Renault Megane 3 Hakkındaki Yorumlarınız
-
Beyler yarın Alicam gibi. Bi yorum alabilir miyim ? Pahalımi ucuz mu ? Galeri touch plus diyor ama tam özellikleri yok gibi araba . Hatta arayıp biraz ağız arasanız süper olur.
MOD: Konu başlıklarını yazarken açıklayıcı olalım lütfen.
2013 opel astra 1.3 cdti hb spor aldım hacı abiler.
-
Belki beğeniyorsunuz ama ben olsam oktavia bakardim o fiyata.
-
Bu fiyata başka arabalarda alabilirsin aklını karıştırmak gibi olmasın ama Ford Focus Fiesta - opel astra - Ww golf
-
Güzel araba ama şu vites topuzu çok saçma duruyor. Bu paraya eder mi bilmem ama bildiğim tek şey fransız malından kaçmanı tavsiye ederim. (Citroen sahibiyim)
Ha az yaksın ne olursa olsun diyorsan. Tabii ki fransız araçlar bu konuda iyi.. -
imkanin varsa başka al. Kronik renault problemleri var. Malzeme ve işcilik kötü. Donanim olarak tamamlamaya çalisiyorlar, fiyat donanim dengesi sayesinde satiliyor araba ama kaliteli değil. Megane 2 var bende. Guzel, keyifli arac ama bir sorun ciktimi daha duzen tutmuyor. Toyota- skoda-Honda- audi falan bak firsatin varsa.
Ama kasmak istemiyorum diyorsan alabilirsin. Kötü değil, iyisine bakma, alma imkanin varsa bakilmaz diyorum.
-
Araba temizliğine aldanmayın. Buhar ile temizliyorlar sıfır gibi oluyor kaç yıllık araba.
Kaza, boya, değişeni iyi kontrol ettir hocam. Hele ki galeriden alıyorsan.
-
Hiç bir şekilde tanışlığımız falan yok sadece sana yardımcı olması amacıyla buldum. Bence bu mantıklı Link
-
walla 50 tane 50 binliram olsa 1 tanesini renoya vermem =)
o fiyata hb olarak
astra
mazda3
vs. çok daha üstün bu araca oranla
-
Bundan önce Clio vardı gayet memnunum. Fiesta bana gelmez hocam.opel astra vardı onun da neredeyse en boşuna güç yetiyor 1.3 almak istemiyorum. Wv evin önüne sokmam empatim var. Araç temiz ise yarın alcaz gibi expertzi falan yaptırırım yetkili servis renault tadigimiz işletme müdürü var bakalım.
-
nevorapat bunu yazdı
Bundan önce Clio vardı gayet memnunum. Fiesta bana gelmez hocam.opel astra vardı onun da neredeyse en boşuna güç yetiyor 1.3 almak istemiyorum. Wv evin önüne sokmam empatim var. Araç temiz ise yarın alcaz gibi expertzi falan yaptırırım yetkili servis renault tadigimiz işletme müdürü var bakalım.
Millet alma diyor alma alma aslican:D Git toyota falan al. Boyle dandik arabalarla ne isin var senin? :D
-
nevorapat bunu yazdı
Fransız arabaları şasi bakımından sağlam olmadığı için pek tercih etmem, ettirmem. Ama yakıt sarfiyatı bakımından motorlarının üzerine yok, bu da bir gerçek. Ama 100 km de 1/8 litre farkettirecek, turbosu birkaç milisaniye fark yaratacak kadar güçlü diye de bir Fransız arabası almam şahsen. Ama içine binip sürecek olan sizsiniz elbette. Almayı kafaya koyduysanız hayırlı uğurlu olsun.
Kafaya koyduysanız diyorum, çünkü mesajınızın altına bir tane al diyen çıkmamış, herkes de olumsuz mesaj yazmış :P
Vw firmasının motor skandalından sonra ben de soğudum ama o motorların hangi araçlarda olduğu belli aslında, tabi Vw sevmemenizin sebebi o ise :P
imla: Düzeltme...
RaNGeR tarafından 30/Eki/16 21:24 tarihinde düzenlenmiştir