Ruhsatsız Silahlarla İlgili Soru?
-
arkadaşlar ben bi türlü çözemedim bu iş nasıl oluyo diye. benim bildiğim bu silahları üreten firmalar belli ve üzerinde seri numaraları oluyo ruhatsızda satılmıyo. bu ruhsatsız silahları diyolar ıraktan falan geliyo ıraktan diyelim glocklar geliyo bizim türk firmaların ürettiği silahların ruhsatsız olanlarından yakaladılar geçen gün istanbulda haberlerde duydum. fabrikalardan ruhsatsız nasıl silah çıkarıyolar. ben ruhsatsız olayına karşıyım ama haberlerde hergün duyduğumda yapılan yaralamalar cinayetler ruhsatsız tabanca ile falan yapılıyo. bu ruhsatsız tabancalardan anlayan varmı aranızda... hangi ülkeden geliyo türkiyedeyse nasıl fabrikadardan seri numaralı çıktığı halde ruhsatsız oluyo hiç anlamadım.
-
Onların el yapımı olanlarıda var. Karadenizde bulabilirsin başka ülkeye gitmene gerek yok.
-
bazı yapım yerleri olduğunu duydum. yakalanan silah atölyeleri falanda varmış. dediğiniz gibi karadenizde ve istanbulda falan çok diyolar. hayret edilecek bir durum...
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------
Onların el yapımı olanlarıda var. Karadenizde bulabilirsin başka ülkeye gitmene gerek yok.
-----------------------------ev altlarında atolyelerde :)
hoca paranın açamıyacağı kapı yok paran varsa en kralını getirirler
alırsın temiz silah takarsın eldivenini sıkarsın adama atarsın nehire sonra elbiselerini çıkarıp yakarsın (barut izi)
ellerinide yıkarsın zaten eldiven giydin barut gelmez oraya
eğer öldüreceğin kişiyle münakaşaya girme bu seni terletir kıl dökülmesi zanlının tırnak aralarında deri parçaları onun için direkt kafasına vur bayıl bağla kafaya sık gitsin
gömme işlemine gelince sakın nehire atma dağın başında aç bir kuyu derin olsun at içine dök gazı ceseti yak iyice sonra maddenin ismini unuttumceset kokmasın diye sıkıyolardı yap onu üstünü toprakla ört
al sana silah temiz temiz cinayet :)= Telefon fünyeli bomba yapımını merak ediyorsan onu anlatayım :)) gerçi sonra baş ağırıyo da
-
karizma_coder bunu yazdı:
bazı yapım yerleri olduğunu duydum. yakalanan silah atölyeleri falanda varmış. dediğiniz gibi karadenizde ve istanbulda falan çok diyolar. peki aynısını nasıl yapıyolar bir sürü işlemi olması lazım... hayret edilecek bir durum... tabi gerçekleri kadar güvenli değildir...
-----------------------------Silahla falan ne işin var boşver. SİLAHSIZ TEMİZ TOPLUM.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kompetan bunu yazdı:
-----------------------------ev altlarında atolyelerde :)
hoca paranın açamıyacağı kapı yok paran varsa en kralını getirirler
alırsın temiz silah takarsın eldivenini sıkarsın adama atarsın nehire sonra elbiselerini çıkarıp yakarsın (barut izi)
ellerinide yıkarsın zaten eldiven giydin barut gelmez oraya
eğer öldüreceğin kişiyle münakaşaya girme bu seni terletir kıl dökülmesi zanlının tırnak aralarında deri parçaları onun için direkt kafasına vur bayıl bağla kafaya sık gitsin
gömme işlemine gelince sakın nehire atma dağın başında aç bir kuyu derin olsun at içine dök gazı ceseti yak iyice sonra maddenin ismini unuttumceset kokmasın diye sıkıyolardı yap onu üstünü toprakla ört
al sana silah temiz temiz cinayet :)= Telefon fünyeli bomba yapımını merak ediyorsan onu anlatayım :)) gerçi sonra baş ağırıyo da
-----------------------------yok kardeş naptın sende yav ben ruhsatsızlara karşıyım devlet neden engellemiyo diyom sende adam öldürceksen diyosun :)
ayrıca telefon fünyeli bombamı olur o anca filimlerde olur yav :D
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------karizma_coder bunu yazdı:
bazı yapım yerleri olduğunu duydum. yakalanan silah atölyeleri falanda varmış. dediğiniz gibi karadenizde ve istanbulda falan çok diyolar. peki aynısını nasıl yapıyolar bir sürü işlemi olması lazım... hayret edilecek bir durum... tabi gerçekleri kadar güvenli değildir...
-----------------------------Silahla falan ne işin var boşver. SİLAHSIZ TEMİZ TOPLUM.
-----------------------------yok kardeş benim ilk cümleyi okumadan yazıyosunuz heralde cevapları :D
ben zaten karşıyım neden engellemiyolar diyorum sadece arkadaşlarda örneklemeyle adam öldürdü :D
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------yok kardeş benim ilk cümleyi okumadan yazıyosunuz heralde cevapları :D
ben zaten karşıyım neden engellemiyolar diyorum sadece arkadaşlarda resmen adam öldürdü :D
-----------------------------Resmen adammı Öldürdü, Tanık oldunmuki olaya. Gözlerinle Gördünmü yani.?
-
ShockMan bunu yazdı:
kompetan bunu yazdı:
ben zaten karşıyım neden engellemiyolar diyorum sadece arkadaşlarda örneklemeyle adam öldürdü :D
-----------------------------Resmen adammı Öldürdü, Tanık oldunmuki olaya. Gözlerinle Gördünmü yani.?
-----------------------------yukarıdaki örnekten bahsediyorum resmen dediğim lafın gelişi sende yani abartıyosun... ayrıca bu silahlar nasıl engellenir diye başlık açtım amacım buydu yani yanlış anlaşıldı sanırım o cümlemdeki resmenide değiştirdim... yanlış anlaşıldı...
-
ShockMan bunu yazdı:
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------yukarıdaki örnekten bahsediyorum resmen dediğim lafın gelişi sende yani abartıyosun... ayrıca bu silahlar nasıl engellenir diye başlık açtım amacım buydu yani yanlış anlaşıldı sanırım o cümlemdeki resmenide değiştirdim... yanlış anlaşıldı...
-----------------------------Anladım Karıştı Frekanslar desene, Neyse Fikrimi diyim Uramışken, Ruhsatsız yani kaçak Silahlar ve Silah yapım işi İllegal bir İşin Koludur. Engellenemez bence, Engellendikçe yeniden türer. İllegal Dünyada Engellenemez....
-
kompetan bunu yazdı:
Özellikle doğu karandenizde her tornacı yapar artık markalaşmış tornacılar bile vardır herkesde bilir ama suç üstü zor yapılır onun içinde bi vukuat olmadıkça kimse karışmaz geçende adamın evinin önündeyiz kurban kestiriyoz adama savcıda kestiriyodu konu döndü dolaştı silağa geldi savcı karadenizde zaten her evde var nerdeyse rusatsız bak amcanında vardır dedi oda 3 tane silah saydıda unuttum biri topluydu eski herkez biliyo bişe demiyo bide fıdık varya buraya ameleler geliyo yakalanırsan amelerlere atıyon onlardan kalmıştır ben tarlada buldum baktım 2 3 günsonra şehre inince vteslim dececektim diyo kurtuluyo problem fazla olmuyo konya türkiyenin buğday amabarı karadeniz türkiyenin silah ambarı :D