Rock Tatili - Foça
-
Bu sene Zeytinli Rock Fest Foça/İzmir^'de yapılıyor bildiğiniz üzere
3 gün sonra :) Benimde dibimde acaba halen gitme imkanı var mı ? gitsemmi bilmiyorum ya zaten.
Kimler gidiyor planlarınız nelerdin anlatın bakalım..
-
hop
-
istanbulda olsa giderdimde izmir çok masraf ya :d
-
Biz orda olucaz gençler gelirseniz kaynaşırız.
-
Günübirlik gelebilirim. Buraya 15 dakika foça :)
-
ah ulan para... ah..
-
ordaym 10 kişilik çadırımla.
-
Valla zeytınlıge daha önce edremitte gittim organizasyon yaramaz gene poem yapıyor galıba.Gidicek arkdaslar varsa 6 8 kişi gidin pansıyon tutun yada ev tutun 3 gunluk cok saglamolur temız olur.Ha derseniz ben oratam yapıcam yaparsınız bı hatun gece oralarda takılırsınız 2 3 e kadar tutar hatunu elınden eve akarsınız.Zaten gece sogukoldugundan tam uyuamıyorsunuz.saat 5.30da da guneiş doğunca sıkıntı olluyor duş almak fılan sorun oluyor bır bı yıl reziliiktı ama gecen yıl evdekaldık iyi oldu.
Foçanın denızı soguktur iyi balık çıkar ;denizden ahtapot çıkma ihtimalı daha yüksektir.Arı burnu mevkinde cok rüzgar oldugunda kıyıya denız anası vurur genelde gidiceklere duyurulur.
-
biz nasip olursa ordayız :D kaçmaz çok saglam gruplar var pentegram duman vs.. gibi
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
ordaym 10 kişilik çadırımla.
-----------------------------boş yerin va rmı :))
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Valla zeytınlıge daha önce edremitte gittim organizasyon yaramaz gene poem yapıyor galıba.Gidicek arkdaslar varsa 6 8 kişi gidin pansıyon tutun yada ev tutun 3 gunluk cok saglamolur temız olur.Ha derseniz ben oratam yapıcam yaparsınız bı hatun gece oralarda takılırsınız 2 3 e kadar tutar hatunu elınden eve akarsınız.Zaten gece sogukoldugundan tam uyuamıyorsunuz.saat 5.30da da guneiş doğunca sıkıntı olluyor duş almak fılan sorun oluyor bır bı yıl reziliiktı ama gecen yıl evdekaldık iyi oldu.
Foçanın denızı soguktur iyi balık çıkar ;denizden ahtapot çıkma ihtimalı daha yüksektir.Arı burnu mevkinde cok rüzgar oldugunda kıyıya denız anası vurur genelde gidiceklere duyurulur.
-----------------------------içimdeki tüm heyeana ve atmosfere tecavüz ettin hacım..