj: 34