folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Renegadealien Ve Diğer Donanımcılar

Renegadealien Ve Diğer Donanımcılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

Her ne kadar kendimde donanımcı olsamda şu saçma sapan öss sınavı yüzünden bir sene uzak kaldım o yüzden ne yenidir ne iyidir bilmiyorum madem bi sene hazırlık var bi bilgisayar toplayayım dedim ama dediğim gibi piyasayı bilmiyorum 600-700 dolar civarında kdv dahil bir bilgisayar hazırlayabilirmisiniz?

İstanbulda dükkanı olan varsa ondan alırım fiyat uygun olursa tabi cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Usta sistemi ne için kullanacaksın onu bir yaz..oyunmu programlama mı grafikmi ona göre sistem çıkartalım

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

Haklısın

visual dev+photoshop+oyun bu üçüne uygun belirttiğim fiyat aralığında ucuzada olur :P bişi çıkarırsanız sevinirim teşekkürler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    AMD 64 3500 al..en az 1GB ram tak 2 tane 512 lik Kingston...DDR2 olsa daha iyi olur...anakart olarak EPOX EP-9NDA3 serisi al...kendi belirleyeceğin 256 mb 128 veya 256 bitlik bir ekran kartı al ve birde sağlam bir power...HİPER -FSP-TAGAN gibi markalar.....bunları alırsan diğer monitör klavye falan önemli değil o kadar...Bundan aşağı sistem alma...biraz pahalı gibi ama sık kendini...www.mavibilgisayar.com adresinden bak parçalara ama oradan sakın alma...Gold pc den de alma...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    www.hardwaremania.com adresinede bir uğra bizim arkdaşlardan yardım al ayrıntılı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    robotix bunu yazdı:

Haklısın

visual dev+photoshop+oyun bu üçüne uygun belirttiğim fiyat aralığında ucuzada olur :P bişi çıkarırsanız sevinirim teşekkürler

600-700 e pc çıakrılır buunlarıda çalıştırır ama nası çalıştırır sora bana küfür edersin onun için kesenin azını biraz aç hiç deilse 2 ay sora upgrade etmeye kalkma pc ni:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    her ne kadar renegadealien abimin eski iş yerinde çalışsamda sen en iisi renegadealien abiye sor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Mavinin hiç bir yanlışı yoktur boş yere adını karalamayın...

HolyDaemon :) geçen geldim oraya ama görmedim seni yada görmedin beni...Yoktun sanırım... Şimdi ostimde network tesisatı çekiorum firmaya :)

700$ a sistem alacaksan standart parçalar haricinde, ki onlar

A4tech anti-rsi klavye
    A4tech swop35 mouse
    Lg f700b monitor (flas 150$ olması lazım)
    Lg Cd-writer
    floppy
    codegen 350 watt kasa(model ne istiosan kafana göre)
    120 samsung sata hdd 8mb cahce
    kingston 512 ddr 400

Gelelim opsiyonlara...
    128 mb 6600 ekran kartı( düz al gtleri pahalıya gelir, Olmadı overclock edersin), oda pahalı olursa ati 9550 al 128 mb lik..
    3000+ venice al diecem 939 ama pahalı olacak... fakat ileriyi düşünüosan başka care yok...
    anakartta en uygun secenek Asus av8 gibi duruo ama asus taraftarı olmadığım için abit av8 3rd diecem bu seferde piyasada yok dieceksin :) o zaman epox 9nda3j'yi deneyebilirsin...

eh bu kadar heralde :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla 512 alma koy 40-50$ fazladan 1 gb al ramini sonra kafanı taşlara vurursun.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    cevaplar için teşekkür ediyorum ama bu üni harç parasının a.k. ekstradan yük getirdi nese yıl başına erteledim dediğiniz gibi biraz daha kasıp 1000 dolarlık bişi yaparım o zaman fiyatlarda ucuzlarsa o zaman kral bişi çıkar ortaya ilginiz içn tekrar teşkür a.k. daha kitap alacam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3.2 775 pin işlemci

intel 915 işlemci

pci expres ekran kartı (artık modeli sana kalmış)

1 gb ram king

gerisi sana kalmış

Anti Envato
Toplam Hit: 3942 Toplam Mesaj: 14