folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Renault Megane 3 Hakkındaki Yorumlarınız

Renault Megane 3 Hakkındaki Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Beyler yarın Alicam gibi. Bi yorum alabilir miyim ? Pahalımi ucuz mu ?  Galeri touch plus diyor ama tam özellikleri yok gibi araba . Hatta arayıp biraz ağız arasanız süper olur. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-atesogullarindan-aninda-kredi-ile-2013-dizel-otomatik-touch-plus-351808935/detay

MOD: Konu başlıklarını yazarken açıklayıcı olalım lütfen.

2013 opel astra 1.3 cdti hb spor aldım hacı abiler. 

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Belki beğeniyorsunuz ama ben olsam oktavia bakardim o fiyata.  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Bu fiyata başka arabalarda alabilirsin aklını karıştırmak gibi olmasın ama  Ford Focus Fiesta - opel astra - Ww golf 

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Güzel araba ama şu vites topuzu çok saçma duruyor. Bu paraya eder mi bilmem ama bildiğim tek şey fransız malından kaçmanı tavsiye ederim. (Citroen sahibiyim)
    Ha az yaksın ne olursa olsun diyorsan. Tabii ki fransız araçlar bu konuda iyi..

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

imkanin varsa başka al. Kronik renault problemleri var. Malzeme ve işcilik kötü. Donanim olarak tamamlamaya çalisiyorlar, fiyat donanim dengesi sayesinde satiliyor araba ama kaliteli değil. Megane 2 var bende. Guzel, keyifli arac ama bir sorun ciktimi daha duzen tutmuyor. Toyota- skoda-Honda- audi falan bak firsatin varsa.

Ama kasmak istemiyorum diyorsan alabilirsin. Kötü değil, iyisine bakma, alma imkanin varsa bakilmaz diyorum.

Errare Humanum Est
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Araba temizliğine aldanmayın. Buhar ile temizliyorlar sıfır gibi oluyor kaç yıllık araba. 

Kaza, boya, değişeni iyi kontrol ettir hocam. Hele ki galeriden alıyorsan. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Hiç bir şekilde tanışlığımız falan yok sadece sana yardımcı olması amacıyla buldum. Bence bu mantıklı Link

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

walla 50 tane 50 binliram olsa 1 tanesini renoya vermem =)

o fiyata hb olarak 

astra 

mazda3

vs. çok daha üstün bu araca oranla 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Bundan önce Clio vardı gayet memnunum. Fiesta bana gelmez hocam.opel astra vardı onun da neredeyse en boşuna güç yetiyor 1.3 almak istemiyorum. Wv evin önüne sokmam empatim var. Araç temiz ise yarın alcaz gibi expertzi falan yaptırırım yetkili servis renault tadigimiz işletme müdürü var bakalım. 

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Bundan önce Clio vardı gayet memnunum. Fiesta bana gelmez hocam.opel astra vardı onun da neredeyse en boşuna güç yetiyor 1.3 almak istemiyorum. Wv evin önüne sokmam empatim var. Araç temiz ise yarın alcaz gibi expertzi falan yaptırırım yetkili servis renault tadigimiz işletme müdürü var bakalım. 

Millet alma diyor alma alma aslican:D Git toyota falan al. Boyle dandik arabalarla ne isin var senin? :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Fransız arabaları şasi bakımından sağlam olmadığı için pek tercih etmem, ettirmem. Ama yakıt sarfiyatı bakımından motorlarının üzerine yok, bu da bir gerçek. Ama 100 km de 1/8 litre farkettirecek, turbosu birkaç milisaniye fark yaratacak kadar güçlü diye de bir Fransız arabası almam şahsen. Ama içine binip sürecek olan sizsiniz elbette. Almayı kafaya koyduysanız hayırlı uğurlu olsun.

Kafaya koyduysanız diyorum, çünkü mesajınızın altına bir tane al diyen çıkmamış, herkes de olumsuz mesaj yazmış :P

Vw firmasının motor skandalından sonra ben de soğudum ama o motorların hangi araçlarda olduğu belli aslında, tabi Vw sevmemenizin sebebi o ise :P

imla: Düzeltme...

RaNGeR tarafından 30/Eki/16 21:24 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 10279 Toplam Mesaj: 58
araç