Repeater(Tekrarlayıcı) Kurulumu
-
beyler baya genis bir cafenin bilgisayrları ile ugrasıyorumda bu tekrarlıyıcılarla ilgili bir sorunum oldu onu sorucaktım.şimdi airties AP-400 modelindeki tekrarlıyıcı aldım ama bir türlü wireless tan internete baglanamadımçbu tekerarlıyıcı aldıgımda neler yapmam gerekir neleri değiştirmeme gerekir bilen warsa yardım ederse cok sevinirim .tekerarlıyıcının markası airties kablosuz modemin markası pikatel şimdiden teşşekkurlerrr
-
tekrarlayıcı dediğin access pointmi senin ?:S
-
sence ole m?
-
modemin markası ney airties ise onun mesh die bi özelliği olması lazım onun aracılığıyla görüyosun modemi.
kılavuzunda okmuştum bi wireless bi airties modemin (rt205)
-
hocam yukarda yazdım modemin markası airties deil belki ondan kaynaklanıyor olabilir sorun ole olsa bile bu sorunu nasıl aşabilirim ?*
-
varolan wireless agi genisletmek icin mi kullaniyorsun yoksa kablosuz baglanti kurmak icin mi genisletmek icinse access pointi tekrarlayici olarak ayarlaman gerekir, 192.168.2.254 olabilir konsola girmek icin ipsi..access pointe gore degisir ve ayni kanalda olmasi lazim ikisininde sorunu tam anlamadan yazdim sen yine bakiver..
-
hocam sorun tam olarak su ben war olan wireless agını genişletmek istiyorum bunun icinde tekrarlayıcı aldım.tekrarlıyıcının konsoluna girdim tekrarlayıcı modda calısmasını sectım kannallarını da aynı yaptım ama laptoplar AP-400 tekrarlayıcıyı goruyor baglanıyor ama internete cıkamıyor sorun bu internete cıkması lasım :D
-
kanal olarak
1-3-6 veya 11 sectin mi hocam?
-
bide tekrarlayici olarak ayarladigin access pointlerde WDS enable modunda calismasi lazim
-
wds enable işmeni yapmadım hocam bide aklıma şey takıldı şimdi bu airties bilgisayarlara ipleri 192.168.2.0 lı networkten verio ama beni internete cıkaran moden 192.168.1.0 lı networke sahip bu bi r sorun teşkil edermi? kannallarıda ayarladım hocam 2 side 11 de
-
internete ciktigin modem wireless modem degil hocam
1 ile basliyorsa
Toplam Hit: 6799 Toplam Mesaj: 21