folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Roman Tavsiyesi

Roman Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

parvati bunu yazdı:
    -----------------------------
    olasılıksız süperdir bi de empati tabi yine adam fawer ın

Aynen Adem fawer`ın olasılıksız kitabını bende tavsiye ederim. 

Okurken bırakmak istediğinde, yaw dur şurda ne olmuş diye devamını getirmeye zorlayan bir eser :) Şahsen bana öyle oluyordu. Caine caine caine :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Sorma valla kitap illa beni bitir, beni bitir diyo acayip bişey :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

İnsanlarda genel bir kanı oluştu artık...

Özellikle otobüs ve metrobülerde yer verme kaygısını ortadan kaldırmak için hergün aynı sayfasının açılmak zorunda kalındığı kitaplar var, genelde basın ve yayın organlarında çok sık adı geçtiği için entel bir izlenim yaratacağı sanılan kitaplarında ev ortamında üvey evlat muamelesi görmeleri normal.

Son zamanlarda dikkatimi çekense bayan Türk yazarların yazdığı kitapların 30000 (Genelde bu rakam beklenir)  üzerinde satıp korsanı basılacak kadar popüler olabilmeleri. Her kitabın ismini ''Aşk'' kelimesi süslüyor olması, edebiyatsal bir anlatım aramanın yanı sıra, bilinen duyguların aynı tümcelerde oynama yapılarak, somut bir güzelliği aksettirme çabası dışında hiçbir kimlik taşımaması, gerçek anlatım ve özgün edebiyat içeriğine sahip kitapların arka planda kalarak popülerliğe yenik düşmesi üzücü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Dan brown - ihanet noktası

biraz bilim kurgudur ama 2 günde bitirirsin rüyalarına bile girer demedi deme ibrahim ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    "olasılıksız" hocam. mutlaka oku. kitaba başladığın anda etkisine kapılıyosun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

sabahattin ali - kuyucaklı yusuf

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    hacı komunist        ferhan şensoy abimiz şans kapıyı kırınca filmini çekerken ki anılarını anlatmış gülmekten ölürsün :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek

Alper Canıgüz - GizliAjans - --> tek kelime "uzaylı" gerisi kitapta :)

Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar --> 5 yaşındaki bir cocuğun hikayesini kendi ağzından anlatıyor neler söylüyor neler offf :

Baba ve Piç * Elif Şafak -- Sonu süprizlerle dolu 

Kinyas & Kayra * Hakan Günday --> Bunu oku başka'da kitap okumana gerek kalmaz galiba

Gösteri peygamberi * chuck-palahniuk -->Sıradan bir insan nasıl ilahlaştırılır tavsiyemdir :) 

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:

parvati bunu yazdı:
    olasılıksız süperdir bi de empati tabi yine adam fawer ın

Aynen Adem fawer`ın olasılıksız kitabını bende tavsiye ederim.

Okurken bırakmak istediğinde, yaw dur şurda ne olmuş diye devamını getirmeye zorlayan bir eser :) Şahsen bana öyle oluyordu. Caine caine caine :)

Olasılıksız'ı okuyup Empati'yi okumayanlar en yakın kitapçıya hızlı adım yürüsünler.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    yamiyumu bunu yazdı:

Alper Canıgüz - GizliAjans - --> tek kelime "uzaylı" gerisi kitapta :)

Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar --> 5 yaşındaki bir cocuğun hikayesini kendi ağzından anlatıyor neler söylüyor neler offf :

Baba ve Piç * Elif Şafak -- Sonu süprizlerle dolu 

Kinyas & Kayra * Hakan Günday --> Bunu oku başka'da kitap okumana gerek kalmaz galiba

Gösteri peygamberi * chuck-palahniuk -->Sıradan bir insan nasıl ilahlaştırılır tavsiyemdir :) 

Kinyas ve Kayra - Hakan Gunday.....kesinlikle katiliyorum neden daha once okumadim diyeceksin birde;

Açlık Oyunları-Suzanne Collins ..... buda harika bi kitap ikinci kitabi eylul ayinda cikcak ben baya once okudugum icin merakla bekliyorum sen henuz okumadiysan sanslisin eylule az kalmisken oku derim

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 6945 Toplam Mesaj: 48