Reklam Dediğin Böyle Olur
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Abü tehlikeli isler bence sokak ortasinda sahte de olsa tabanca ile birbirine ates etmek
cins bi herif olur orda, cikarir belinden iki el de kendi ates eder.
-----------------------------şeyhim işte bu dediğin türkiye şartlarında doğru hele hele karadenizde :) malum şöyle haberler bile duyuyoruz "Trabzon'da bir bankaya giren 4 silahlı soyguncu 28 silahlı banka müşterisi tarafından etkisiz hale getirilmiş."
underzero bunu yazdı:
-----------------------------1 degil 2 degil 3 degil 4 hic degil
taaaaam 5 kavanoz bal deresi 100 TL
hemen arayanlara bir kutu polen de bizden hediyeeeeee...
-----------------------------kıyaslama süper yalnız :)
-
bu reklami Turkiye de yaptiklarini dusunuyorum da :D
trabzonda falan olsa ortalik kan golune donerdi
birde soyle bir kamera sakasi vardi
www.timsah.com/rusyada-kamera-sakasi-olumle-sonuclandi/
-
-
Dötleri yiyosa bunu trabzonda çekseler ya :D
Ama tek kelimeyle mükemmel olmuş reklam diye ben buna derim!
-
Benim ilgimi çekmedi, herkes çok normal tiyatro izler gibi izliyor. İki kişideki şaşkınlıktan başka görüntü gelmiyor ekrana.
-
10 numara birşey yapmışlar
-
Trabzonu çok abartınız ya :) sadece söylenti bunlar durup dururken adam öylece silah sıkacak değil ya, :)
Edit: Gel gelelim sıkıyosa ts den başka takım forması giy anında tepene çökerler,:D
-
trabzonu karsı vanı bilmemde madem türkiyede olsa dersek ortada kimse kalmaz şahsen ben kaçarım
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Trabzonu çok abartınız ya :) sadece söylenti bunlar durup dururken adam öylece silah sıkacak değil ya, :)
Edit: Gel gelelim sıkıyosa ts den başka takım forması giy anında tepene çökerler,:D
-----------------------------okan bayülgen anlatıyor şunu bi izle sen :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h3dJQ2FtXCc#t=150s
-
o kadar yapmacık reklamlardan sonra çok doğal bir reklamla karşılaşmak bünyemi afallattı ben bi kahwe içiyim :D