Reverse Engineering Videolarım İçin Sitemiz Hazırdır.
-
Arkadaşlar şuan itibari ile 21 video ekli ve izlemeye hazır durumdadır. remi olarak açılmıştır. bu işe merak saran arkadaşlar faydalanabilir. bilgi- tool isteyen arkadaşım pm atabilir, konu belirterek msn adresini verip ekleme talebinde bulunabilir. umarım meraklılarına güzel bir site olur.
Hayırlı uğurlu olsun :)
-
Bir önceki host muhabbetlerimizin geçtiği yerde sitenin adı vardı. koyayımmı tekrar diye düşünürken buraya yazmayı unutmuşum :) özür
başka yerlerde daha dökümanlarım olacaktı. toparlayınca onlarıda eklerim.
-
we tanrı türkü yarattı..
sende bi tema yaratsaymşsn sitene daha bişe olurmş kolay gelsn.
-
Ayıp değil mi?
-
İçerik güzel tasarım kötü derdim ama tasarım yok ki: (. Konuları açarken video hakkında notlar yazabileceğin imkanın varsa kendi kodladığın ufak blog tarzı bir şeyler kullanman daha güzel olacaktır.
-
güzel, ilgilenecem
-
arkadaşlar yorumlar güzel. teşekkürler. vakit darlığında 1 günde anca bukadar. düzenleme yapılacak daha. merak etmeyin. hafta sonu bişeyler bakıcam zaten. böyle kalmayacak :) şimdiden açılsında meraklısı arkadaşlar izlemeye başlasın diye bu şekilde attım geçtim.
-
Kod bunu yazdı:
-----------------------------Edit: ben farklı birşeyler bekliyordum, emeğe saygısızlığı geçtim, adamların onca emeğine resmen küfrediyorsunuz, adamlar o programları yazarak çocuklarını geçindiriyorlar. Siz kazandıkları o ekmeğe tükürüyorsunuz.
-----------------------------iyi güzel hoş. senin bu yorumun crack yapıp crackı kullananadır. :) sen biliyormusun peki bu açığını bulupta programları kırıaln firmalara tarafımdan açığını bildiren, korunma yollarını içeren mailler atıp atmadığımı? tüm bu firmalara mail attım arkadaşlar. kimsenin ekmeğiyle oynama yok. aksine daha iyi ekmek yemeleri için yardım söz konusu. ayrıca, reversing e ekmeğe tükürmek diye yazan bir arkadaşın, hacking barındıran sitelerde ne işi var oda tartışılır.
-
Süper , İştahım açıldı :)
-
biraz derlenip düzenlenirse daha güzel olabilir:)
-
vakit bulunca sitenin teması da, görselliğide düzenlenecek arkadaşlar. ben meraklıları için videoları izlesinler diye alel acele bişeyler yaptım :) tema eleştirmeyin lütfen :) farkındayım onun.hastalık, iş-güç, aile yaşantısı vs. vakit bulmakta zorlanıyorum.