folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Repeater(Tekrarlayıcı) Kurulumu

Repeater(Tekrarlayıcı) Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    beyler baya genis bir cafenin bilgisayrları ile ugrasıyorumda  bu tekrarlıyıcılarla ilgili bir sorunum oldu onu sorucaktım.şimdi airties AP-400 modelindeki tekrarlıyıcı aldım ama bir türlü wireless tan internete baglanamadımçbu tekerarlıyıcı aldıgımda neler yapmam gerekir neleri değiştirmeme gerekir bilen warsa yardım ederse cok sevinirim .tekerarlıyıcının markası airties kablosuz modemin markası pikatel şimdiden teşşekkurlerrr

Boş sayfaya imza atmam!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    tekrarlayıcı dediğin access pointmi senin ?:S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

sence ole m?

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

modemin markası ney airties ise onun mesh die bi özelliği olması lazım onun aracılığıyla görüyosun modemi.

kılavuzunda okmuştum bi wireless bi airties modemin (rt205) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    hocam yukarda yazdım modemin markası airties deil belki ondan kaynaklanıyor olabilir sorun ole olsa bile bu sorunu nasıl aşabilirim ?*

Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    varolan wireless agi genisletmek icin mi kullaniyorsun yoksa kablosuz baglanti kurmak icin mi genisletmek icinse access pointi tekrarlayici olarak ayarlaman gerekir, 192.168.2.254 olabilir konsola girmek icin ipsi..access pointe gore degisir ve ayni kanalda olmasi lazim ikisininde sorunu tam anlamadan yazdim sen yine bakiver..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

hocam sorun tam olarak su ben war olan wireless agını genişletmek istiyorum bunun icinde tekrarlayıcı aldım.tekrarlıyıcının konsoluna girdim tekrarlayıcı modda calısmasını sectım kannallarını da aynı yaptım ama laptoplar AP-400 tekrarlayıcıyı goruyor baglanıyor ama internete cıkamıyor sorun bu internete cıkması lasım :D 

Boş sayfaya imza atmam!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

kanal olarak

1-3-6 veya 11 sectin mi hocam?

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

bide tekrarlayici olarak ayarladigin access pointlerde WDS enable modunda calismasi lazim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    wds enable işmeni yapmadım hocam bide aklıma şey takıldı şimdi bu airties bilgisayarlara ipleri 192.168.2.0 lı networkten verio ama beni internete cıkaran moden 192.168.1.0 lı networke sahip bu bi r sorun teşkil edermi? kannallarıda ayarladım hocam 2 side 11 de 

Boş sayfaya imza atmam!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

internete ciktigin modem wireless modem degil hocam

1 ile basliyorsa

Toplam Hit: 6799 Toplam Mesaj: 21