Robinson Crusoe Ve Cuma (10.Yıl)
-
-
ooo kral bunlar :D
-
beni arkadaşın böyle bi tişörtü wardı istemiştim wermemmişti aklımo geldi direkt :D vay göt
-
Küçükken okuduğum en etkileyici kitaplardan birtanesi. Filmini forumda istekde bulunmuştum. [Robinson Crusoe [Film İstek]]
Yeni nesle bu kitabı sevdirmek ve yaşanan hikayeden bir ders almalarını sağlamaktansa, eserin iki önemli karakterini alay konusu etmeyi tercih ediyorlar.
Konuyu açan kişiyi yakından tanıdığım için bi art niyet aramıyorum, fakat bazı kişilerin özellikle cuma karakterinin renginden kaynaklanan özelliğinden ötürü, ırkcı duygularını bu şekilde tatbin etme yolunu seçiyor.
Kitabı okuyan ya da filmini izleyen kişilerin, Cuma karakterinin neden siyahi olduğunu açık bir şekilde anlayacaklardır. Dostluk ve yalnızlık, hükümdarlık ve efendilik.
-
evet swool haklısın o niyetle açmadım zaten lemanın 2 cildinide vermiştim maksat mizah.
bu arada tshirt isteyen arkadaş intrnette satılıyo bunların tshirt'leri.
edit: bu arada diğer sayıları bulur bulmaz onlarıda paylaşıcam.
-
Eyw süper paylaşım. Hemen indiriyorum :)
-
hacı süper paylaşım.okurken altına sıçmakla sorumlusun yalnız tavsiye ederim herkese.
-
şerefsizim bu benim daha önce aklıma gelmişti.
-
hocam çok sağol ya bi de deli cevat varmış sadece bi pdf formatına rastladım elinde olan var mıdır
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Küçükken okuduğum en etkileyici kitaplardan birtanesi. Filmini forumda istekde bulunmuştum. [Robinson Crusoe [Film İstek]]
Yeni nesle bu kitabı sevdirmek ve yaşanan hikayeden bir ders almalarını sağlamaktansa, eserin iki önemli karakterini alay konusu etmeyi tercih ediyorlar.
Konuyu açan kişiyi yakından tanıdığım için bi art niyet aramıyorum, fakat bazı kişilerin özellikle cuma karakterinin renginden kaynaklanan özelliğinden ötürü, ırkcı duygularını bu şekilde tatbin etme yolunu seçiyor.
Kitabı okuyan ya da filmini izleyen kişilerin, Cuma karakterinin neden siyahi olduğunu açık bir şekilde anlayacaklardır. Dostluk ve yalnızlık, hükümdarlık ve efendilik.
-----------------------------
bi okusan böyle düşünmezdin :). karnıma ağrılar girerdi bunu okurkene -
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çok sağol ya bi de deli cevat varmış sadece bi pdf formatına rastladım elinde olan var mıdır
-----------------------------http://rapidshare.com/files/122844911/Delicevat_Hi__Yay__305_nlanmayan_Maceralar_-_2002.pdf