Ricardo Veron Rezaleti
-
Aylar önce ricardo veron isimli siteden parfüm almıştım. Bilmiyordum bu sahtekar heriflerin fake ürün sattığını. Her neyse, bu herifler ben parfümü aldıktan 1 ay sonra ilginç bir numaradan beni aradılar.
Yeni bir ürünümüz çıktı denemek istermisiniz dediler hayır dedim kapattım. Aradan 3-4 hafta geçti yeniden aradılar hayır istemiyorum dedim kapattım.
1 hafta sonra yine aradılar. İstemiyorum amk bir daha ararsanız çok pis küfrederim, benim numaramı ya silin ya da yanına not düşün istemedi, istemiyor, istemeyecek dedim tamam dediler beyefendi sizi daha aramayız.
1 hafta sonra yine aradılar ve abartısız haftada bir aramaya başladılar.
Az önce yine aradılar küfür etmek için açtım telefonu birkaç dakika hatta bekletilince sinirlerim yatıştı.
Artık sinirden elim ayağım titriyor, şu birkaç haftada hayatımda yaşamadığım stresi yaşattılar bana. Ben bunları taciz etmekten mahkemeye versem sonuç alabilirmiyim ?
Numarayı blacklistine ekle gibi öneride bulunmayın her hafta numara değiştirip arıyor şerefsizler.
-
Aman hocam bir sakin ol pire için yorgan yakma
Seni aradıkları zaman telefonu aç masaya koy işine devam et, bırak biraz da onlar sinir olsunlar :)) -
rajooonn bunu yazdı
Aman hocam bir sakin ol pire için yorgan yakma
Seni aradıkları zaman telefonu aç masaya koy işine devam et, bırak biraz da onlar sinir olsunlar :))Hocam olur olmaz zamanlarda arıyorlar, aramasınlar istemiyorum aramalarını. Yetkilileriyle konuşayım dedim öyle biri piyasada yok ulaşamıyorsun hiçbir türlü. Cinnet seviyesine geldim yemin ederim hocam bıktırdılar daha..
-
Hocam numara engellebiliyorsun, hep farklı numaradan mı arıyorlar?
edit: o zaman çözüm yok. Şikayet etsen 6aya sonuçlanır o da uğraşırken yıpranırsın. beni de bankalar arıyor.
glaurung tarafından 09/Nis/14 17:32 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bunlar tek ürün fake ürün satanlardır yok karşı cinste etkiliymiş falan acma telefonu milleti keklemek için ne yapacaklarını şaşırdılar
tekinacar,boyner d&p ixora buralardan almak daha mantıklı.
-
amına kodumun aveası da günde bir aramaya başladı. 500 dakika avea içi hediye dakika verecekmiş ama konum bilgilerime ihtiyacı varmış bilmemne diye telesekreteri dinletiyorlar. sonunda da kabul et ve görüşmeyi sonlandır seçenekleri sunuyor cibilliyetsizler.
-
Salak gibi numarayı verdik sipariş adresi yazarken, ne bileyim kargocu gelir evde bulamaz arar diye yazdım forma.
Ama bunlar bildiğin taciz için sipariş formundaki numaraları kimseye sormadan dbye toplamış her hafta arıyor. Milletin işi mi var, derste mi, önemli birşeyle mi meşgul hiç adamların zikinde değil..
-
sinirlendiğin şey bu olsun a.q
-
-
Beni de haftada bir erotik shop'un birinden arayıp duruyorlar..
Ben arayan kızlara küfür etmekten bıktım, onlar benden küfür yemekten bıkmadılar..
http://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68
-
telefonun cep telefonuysa aran kazan tarifesine geç aradıkça kontür kazan dinlemede aç bırak cevap gelmeyince kapatır.
yada sinir etmek istiyorsan git bir satış sitesine "sıfır mercedes 15 milyar acil satılık" de bunların numarasını ver. onlar uğraşmaktan seni unuturlar.
daha değişikde yapabilirisn ama neyime lazım edebimizi bozmayalım :))