RİZELİLER SİZE NE YAPIYOR
-
Rizeli olsan ne olur olmasan ne olur.Yeterki gezegenin adami ol :)
-
kardeş dogru bi lafta biz buraların adamı oldugumuz için yediremiyoruz nefsimize
-
olm manyakmısın lem? gelmişin 3d grafiğe açmışsın konuyu...
aga ben rizelilere uyuzum bu arada... bitane adam gibi adam rizeli tanımadım..
sen nerelisin dersen bende Ordu / Fatsa lıyım..
lem kaç senedir msn icq kullanırım hiç bi hatun bana nerelisin die sormadı.. sen nerden buluyon o hatunları?
kesin konuşurken "ne edecesun" veya "Bazaam (bacağım) ağriyı (ağrıyo)" falandemişsindir..
nickinde Hamsi olmasın lem sakın.. :D
takılıyorum sana dostum yanlış anlama ...
-
kardeş ben böyle şeylere alınırım lütfen biz kardeş sayılırız dogru duzgun sekilde konusalım ama ben rizeli oldugmu konusurken hiç bi yonumle belirtmem sadece bazı a.q duklarım yuzunden bizimde kotu oldugumuz lafı yayılmıs onları bulmak lazım ama ...nerde
-
İşte tam bir Rizeli! :))) Hakikaten konuyu açtığı yerden bile belli. Kesin bu kahvehane muhabbeti açıyordur kızlara da, o yüzden kızlar soruyordur nereli olduğunu! Saat de öğleyi geçmişse, herşey belli bir mantık çerçevesine oturuyor....
-
rizeliler çok kafadır bizim muhitde herkes karadenizli bizde dahil :)
-
=) iiki bir dediq konunun yalnış yere açıldığını :D 10203o230 kişi yazmışi :D
-
rize sendromu falan mı çıktı
-
tosun bunu yazdı:
kardeş ben böyle şeylere alınırım lütfen biz kardeş sayılırız dogru duzgun sekilde konusalım ama ben rizeli oldugmu konusurken hiç bi yonumle belirtmem sadece bazı a.q duklarım yuzunden bizimde kotu oldugumuz lafı yayılmıs onları bulmak lazım ama ...nerde
hahah.. alem adamsın harbiden.. sen bana bakma takılıyorum kardeş ben sana.. :)dediğin gibi bana denk gelenler hep gt tü :) bunu bende kabul ediyorum.. o yüzden böyle rizeli falan oldumu dikkat ederim :)
-
Bizim karadenizde kimse kimseyi sevmez, rizeliler, trabzonlular, giresunlular, ordulular komple birbirlerine kıldır.. Rizeliler için; "rizeden adam çıkmaz, zaten yarısı fenerbahçeli" dendiğini duydum en son memlekete gidişimde :) trabzonlulara yobaz, tipi düzgün adam yoq yolda sokakta derler.. nedir ne diildir karışmam severim ben bütün karadenizlileri.. hemşeri görünce adamın içi kaynıyo izmirde :) Giresunluyum mutluyum...