Rulers Of Nations
-
Evet değerli müridler. Sabah saatlerinde bulduğum bir oyun. Şu ana kadar pek çözemedim, oldukça detaylı yapılmış bir DİPLOMATİK SİMULASYON oyunu.
http://kickass.to/rulers-of-nations-geopolitical-simulator-2-reloaded-t4701162.html Buradan indirebilirsiniz. Saatlerinizi alacak eğlenceli ve kafa kırıcı birşey.
-
normalde bu tarz oyunları severim ama bu çook berbat yapılmış
-
Aslında berbat değil. Aşırı gerçekçi. Türkiye'de terörü bitirmek üzereyken, suikaste kurban gittim :) O derece yani :P
-
Dil ingilizce mi?
-
Evet, oyunun en kötü yana. Türkçe yama yok. Sağlam İngilizce istiyor. Ancak güzel tarafı online da oynanabiliyor.
-
Ulusların Cetvelleri anladım ilk başta :)
-
Benim eşekliğim. Fazla detay vermeden atlayın dedim :) Resim yüklemiyorum, onları zaten google amcadan bulabilirsiniz.
Oyunla ilgili forumları dolaşıyorum şu anda. Donanımhaber'den bulduğum bazı notları paylaşayım, yardımı olur:
Bak arkadaşım oyuna girer girmez ne vergileri arttır ne ev yap ne hastahane nede askeri bina kur.Bunları ilerki aşamaya at.Çünkü popularty %80'lere çıkmadığı sürece halk tarafından kötü gözle bakılırsın.Mesela üstünden 2 sene geçsin yavaş yavaş bak (yavaş yavaş)diyorum başlayabilirsin.Hemen birden herşeye yüklenme anlıyacağın.Oyunda o kadar ince ayrıntı var ki yaptığın birşeyi beğen bir sendikacı çıkıyor ve seni öldürüyor.Bu tugberk arkadaşımın da başına gelmiş.5 atom bombası atmış e haliyle bu adamı yeter artık demişler.Bakın öldürülmeyi ve başka şeyleri sadece kendi ülkenizde aratmayın.Dış ülkeler terörözi konusunda size yönelirse(Para,silah yardımı)Onlarda sizi öldürtebiliyor.
Dediğim gibi en baştan halkın güvenin sağla,aşırı herşeye yüklenme.Başka bir forum'dan:
Şöyle bir örnek verirsem daha anlaşılır olacak. Türkiye 'nin ve ABD 'nin 20 bin kişilik orduyu Küba 'ya gönderdiğini düşünelim. ABD, tıpkı gerçek dünyada ki gibi çok zor ele geçiren bir ülke. 3 yıldızlı askerleri(Irak'ta ki) çok olmasına rağmen İran tarafından zorlanıyorlar. Türkiye ise tık tık alıyor. Yani 3 yıldıza falan sakın güvenmeyin. ABD ile savaşmayı da düşünmeyin derim. Türkiye olarak ABD 'ye savaş açtım(ki kurduğum ülke bildiğin Osmanlı oldu) 3. güne suikaste uğradım ve oyun bitti.
Anlayacağınız, çözebilirsek, muhteşem saracak bir oyun...
-
emekli olunca böyle oyunları oynamak için ingilizce öğrenicem
akmarky tarafından 03/Ağu/14 23:11 tarihinde düzenlenmiştir
ya da çok param olursa emeklilik primiyle böyle bir oyun yaptırırım
ya da daha çok param olur bakarsın böyle büyükcene bir ada alır onları devletlere ayırır onları yöneten tek güç olurum hep aradaki dengeyi sağlarım teknolojiler geliştirtir birbirlerine saldırtırım :D
kararsızım daha karar vermedim -
Super Power 2 deneyiminden sonra total war serisinden başkasına güvenemiyorum. Ne Balkanlar ne Kafkaslar ne Orta Asya ne Ortadoğu ne Afrika, bir tane bölge ülkesi bile müttefik olmadı lan Türkiye'yle. En son dayanamadım ABD'yi alıp İsrail'e nükleer saldırıda bulundum ve sildim oyunu.
-
Valla şu an ne oluyor anlamıyorum. Gürcistan ile allied iken, Azeriler Gürcülere daldı. Yardım edeyim dedim, İran bana daldı. Onlara savaş açtım, Ruslar'da bana savaş açtı. Fransa, İtalya ve İsrail şu an askeri güç yolluyorlar. Sanırım 3.dünya savaşını çıkarttım :P
-
indirdim , kurdum herşey çok güzel Loading ekranında dolmasına çok az kala öyle kalıyor arkadan müzik devam ediyor 15-20dk bekledim hiçbirşey olmadı