Rock"N Coke....!!! Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu sene gelecek olanlar,çoğunluk olarak pek hoşuma gitmesede yinede Allah izin verirse gidicem...

Kimler gidicek yada gitmeyi düşünüyor....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    kimler  var ? yaa bu olaya katılmayı çok istiyorum bi türlü denk gelemedim bide afyonda yaşıyor olunca hep yatıyor :S

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Amk bırakın su rezıl yerı yahu gençleri kandırıyorlar. Her bok var o pis yerde.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    aynı konudan açtım ztn :) rockncoke rulz benim konuya bi kaç kişi gelicem dedi ama daha 3 ay war :) ben biletimi aldım küçük bi toplantı da yaparız isterseniz :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sacrifice
    sacrifice's avatar
    Erkek

andidit bunu yazdı:
    -----------------------------

aynen katılıyorum hocam .bin lerce prezervatif dağıtılıyormuş ne bu ya. İyice kaybettik gençlerimizi. Sahte ideolojilerin peşinden koşturuyorlar.:S

#Coding Sacrifice Perl FSO#
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    beyler ben we quan gelicez.. bide arkdaslar la gelicez bi 10-15 kisi :D ama mini bir tbt toplantisi yapilirsa geliriz bi ugrariz :D

Nerede o eski günler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    www.rockncoke.com her türlü bilgiyi bulabilirsiniz :) mekan ttaa ebesinin gözündedir  yakınında göl olduğu çin ve iklim koşullarından dolayı hawanın durumu belli olmaz :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ahaaaaa within temptationda geliomuş vayy be ne şanslı adamlarsınız yaff :S

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sacrifice bunu yazdı:

andidit bunu yazdı:

aynen katılıyorum hocam .bin lerce prezervatif dağıtılıyormuş ne bu ya. İyice kaybettik gençlerimizi. Sahte ideolojilerin peşinden koşturuyorlar.:S

Hojam nerenizden uyduruyorsunuz binlerce prezervatif filan.. Hem dağıtılıyorsa emin ol herkes kendi kız arkadaşıyla gidiyor.. Oraya sahipsiz hiç bir kız gitmiyor çok nadir.. Onlarda 2günde tanıştığı kimseye vermez.. Yani böle güzel organizasyonları salakça karalamayn.. Siz evde oturun Mehmet Emin ay dinleyin kimse size karışıyor mu? Çamur atıyormu ? bırakında millet bişi yapıyorsada ne istiyorsa yapsın size ne...

Gençleri ne kandırıyorlar saçmalamayın,gençler orda değil gerçek hayatta çok güzel kandırlıyor ama.. Bknz Fethullah gülen cemaati..

Bende öyle spastikler gibi kopan bi tip değilim ama sevdiğim bir kaç isim var onları dinlicem vede arkadaşlarla güzel bi ortamda takılıcam.. Ne kız arkadaşımla prezervatifi kullanıcam,ne dinden imandan çıkıcam nede zil zurna içip pogo togo yapıp kendimden geçicem.. bu saydıklarımı yapıcak olanlar varsada heryerde yapıyorlar zaten.. Bu org. has bişi değil..

Konuyu geç saatlerde açtım,buna benzer konu açılmışmıdır diye bakmak aklıma gelmedi.. Soryy...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    persian  konuyu yanlış yere sürükleme, nerden buluyon fetullah ı falan.  Tavsiyem yinede akıllı konusman olur.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Orada kapının girişinde biletleri kontrol eden 1.74 boyunda, kızıl uzun saçlı, siyah gözlü, zamanla biraz kıcını büyüttüğüm, ismi d ile başlayan bi kız görürseniz, güçlünün selamı var diyin o anlar :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 5878 Toplam Mesaj: 40