Replik
-
haklısın kardeşim bu kesit işi pek iyi fikir değil dediğin gibi telif hakkıda var
-
elnino bunu yazdı
haklısın kardeşim bu kesit işi pek iyi fikir değil dediğin gibi telif hakkıda var
kurumsal bir proje değilse, tutupta bu replikleri pazarlamayacaksan sıkıntı yok paylaşabilirsin.
-
VBDream bunu yazdıelnino bunu yazdı
kurumsal bir proje değilse, tutupta bu replikleri pazarlamayacaksan sıkıntı yok paylaşabilirsin.
Dizileri indirip 1veya2 dk kescem olay bu
-
elnino bunu yazdıVBDream bunu yazdıelnino bunu yazdı
Dizileri indirip 1veya2 dk kescem olay bu
örnekleri var sıkıntı çıkarılmadı hiç birine, istersen bu dizilerin yapımcı firmalarına bir mail at, 1-2 tane firmaya deneme amaçlı mail bakalım cevap ne ona göre hareket edersin.
-
Yok arkadaşım bişey olmaz yahu millet ne siteleri açıyor o kadar hassas değil bu konuda herkes.
Bir iki tanesi ister onlarda avukat yoluyla ulaşıyo kaldırırsın sıkıntı gider her filmin dizinin yapımcısı uğraşmaz adamların hoşuna bile gider belki prim yapıyo sonuçta izlendikçe, adama yarıyo.
Sırf facebookta bile resim üzerine yazılmış dizi textlerini okuyarak "bu dizi galiba iyi" diye kaç kişi izlemeye başlıyor bir bilseniz..
Yap hoca sıkıntı olmaz.
-
Mail atmakta mantıklı dediğiniz gibi dizinin reklamı olacağı için pek sıkıntı çıkarmazlar bencede
-
merak ettim tam olarak nasıl birşey yapmak istiyorsun?
-
SeyhSamil bunu yazdı
dizilerin kısa kısa kesitlerini komik ve güzel sahnelerinin olduğu 1-2 dk lık replikler
-
elnino bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
dizilerin kısa kısa kesitlerini komik ve güzel sahnelerinin olduğu 1-2 dk lık replikler
güzel proje hocam .siteyi açtığında bize de haber ver .taklırız , zaman geçiririz :D
-
merakımdan soruyorum domain adresi ne?