ROSETTA STONE İngilizce Eğitim Seti
-
Müridler elimde bu set var.Malum,üniversitede hazırlığa başlıyorum bu yıl.Öncelikle iyi bir kurdan başlamak (kur sınavı 17 eylül) sonrasında da hazırlıkta kullanmak için iyi midir bu set?önerir misiniz
-
Bende kullandım bence çok iyi hocam
-
Hocam upload edilebilir falan bir şey mi bu nasıl bir şey parasız ulaşabilir miyiz benim de böyle bir derdim var.
-
İngilizce varsa önceden muafiyet sınavını da geçmek istiyorsan. Rewrite kısmına kesin bak. Farklı mertebelerde 4 tane sınava girdim. Hepsinde rewrite sorulmuştur. 20 puanlık az bir rakam değil.
-
torrent sitelerinde filan var diye biliyorum.bir bakıyım ben indirdiğim yeri bulabilirim sanırım.zamundadan çekmiştim 600 kb e yakın hızla iniyordu.yalnız ben saflık edip tüm diller(tüm değil ya bayağı dil vardı işte :D ) indirmiştim.sonra yarısından fazlasıı sildim gerçi.ingilizce almanca filan 3 5 dil kaldı.iso dosyası şeklindeydi sanırım.bir bakayım
edit:bulamadım ama aratırsanız rahat bulabilirsiniz sanırım
cem-engine tarafından 29/Ağu/12 13:08 tarihinde düzenlenmiştir -
hypnos_ bunu yazdı
İngilizce varsa önceden muafiyet sınavını da geçmek istiyorsan. Rewrite kısmına kesin bak. Farklı mertebelerde 4 tane sınava girdim. Hepsinde rewrite sorulmuştur. 20 puanlık az bir rakam değil.
yok hocam geçmek değil beginner başlamamak istiyorum :D
-
başka fikri olan yok mu?az süre kaldı değmeyecek bir şeyse boş yere uğraşmıyım diye soruyorum
-
ileri seviyeside var mı acaba bu eğitimlerin içinde yoksa sıfırdan belli noktaya kadar mı
-
boş yere uğraşma
bunlarla akademik ingilizce öğrenemezsin, sana essay yazmayı nasıl öğretecek a.k bu eğitim seti...
ayrıca hazırlıkta A kurundan başlamanı tavsiye ederim temel eksik olursa hep eksik olur okul bitene kadar
öyle setlere fln gerek yok okuldaki lecturerlar zaten öğretir -
c0der bunu yazdı
boş yere uğraşma
bunlarla akademik ingilizce öğrenemezsin, sana essay yazmayı nasıl öğretecek a.k bu eğitim seti...
ayrıca hazırlıkta A kurundan başlamanı tavsiye ederim temel eksik olursa hep eksik olur okul bitene kadar
öyle setlere fln gerek yok okuldaki lecturerlar zaten öğretirbeginnerdan bahsediyorsan onun ders sayısı fena,öğleden sonra da gitmen gerekiyor.bir de o olay yok diyorlar.yani en düşük kurdan başlayıp temelden ileri düzeye kadar öğrenebilmek.orta ya da vasat bir kur daha iyiymiş.zaten üst kurlardakiler normal dersle değil değişik,eğlenceli biçimde ilerliyorlarmış.duyumlarım bunlar yani
-
cem-engine bunu yazdıc0der bunu yazdı
boş yere uğraşma
öyle setlere fln gerek yok okuldaki lecturerlar zaten öğretirbeginnerdan bahsediyorsan onun ders sayısı fena,öğleden sonra da gitmen gerekiyor.bir de o olay yok diyorlar.yani en düşük kurdan başlayıp temelden ileri düzeye kadar öğrenebilmek.orta ya da vasat bir kur daha iyiymiş.zaten üst kurlardakiler normal dersle değil değişik,eğlenceli biçimde ilerliyorlarmış.duyumlarım bunlar yani
benim okulumda gözlemlediğim sonuç bu şekilde, tanıdığım bazı elemanlar B ve C kurundan başladı gatewayleri geçemediler mal gibi kur tekrarı yaptılar...