Reytinglerin Çıldırdığı Sahne.
-
Tüylerim diken diken oldu gerçekten.
// Reyting için felan fişman demeyin. Kurtlar vadisini sevmiyorum demeyin. Her şeyi köşeye bırakıp sadece izleyin..
Bize ne reytinginden önemli olan o günü hatırlatmak herkese..
http://www.aktifhaber.com/video-galeri/raytinglerin-cildirdigi-sahne-1995.htm
Raytinglerin Çıldırdığı Sahne
İliyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'da bu haftaki bölümünde öyle bir sahne götütülendi ki, Duyguların ifadesiz kaldıı gözyaşlarının durmaz akar olduğu an izlenme reytingleri tavana vurdu... -
izleyelim bakalım
Eidt : Hepsinin ruhu şad olsun allah gani gani rahmet eylesin hepsine tekrardan..
-
Rayting ne reyting ne?
Videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu.
Of Offffffffffff.
-
abi bana başka video açılıyo 15 dk boyunca adam çanakkalede yürüyen bi video var birisi linki atabilir mi anlamadım saçma sapan bişiy
-
büyük dedem ruhun şad olsun bütün şehidlerimiz ruhlarınız şad olsun :/
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------
abi bana başka video açılıyo 15 dk boyunca adam çanakkalede yürüyen bi video var birisi linki atabilir mi anlamadım saçma sapan bişiy
Tamam işte o.. Saçma sapan değil!
real_agabey
; evet hocam benimde gözlerim doldu yahu.. -
syntr bunu yazdı:
-------------------------- ---
Bilgisayarını bulaşık suyuna tut bi daha aç... Hey güzel Allah'ım ya :DÖzeleştiri: Biz böyle bir milletin çocuklarıyken şu andaki gençliğin haline bak.. "UqhaLa jojuk" "xDe" vs.. UTANIYORUM !
-
-------
-
evet bu sahneyi izlerken harbiden benim de gözüm doldu.. yalnız haberin üslubu evlere senlik.. insan biraz özen gösterir.
"Raytinglerin Çıldırdığı Sahne
İliyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'da bu haftaki bölümünde öyle bir sahne götütülendi ki, Duyguların ifadesiz kaldıı gözyaşlarının durmaz akar olduğu an izlenme reytingleri tavana vurdu..." -
helal olsun adamlara hangi dizi böyle bişey yaptı
ayakta alkışlıyorum...
-
//EDIT yanlis anlasilmis.