folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder ROSETTA STONE İngilizce Eğitim Seti

ROSETTA STONE İngilizce Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

Müridler elimde bu set var.Malum,üniversitede hazırlığa başlıyorum bu yıl.Öncelikle iyi bir kurdan başlamak (kur sınavı 17 eylül) sonrasında da hazırlıkta kullanmak için iyi midir bu set?önerir misiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bende kullandım bence çok iyi hocam

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocam upload edilebilir falan bir şey mi bu nasıl bir şey parasız ulaşabilir miyiz benim de böyle bir derdim var.

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

İngilizce varsa önceden muafiyet sınavını da geçmek istiyorsan. Rewrite kısmına kesin bak. Farklı mertebelerde 4 tane sınava girdim. Hepsinde rewrite sorulmuştur. 20 puanlık az bir rakam değil. 

www.dunyadailkler.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

torrent sitelerinde filan var diye  biliyorum.bir bakıyım ben indirdiğim yeri bulabilirim sanırım.zamundadan çekmiştim 600 kb e yakın hızla iniyordu.yalnız ben saflık edip tüm diller(tüm değil ya bayağı dil vardı işte :D ) indirmiştim.sonra yarısından fazlasıı sildim gerçi.ingilizce almanca filan 3 5 dil kaldı.iso dosyası şeklindeydi sanırım.bir bakayım

edit:bulamadım ama aratırsanız rahat bulabilirsiniz sanırım

cem-engine tarafından 29/Ağu/12 13:08 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    hypnos_ bunu yazdı

İngilizce varsa önceden muafiyet sınavını da geçmek istiyorsan. Rewrite kısmına kesin bak. Farklı mertebelerde 4 tane sınava girdim. Hepsinde rewrite sorulmuştur. 20 puanlık az bir rakam değil. 

yok hocam geçmek değil beginner başlamamak istiyorum :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

başka fikri olan yok mu?az süre kaldı değmeyecek bir şeyse boş yere uğraşmıyım diye soruyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ileri seviyeside var mı acaba bu eğitimlerin içinde yoksa sıfırdan belli noktaya kadar mı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

boş yere uğraşma

bunlarla akademik ingilizce öğrenemezsin, sana essay yazmayı nasıl öğretecek a.k bu eğitim seti...

ayrıca hazırlıkta A kurundan başlamanı tavsiye ederim temel eksik olursa hep eksik olur okul bitene kadar

öyle setlere fln gerek yok okuldaki lecturerlar zaten öğretir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı

boş yere uğraşma

bunlarla akademik ingilizce öğrenemezsin, sana essay yazmayı nasıl öğretecek a.k bu eğitim seti...

ayrıca hazırlıkta A kurundan başlamanı tavsiye ederim temel eksik olursa hep eksik olur okul bitene kadar

beginnerdan bahsediyorsan onun ders sayısı fena,öğleden sonra da gitmen gerekiyor.bir de o olay yok diyorlar.yani en düşük kurdan başlayıp temelden ileri düzeye kadar öğrenebilmek.orta ya da vasat bir kur daha iyiymiş.zaten üst kurlardakiler normal dersle değil değişik,eğlenceli biçimde ilerliyorlarmış.duyumlarım bunlar yani

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    c0der bunu yazdı

boş yere uğraşma

beginnerdan bahsediyorsan onun ders sayısı fena,öğleden sonra da gitmen gerekiyor.bir de o olay yok diyorlar.yani en düşük kurdan başlayıp temelden ileri düzeye kadar öğrenebilmek.orta ya da vasat bir kur daha iyiymiş.zaten üst kurlardakiler normal dersle değil değişik,eğlenceli biçimde ilerliyorlarmış.duyumlarım bunlar yani

benim okulumda gözlemlediğim sonuç bu şekilde, tanıdığım bazı elemanlar B ve C kurundan başladı gatewayleri geçemediler mal gibi kur tekrarı yaptılar...

Toplam Hit: 4571 Toplam Mesaj: 25