Resimdeki Genç Bayanı Görüyor Musunuz ?
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
Yaşlının gözü, gencin kulağı..
yaşlının burnun üstündeki kıvrım, gencin gözü,
yaşlının burnu, gencin yanağı,
yaşlının burnunun ucu, gencin çenesi..
yaşlının ağzı, gencin kolyesi..
-----------------------------Hacı eyw Allah razı olsun yaw :D:D Gerilim yaptım mk :|
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------CellyM bunu yazdı:
hala göremiyosanız :|
-----------------------------hoca inanırmısın şuan bu konuya nerden beladan girdim diyom bulmadanda çıkmak istemiyon o kadar güzel açıklamış ama hala göremiyorum.Kafamda bi yaşlı kadın var çünkü ondan olabilir mi acaba.O burnu ben başka bişiye benzetemiyom .
edit:lanet olsun sonunda gördüm.Bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
aynen yaa vallaha o kadar baktım göremedim. hakaretler ettim kendime ne malım göremiyorum diye. zorla gördüm ya :D -
sonunda gördüm :D
kafayı pc'ye 5 cm boşluk kalacak şekilde ayarlayın.
kadının yüze dikkatlice bakın :D
-
Le6aL bunu yazdı:
sonunda gördüm :D
kafayı pc'ye 5 cm boşluk kalacak şekilde ayarlayın.
kadının yüze dikkatlice bakın :D
-----------------------------hacı allah razı olsun. sayende bunalımlardan çıktım :) kesinlikle bu yöntemi deneyin aha hala göremeyenler için altta kırmızı içine aldım
-
ben yıllarca bu resimde genç kızı aradım durdum meğersem gördüğüm şey zaten genç kızmış dskf yane gördüğüm şey haricihnde başka bir genç kız aramışım
-
Göremeyen müridler:
-
Gördük.
-
nikooten çok sağol hacı 1,2 ay önce ben de konusunu açmayı düşünüyordum her seferinde unutup duruyordum:) artık görüyorum:))
-
kendimi hiç bu kadar aptal hissetmemiştim.. :) kör oldum galiba..
-
http://img408.imageshack.us/img408/1106/dfdfsfds.jpg umarım henüz genç kızı göremeyenler yardımcı olmuş olurum.