Rock'n Coke A Kimler Gidicek ?
-
Bu sene gitme fırsatı buldum ve hangi mürit ler geliyor merak ettim.
-
Ben ordayım.
-
temmuz da rock in coke mi olur koy 1-2-3 eylül gidelim....
millet sıcaktan geberecek..
-
Bugun limp bizkit sahne onu alacağım sadece
-
Çıkan grupları hiç beğenmedim bu sene ben abi ya :S
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------
al bendende o kadar motorhead de gidilir sırf o ses için hadi limb bizkit te kurtarır ama gerisi saten sürekli sahne alan gruplar bence değmez... -
walla pazar akşamı küçükçiftlik parkındaydım judas konseri için okadar mükemmel günden sonra rock n coke hiç çekilmez :)
-
ArmadA bunu yazdı:
Ephesus bunu yazdı:
al bendende o kadar motorhead de gidilir sırf o ses için hadi limb bizkit te kurtarır ama gerisi saten sürekli sahne alan gruplar bence değmez...
-----------------------------Moby severim biraz onunda 4-5 parçası. diğerleri hikaye. Türk gruplar haricinde bu sene bana göre sıkıcı olurdu rock'n coke.
-
motör head ve athena icin gidiyorum
-
limp bizkit' in çıkacağı festivale Rock ismini yakıştıran zihniyet zamanında 50 cent içinde aynısını yapmış ve bu ülkede ki Rock Müzik kavramının anasını **kmişti yine aynı durumla karşı karşıya kalan Türk gençlerimiz Rock Müzik adı altında tiki concon müziklerini dinleyecek her zaman oldupu gibi Burn çadırında trance müzikler ile kopacak ardından da çıkıp Rockcıyız Babaa diyecek. Bu festivale oldum olası kılımdır karşı festivalciyim ben...
-
gruplar kötü mü_? travis i tanımıyorsunuz herhalde?