folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Roj TV"Nin Yayını Bugün Durduruldu

Roj TV"Nin Yayını Bugün Durduruldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

RTE davosta hava attı ,nato'da boyun eğdi dediler.

O zaman demiştimki bunlar hep ülke menfaatleri için politik savaştır ve kazancımız olmustur mutlaka..

bakıyorumda öyle gözüküyor .

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:
    -----------------------------

O zaman demiştimki bunlar hep ülke menfaatleri için politik savaştır ve kazancımız olmustur mutlaka..

----------------------------

doğrusun hocam 

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek
    şu anda hiçbir haber kanalında roj tv nin yayınının durdurulduğuna dair haber göremedim de. Kaynak gösterebilirsen iyi olacak. Umarım temelli kapanmıştır ve bir daha açılmaz.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HeroiquE bunu yazdı:

kesinlikle katılıyorum RTE nin o tavırı sergilemesi nasıl bir lider olduğunu gösterir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    kapansa ne olucak allahınız aşkına ? rasmussen laf olsun diye roj tv'yi kapatırız dedi (yalan o sözde) kapatsalar bile adam başka yayın organı açıcak adı değişik olucak sonra bizimkiler yine kapatılsın vs diyecek rasmussende diyecekki ben sadece roj tv için dedim dicek ayrıca bu haberi hiçbir yerde göremedim doğru olduğunu zannetmiyorum bunun dışında roj tv gibi birçok kanalları var onlar neden gündeme gelmiyor ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    kapansa ne olucak allahınız aşkına ? rasmussen laf olsun diye roj tv'yi kapatırız dedi (yalan o sözde) kapatsalar bile adam başka yayın organı açıcak adı değişik olucak sonra bizimkiler yine kapatılsın vs diyecek rasmussende diyecekki ben sadece roj tv için dedim dicek ayrıca bu haberi hiçbir yerde göremedim doğru olduğunu zannetmiyorum.
    kapansa ne mi olur hocam? pisliklerin sesi fazla uzaga gidemez. umarim bidaha acilamz.... k.dumun bolucu serefsizleri...

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

roj tv nin websitesine girilebiliyor, neden yasaklanmıyor bu site anlayamadım ben ?

Gidip youtube'yi kapatıyolar, yok bilmem ne sitesini kapatıyorlar bu şrfsizlerin basın yayın organları hala açık.

Neden Ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:
    kapansa ne olucak allahınız aşkına ? rasmussen laf olsun diye roj tv'yi kapatırız dedi (yalan o sözde) kapatsalar bile adam başka yayın organı açıcak adı değişik olucak sonra bizimkiler yine kapatılsın vs diyecek rasmussende diyecekki ben sadece roj tv için dedim dicek ayrıca bu haberi hiçbir yerde göremedim doğru olduğunu zannetmiyorum.
    kapansa ne mi olur hocam? pisliklerin sesi fazla uzaga gidemez. umarim bidaha acilamz.... k.dumun bolucu serefsizleri...

kapanınca ne olucağını bende biliyorum benim orda anlatmak istediğim başka bişey.roj tv gibi birçok kanalları var neden onlar gündeme gelmiyor ? anlatabildimmi ? bunlar hep göz boyama işleri roj tv nin bir kere adı çıkmışya kapatılınca bak biz büyük iş yaptık diyecekler halbuki birçok kanalları var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

helal tayyibe siz böyle başbakan bir daha bulamazsınız kıymetini bilin

vesselam

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:

Dj_Lethal bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:

kapanınca ne olucağını bende biliyorum benim orda anlatmak istediğim başka bişey.benim demek istediğim şey roj tv gibi birçok kanalları var neden onlar gündeme gelmiyor ? anlatabildimmi ? bunlar hep göz boyama işleri roj tv nin bir kere adı çıkmışya kapatılınca bak biz büyük iş yaptık diyecekler halbuki birçok kanalları var.

Enazindan birinden baslamak gerek diyilmi hocam...

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 6868 Toplam Mesaj: 48