Rene Üstad Askerlik Anılarını Anlatsın
-
-----------------------------
elimde belgeler va açıklarım Alper))
-----------------------------bas git mal ya :) sun belgeleri sapık adam
-
Ehliyeti olan varmı diye sordular, bi kısmımız el kaldırdık, e sınıfı ehliyeti olan varmı diye sordular bu sefer, bazıları indirmedi elini, içlerinden birini seçip el arabası verdiler elini bunu kullan diye...
Burdur 58 Alayda yaptım askerliği, Herkezin torpillimisiniz, ulan nası rahat yere düştün, orası dövizli askerlerin yeri türkiyenin en rahat yeri dediği birlikte, bizden 3 gün önce bir gurup dövizli askerin eğitim doktirin komutanı orgenerale yaptığı salaklık yüzünden, 73 kişilik kısa dönem gurubuna 30 gün çakma komando eğitimi yaptırdılar...
acemilik ile ustalığın başında tuttuğum bazı notlar var derleyince yazacağım...
-
dört gözle bekliyoruz
-
renegadealien bunu yazdı:
Ehliyeti olan varmı diye sordular, bi kısmımız el kaldırdık, e sınıfı ehliyeti olan varmı diye sordular bu sefer, bazıları indirmedi elini, içlerinden birini seçip el arabası verdiler elini bunu kullan diye...
Burdur 58 Alayda yaptım askerliği, Herkezin torpillimisiniz, ulan nası rahat yere düştün, orası dövizli askerlerin yeri türkiyenin en rahat yeri dediği birlikte, bizden 3 gün önce bir gurup dövizli askerin eğitim doktirin komutanı orgenerale yaptığı salaklık yüzünden, 73 kişilik kısa dönem gurubuna 30 gün çakma komando eğitimi yaptırdılar...
acemilik ile ustalığın başında tuttuğum bazı notlar var derleyince yazacağım...
-----------------------------Hocam bu ehliyet muhabbetinin benzerini yaşadık =)
Ehliyeti olanlar denince 4 kişi el kaldırdı ( 15 kişi içinden ) Bu 4 kişiye eğitim vereceklermiş.Bunlara 1 hafta boyunca tabur merkezinde el arabasıyla kum taşıttılar =)
Birde şöyle birşey vardır askerde ;
Bir iş yapılacağında gönüllü varmı diye sorarlar.Eğer 1-2 kişi gönüllü olursa onlara gazinoda oturmaları dinlenmeleri söylenir.Gönülsüz askerlerin hepsine o iş yaptırılır =)
Rene imzanıda düzelt istersen :)
-
sanane bunu yazdı:
Nickinle bire bir uyumlusun :D -
kısa dönem askerlik yapan cogu kişi anlatmak istemez bence çünkü üniversite okumuş adamın hiç memnun olacağı memnun kalacağı bi yer değildir
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
Nickinle bire bir uyumlusun :D
-----------------------------e bundan sanane :)))
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl iş :D ehliyetin varmı diyorlar var desen git el arabası kullan :D ehliyetin var bi nevi belki rahat ederim diye umuyorsun yaptırdıkları farklı :D gerçekten böyleyse :D ehliyetim var gidince yok diyeceğim o zaman belki. bazıları asker de rahat etmöek için alıyorlar ehliyeti :B
-
bazen sorarlar elektrik yada elektronik mühendisi varmı diye. varsa ampul değiştirtirler :)