Reklamcı Olmayı İstemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    benimde böyle bi hayalim var işte. üniversite mi yoksa tecrübe mi zaten bir elin parmağını geçmez üniversitelerdeki reklamcılık bölümleri. Ege üniversitesini düşünüyorum sonuçta müge elden gibi biri var. Şuan bu ise atılırsan reklam fotoğrafçılığı var aklımda. Işin özü reklamcı abiler ablalar varsa bana bir yol göstersinler işin sırlarını falan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

99 franks filmini izle derim ^^

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Ağızının laf  yapması gerekiyo .Genel kültürünün yüksek olması gerekiyo insanları ikna ediceksin sonuçta :)

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

konu film ve dizilerden açılmışken Mad Men'i izlemeden olmaz :)

e Mad Men demişken, daha biraz önce açtığım sayfayıda buraya ekleyeyim. Gelecek bir sürü şeyler;

http://www.facebook.com/MadMenTurkiye

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

e Mad Men demişken, daha biraz önce açtığım sayfayıda buraya ekleyeyim. Gelecek bir sürü şeyler;

Begendim :)

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Bak işe reklamcı dediğin bölye olmalı.. :)

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

Hevesli olman lazım herşeyden önce. Ev arkadaşım BBDO'da stratejistti sonra Promoqube'a geçti. Okula hiç gitmiyor[özel üniversitede]. Sadece derste sektörde çalışan adamlar katılımcı olursa anca öyle gidiyor, tabi birde vize-final :D Okulda öğreneceğin hiçbir şey yok bence. Tabi senin ne olmak istediğinde önemli. Stratejist, copywriter,artdirector,musteri temsilcisi bunlardan seçim yapıp ona göre yoluna devam etmelisin. Ama şöyle bir sorun var, reklamcılık sektöründe diplomayı kıvır sok olayı işliyor çünkü genel olarak konuşuyorum birçok reklam ajansının [worldwide ve türkiyede tanınmışlar, küçük ajanslardan bahsetmiyorum] en üstünde genellikle başka bölüm mezunları var, büyük çoğunluk işletme yada boğaziçinden herhangi bir bölüm mezunu. Sosyal olmak çok önemli. Sektördeki adamlarlada bağlantı kurup bu bağlantıyı asla koparmamalısın falan filan, en iyisi bana ulaş kendisiyle görüştüreyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ArduouS bunu yazdı:

99 franks filmini izle derim ^^

kesinlikle 99 franco izlemelisin :D amk o arabada ki alışveriş sahnesine hala gülüyorum :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gelecekteki reklam ajansıma cv'ni yollayabilirsin ;)

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Tek ayak üstünde kendi inandığın 40 yalan söyleyebilirsen reklamcı olursun...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Reklamcılık benim için hayat biçimi haline geldi. Nasıl bu konuda evrildim dersen bu konuda açtığım konu: http://www.tahribat.com/Forum-Turklerin-Muzmin-Yarasi-Uzmanlas-A-Mamak-160627/

Öncelikle muhakkak ki bu işin tezgahından geçmiş olman lazım. Bu olmadan olmaz. Tahsil sana pratikde reklamın gücünü gösterir ama pratik yaparsan reklam gücünün sana nasıl nakit akışı sağladığını hisseder mutlu olursun. Önce ne yapmak istediğine karar vermeli, kendini bu konuya adamalı, sürekli üstüne koyup çalışmaktan ve gelişmekten vazgeçmemelisin.

Şuan yazabileceğim çok şey var. İstersen özelden iletişime geç elimden birşey gelirse yardımcı olmaya çalışırım

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 1463 Toplam Mesaj: 19