Roman Tavsiyesi
-
parvati bunu yazdı:
-----------------------------
olasılıksız süperdir bi de empati tabi yine adam fawer ın
-----------------------------Aynen Adem fawer`ın olasılıksız kitabını bende tavsiye ederim.
Okurken bırakmak istediğinde, yaw dur şurda ne olmuş diye devamını getirmeye zorlayan bir eser :) Şahsen bana öyle oluyordu. Caine caine caine :)
-
Sorma valla kitap illa beni bitir, beni bitir diyo acayip bişey :)
-
İnsanlarda genel bir kanı oluştu artık...
Özellikle otobüs ve metrobülerde yer verme kaygısını ortadan kaldırmak için hergün aynı sayfasının açılmak zorunda kalındığı kitaplar var, genelde basın ve yayın organlarında çok sık adı geçtiği için entel bir izlenim yaratacağı sanılan kitaplarında ev ortamında üvey evlat muamelesi görmeleri normal.
Son zamanlarda dikkatimi çekense bayan Türk yazarların yazdığı kitapların 30000 (Genelde bu rakam beklenir) üzerinde satıp korsanı basılacak kadar popüler olabilmeleri. Her kitabın ismini ''Aşk'' kelimesi süslüyor olması, edebiyatsal bir anlatım aramanın yanı sıra, bilinen duyguların aynı tümcelerde oynama yapılarak, somut bir güzelliği aksettirme çabası dışında hiçbir kimlik taşımaması, gerçek anlatım ve özgün edebiyat içeriğine sahip kitapların arka planda kalarak popülerliğe yenik düşmesi üzücü.
-
Dan brown - ihanet noktası
biraz bilim kurgudur ama 2 günde bitirirsin rüyalarına bile girer demedi deme ibrahim ;)
-
"olasılıksız" hocam. mutlaka oku. kitaba başladığın anda etkisine kapılıyosun.
-
sabahattin ali - kuyucaklı yusuf
-
hacı komunist ferhan şensoy abimiz şans kapıyı kırınca filmini çekerken ki anılarını anlatmış gülmekten ölürsün :)
-
Alper Canıgüz - GizliAjans - --> tek kelime "uzaylı" gerisi kitapta :)
Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar --> 5 yaşındaki bir cocuğun hikayesini kendi ağzından anlatıyor neler söylüyor neler offf :
Baba ve Piç * Elif Şafak -- Sonu süprizlerle dolu
Kinyas & Kayra * Hakan Günday --> Bunu oku başka'da kitap okumana gerek kalmaz galiba
Gösteri peygamberi * chuck-palahniuk -->Sıradan bir insan nasıl ilahlaştırılır tavsiyemdir :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------parvati bunu yazdı:
-----------------------------
olasılıksız süperdir bi de empati tabi yine adam fawer ın
-----------------------------Aynen Adem fawer`ın olasılıksız kitabını bende tavsiye ederim.
Okurken bırakmak istediğinde, yaw dur şurda ne olmuş diye devamını getirmeye zorlayan bir eser :) Şahsen bana öyle oluyordu. Caine caine caine :)
-----------------------------Olasılıksız'ı okuyup Empati'yi okumayanlar en yakın kitapçıya hızlı adım yürüsünler.
-
yamiyumu bunu yazdı:
-----------------------------Alper Canıgüz - GizliAjans - --> tek kelime "uzaylı" gerisi kitapta :)
Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar --> 5 yaşındaki bir cocuğun hikayesini kendi ağzından anlatıyor neler söylüyor neler offf :
Baba ve Piç * Elif Şafak -- Sonu süprizlerle dolu
Kinyas & Kayra * Hakan Günday --> Bunu oku başka'da kitap okumana gerek kalmaz galiba
Gösteri peygamberi * chuck-palahniuk -->Sıradan bir insan nasıl ilahlaştırılır tavsiyemdir :)
-----------------------------Kinyas ve Kayra - Hakan Gunday.....kesinlikle katiliyorum neden daha once okumadim diyeceksin birde;
Açlık Oyunları-Suzanne Collins ..... buda harika bi kitap ikinci kitabi eylul ayinda cikcak ben baya once okudugum icin merakla bekliyorum sen henuz okumadiysan sanslisin eylule az kalmisken oku derim