folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rene Üstad Askerlik Anılarını Anlatsın

Rene Üstad Askerlik Anılarını Anlatsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

-----------------------------

elimde belgeler va açıklarım Alper))

bas git mal ya :) sun belgeleri sapık adam

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ehliyeti olan varmı diye sordular, bi kısmımız el kaldırdık, e sınıfı ehliyeti olan varmı diye sordular bu sefer, bazıları indirmedi elini, içlerinden birini seçip el arabası verdiler elini bunu kullan diye...

Burdur 58 Alayda yaptım askerliği, Herkezin torpillimisiniz, ulan nası rahat yere düştün, orası dövizli askerlerin yeri türkiyenin en rahat yeri dediği birlikte, bizden 3 gün önce bir gurup dövizli askerin eğitim doktirin komutanı orgenerale yaptığı salaklık yüzünden, 73 kişilik kısa dönem gurubuna 30 gün çakma komando eğitimi yaptırdılar...

acemilik ile ustalığın başında tuttuğum bazı notlar var derleyince yazacağım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

dört gözle bekliyoruz

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Ehliyeti olan varmı diye sordular, bi kısmımız el kaldırdık, e sınıfı ehliyeti olan varmı diye sordular bu sefer, bazıları indirmedi elini, içlerinden birini seçip el arabası verdiler elini bunu kullan diye...

Burdur 58 Alayda yaptım askerliği, Herkezin torpillimisiniz, ulan nası rahat yere düştün, orası dövizli askerlerin yeri türkiyenin en rahat yeri dediği birlikte, bizden 3 gün önce bir gurup dövizli askerin eğitim doktirin komutanı orgenerale yaptığı salaklık yüzünden, 73 kişilik kısa dönem gurubuna 30 gün çakma komando eğitimi yaptırdılar...

acemilik ile ustalığın başında tuttuğum bazı notlar var derleyince yazacağım...

Hocam bu ehliyet muhabbetinin benzerini yaşadık =) 

Ehliyeti olanlar denince 4 kişi el kaldırdı ( 15 kişi içinden ) Bu 4 kişiye eğitim vereceklermiş.Bunlara 1 hafta boyunca tabur merkezinde el arabasıyla kum taşıttılar =)

Birde şöyle birşey vardır askerde ;

Bir iş yapılacağında gönüllü varmı diye sorarlar.Eğer 1-2 kişi gönüllü olursa onlara gazinoda oturmaları dinlenmeleri söylenir.Gönülsüz askerlerin hepsine o iş yaptırılır =)

Hocam sen yaz da bende size sonra yüzbaşının telsizle verdiği komutun tersini nasıl yaptığımı anlatacağım =)

( Ben doğuda sınır karakolunda yaptım askerliğimi )

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Rene imzanıda düzelt istersen :)

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

Nickinle bire bir uyumlusun :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

kısa dönem askerlik yapan cogu kişi anlatmak istemez bence çünkü üniversite okumuş adamın hiç memnun olacağı memnun kalacağı bi yer değildir

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:

sanane bunu yazdı:

Nickinle bire bir uyumlusun :D

e bundan sanane :)))

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

bu nasıl iş :D ehliyetin varmı diyorlar var desen git el arabası kullan :D ehliyetin var bi nevi belki rahat ederim diye umuyorsun yaptırdıkları farklı :D gerçekten böyleyse :D ehliyetim var gidince yok diyeceğim o zaman belki. bazıları asker de rahat etmöek için alıyorlar ehliyeti :B

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

bazen sorarlar elektrik yada elektronik mühendisi varmı diye. varsa ampul değiştirtirler :)

Naber la?
Toplam Hit: 9797 Toplam Mesaj: 68