folder Tahribat.com Forumları
linefolder Assembly - Reverse Engineering
linefolder Reverse Engineering Videolarım İçin Sitemiz Hazırdır.

Reverse Engineering Videolarım İçin Sitemiz Hazırdır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şuan itibari ile 21 video ekli ve izlemeye hazır durumdadır. remi olarak açılmıştır. bu işe merak saran arkadaşlar faydalanabilir. bilgi- tool isteyen arkadaşım pm atabilir, konu belirterek msn adresini verip ekleme talebinde bulunabilir. umarım meraklılarına güzel bir site olur.

Hayırlı uğurlu olsun :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Bir önceki host muhabbetlerimizin geçtiği yerde sitenin adı vardı. koyayımmı tekrar diye düşünürken buraya yazmayı unutmuşum :) özür

www.crimeangel.tk

başka yerlerde daha dökümanlarım olacaktı. toparlayınca onlarıda eklerim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

we tanrı türkü yarattı..

sende bi tema yaratsaymşsn sitene daha bişe olurmş kolay gelsn.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Ayıp değil mi?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek

İçerik güzel tasarım kötü derdim ama tasarım yok ki: (. Konuları açarken video hakkında notlar yazabileceğin imkanın varsa kendi kodladığın ufak  blog tarzı  bir şeyler kullanman daha güzel olacaktır.

Özgür iradeydi şeytanım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

güzel, ilgilenecem

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

arkadaşlar yorumlar güzel. teşekkürler. vakit darlığında 1 günde anca bukadar. düzenleme yapılacak daha. merak etmeyin. hafta sonu bişeyler bakıcam zaten. böyle kalmayacak :) şimdiden açılsında meraklısı arkadaşlar izlemeye başlasın diye bu şekilde attım geçtim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Kod bunu yazdı:
    -----------------------------

Edit: ben farklı birşeyler bekliyordum, emeğe saygısızlığı geçtim, adamların onca emeğine resmen küfrediyorsunuz, adamlar o programları yazarak çocuklarını geçindiriyorlar. Siz kazandıkları o ekmeğe tükürüyorsunuz.

-----------------------------

iyi güzel hoş. senin bu yorumun crack yapıp crackı kullananadır. :) sen biliyormusun peki bu açığını bulupta programları kırıaln firmalara tarafımdan açığını bildiren, korunma yollarını içeren mailler atıp atmadığımı? tüm bu firmalara mail attım arkadaşlar. kimsenin ekmeğiyle oynama yok. aksine daha iyi ekmek yemeleri için yardım söz konusu. ayrıca, reversing e ekmeğe tükürmek diye yazan bir arkadaşın, hacking barındıran sitelerde ne işi var  oda tartışılır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CmdExE
    CmdExE's avatar
    Erkek

Süper , İştahım açıldı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

biraz derlenip düzenlenirse daha güzel olabilir:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

vakit bulunca sitenin teması da, görselliğide düzenlenecek arkadaşlar. ben meraklıları için videoları izlesinler diye alel acele bişeyler yaptım :) tema eleştirmeyin lütfen :) farkındayım onun.hastalık, iş-güç, aile yaşantısı vs. vakit bulmakta zorlanıyorum.

Toplam Hit: 6337 Toplam Mesaj: 17