Referandumla İlgili Sadece 5 Dakkikanizi Ayirip İzleyin...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------
Ulkesini ve milletini dusunmeyen kafalar bos kafalar ... Akilsiz basin cezasini ayaklar ceker. Siz bu cezayi bir millet olarak cekiceksiniz... Ac kaldiginiz zaman hic birinize acimicak kimse ...
-----------------------------Komik olmuş :)
-
komik komik ben size uzuluyorum ... milletime uzuluyorum.
-
bu milleti bu zamana kadar kalkındırmayan ileriye gitmesine engel olan şuandaki mevcut chp ye bağımlı olan yargıdır itirazı olan varsa moğoltayın söylediklerini dinlesin binlerce hakimi yargı düzenine nasıl yerleştiklerini nasıl kadrolaştıklarını dinleyin. Bana yargı bağımsızlıgı elden gidiyo demesin kimse artık milletin gözü açıldı bu oyunlara düşmez hiç bi zaman aydınlık günler yakındır
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
bu milleti bu zamana kadar kalkındırmayan ileriye gitmesine engel olan şuandaki mevcut chp ye bağımlı olan yargıdır itirazı olan varsa moğoltayın söylediklerini dinlesin binlerce hakimi yargı düzenine nasıl yerleştiklerini nasıl kadrolaştıklarını dinleyin. Bana yargı bağımsızlıgı elden gidiyo demesin kimse artık milletin gözü açıldı bu oyunlara düşmez hiç bi zaman aydınlık günler yakındır
-----------------------------Milletin gozu boyandi ... Hic bir zaman aydinlik gun olmayacak...
-
her şey olacağına varır
-
Video yu izledim, "Ne mutlu CHP liyiz "diye bir yazı ara ara videonun önünde.
HSYK nın 7 üyesininde siyasi eğilimi chp den yana bu mudur yargının bağımsızlığı , yargı bağımsızsa YARSAV diye ideolojik baskıcı bir dernek neden var. Bu anayasa değişikliğiyle üye sayısı 7 den 22 ye çıkarılması demokrasi adına bir gelişme değilmi.
Hem anayasa mahkemesinin hemde HSYK üyelerinin siyasi eğilimlerinin bir noktada sabit olması bile demokrasiden uzaklığının ifadesidir.
Bu bile referandumda evet demek için yeterlidir.
-
Oy kullanmaya gitmek için otobüse binmek 1.5tl, AKP için evet demek 20TL, CHP için hayır demek paha biçilemez.
-
kompetan bunu yazdı:
HSYK nın 7 üyesininde siyasi eğilimi chp den yana bu mudur yargının bağımsızlığı , yargı bağımsızsa YARSAV diye ideolojik baskıcı bir dernek neden var. Bu anayasa değişikliğiyle üye sayısı 7 den 22 ye çıkarılması demokrasi adına bir gelişme değilmi.
Hem anayasa mahkemesinin hemde HSYK üyelerinin siyasi eğilimlerinin bir noktada sabit olması bile demokrasiden uzaklığının ifadesidir.
-----------------------------o yuzden chp nin her itiraz ettigi yasaya tas koyuyorlar engelliyorlar dimi ?
arastirdin mi kac tane chp nin yargiya tasidigi kanun maddelerini "itaraza gerek yoktur" diyerek engellemis.
iktidarin cikarttigi yasalari onaylayan (noter makami misali) cumhurureis lik makami yapisinin hsyk da olmamasi cok mu uzuyor seni ?
basbakan yargi bagimsiz olacak diyor,
iktidarin atadigi yargi nasil bagimsiz olacak ?
dusun ki su anki yargi yi chp atamis olsaydi bunun bagimsiz olduguna inanabilirmiydin ?
yargi kendi aralarinda secim yaparak kimseyi taraf olarak bakmadan gostermeden secmektedirler.
basbakan ne diyor bu boyle olmaz
ben kendi adamlarimi da koyabileyim ki her istedigim kanun maddelerini
(kurt acilimi, kuzey irak a ucuz elektrik, dogudaki mayinli bolgelerin israillere verilmesi, toprak satislari, ozellestirmelerin yahudilere verilmesi vs vs)
kolaylikla onaylatip yururluge koyabileyim.
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------Ne yani 7 değilde 22 olunca HSYK ya fetullahçı hakimler savcılar gelince çokmu demokratik olacaz.?? çokmu ilerliyecez?? bunumu demek istiyon yani..
Yarsav zaten yargıya fetullahçıların sızmasını istemiyor bundan dolayı chp yandaşımı oluyor? ya bırakın allahınızı severseniz biraz ilkel düşünün cahil cahil iş yapmayın.
Bazen düşünüyorum da AZİZ NESİN haklıymış...
-
5 dk videoya ayırdıysanız,3 dakikada şu yazı için ayırın.
http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ardic/2010/08/25/halkin_anlayacagi_sekilde_anlatalim
Videodaki şahıs, HSYK üye seçimleriyle alakalı yanlış bilgi aktarıyor. Sadece 7 bağımsız hakim olacak diyor.
Cumhurbaşkanının seçtiği üyeleri bağımsız kabul etmemesi komediden başka birşey değil.