Roj TV"Nin Yayını Bugün Durduruldu
-
RTE davosta hava attı ,nato'da boyun eğdi dediler.
O zaman demiştimki bunlar hep ülke menfaatleri için politik savaştır ve kazancımız olmustur mutlaka..
bakıyorumda öyle gözüküyor .
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------RTE davosta hava attı ,nato'da boyun eğdi dediler.
O zaman demiştimki bunlar hep ülke menfaatleri için politik savaştır ve kazancımız olmustur mutlaka..
----------------------------doğrusun hocam
-
şu anda hiçbir haber kanalında roj tv nin yayınının durdurulduğuna dair haber göremedim de. Kaynak gösterebilirsen iyi olacak. Umarım temelli kapanmıştır ve bir daha açılmaz.
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------RTE davosta hava attı ,nato'da boyun eğdi dediler.
-----------------------------
kesinlikle katılıyorum RTE nin o tavırı sergilemesi nasıl bir lider olduğunu gösterir. -
kapansa ne olucak allahınız aşkına ? rasmussen laf olsun diye roj tv'yi kapatırız dedi (yalan o sözde) kapatsalar bile adam başka yayın organı açıcak adı değişik olucak sonra bizimkiler yine kapatılsın vs diyecek rasmussende diyecekki ben sadece roj tv için dedim dicek ayrıca bu haberi hiçbir yerde göremedim doğru olduğunu zannetmiyorum bunun dışında roj tv gibi birçok kanalları var onlar neden gündeme gelmiyor ?
-
Avira bunu yazdı:
kapansa ne olucak allahınız aşkına ? rasmussen laf olsun diye roj tv'yi kapatırız dedi (yalan o sözde) kapatsalar bile adam başka yayın organı açıcak adı değişik olucak sonra bizimkiler yine kapatılsın vs diyecek rasmussende diyecekki ben sadece roj tv için dedim dicek ayrıca bu haberi hiçbir yerde göremedim doğru olduğunu zannetmiyorum.
kapansa ne mi olur hocam? pisliklerin sesi fazla uzaga gidemez. umarim bidaha acilamz.... k.dumun bolucu serefsizleri... -
roj tv nin websitesine girilebiliyor, neden yasaklanmıyor bu site anlayamadım ben ?
Gidip youtube'yi kapatıyolar, yok bilmem ne sitesini kapatıyorlar bu şrfsizlerin basın yayın organları hala açık.
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
kapansa ne olucak allahınız aşkına ? rasmussen laf olsun diye roj tv'yi kapatırız dedi (yalan o sözde) kapatsalar bile adam başka yayın organı açıcak adı değişik olucak sonra bizimkiler yine kapatılsın vs diyecek rasmussende diyecekki ben sadece roj tv için dedim dicek ayrıca bu haberi hiçbir yerde göremedim doğru olduğunu zannetmiyorum.
kapansa ne mi olur hocam? pisliklerin sesi fazla uzaga gidemez. umarim bidaha acilamz.... k.dumun bolucu serefsizleri...
-----------------------------kapanınca ne olucağını bende biliyorum benim orda anlatmak istediğim başka bişey.roj tv gibi birçok kanalları var neden onlar gündeme gelmiyor ? anlatabildimmi ? bunlar hep göz boyama işleri roj tv nin bir kere adı çıkmışya kapatılınca bak biz büyük iş yaptık diyecekler halbuki birçok kanalları var.
-
helal tayyibe siz böyle başbakan bir daha bulamazsınız kıymetini bilin
vesselam
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
kapansa ne mi olur hocam? pisliklerin sesi fazla uzaga gidemez. umarim bidaha acilamz.... k.dumun bolucu serefsizleri...
-----------------------------kapanınca ne olucağını bende biliyorum benim orda anlatmak istediğim başka bişey.benim demek istediğim şey roj tv gibi birçok kanalları var neden onlar gündeme gelmiyor ? anlatabildimmi ? bunlar hep göz boyama işleri roj tv nin bir kere adı çıkmışya kapatılınca bak biz büyük iş yaptık diyecekler halbuki birçok kanalları var.
Enazindan birinden baslamak gerek diyilmi hocam...