Resmi Kaliteli Şekilde Büyütme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

maalesef en fazla 1000 px.

Küçültmek kolay. Büyütmek işkence. Pixel kayıpları vs.. vs.. başlıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

photoshopu+resim al+ctrl+t+yukarıda büyük h arfi çıkanyerin yanaında bulunan zincir halkaya tıkla istediğin kadar büyüt

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

ben indirdim direk arkaplan yaptım, sanki pek bozulmadı ya da ben farkedemiyorum :/

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

1024x683 iş görür mü hocam 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

hocam adamın koyduğu zaten 1024x683, kendi de belirtmiş :/

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı
    serhat8102 bunu yazdı

hocam adamın koyduğu zaten 1024x683, kendi de belirtmiş :/

şimdi gördüm düzeltecetim tam :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

1366x911

http://i.imgur.com/CYEvaTv.jpg

1920x1080

http://i.imgur.com/pyz2RdE.jpg

Kaliteden pek ödün vermeden bu kadar büyütebildim.Biraz daha büyütebilirim istersen ama görüntüde bozulma olabilir.Gene istersen yaz istediğin çözünürlüğü büyütüp koyayım bakarsın bi

torpedo_XL tarafından 22/Mar/13 01:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

maalesef en fazla 1000 px.

Küçültmek kolay. Büyütmek işkence. Pixel kayıpları vs.. vs.. başlıyor.

hocam o dediğin termodinamik kanunlarına aykırı . olmayan piksel bilgilerini bi yerlerden getirmek istiyorsun. 

Tek yapabileceğin fotoğrafın başka kaynağa yüklenmiş versiyonunu bulmak. ki onu da denemişsin sanırım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yine buradan birinin mesajında okumuştum. ps da 2 ayrı metod kullanılıyordu.
    biri "bicubical(?)" gibi bişey , digerini hatırlamıyorum. tabii fotoda büyüdükçe bi "blur"laşma oluyordur "aspect ratio"sunu korurken bile.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 3464 Toplam Mesaj: 24