Rus Gencine Yıllardır Bakan Türk Kadını
-
Yahu din, ırk, dil fark etmez diyorum ; din ile ırk'ı birbirine karıştırıyorsun diyorsun.
Bi sen biliyorsun dil-ırk kavramını afferim. Daha ne demek istediğimi anlamamışsın kalkıp din ile ırk kavramının anlamlarını bilmediğimle suçluyorsun.
Boşver hoca, senle bu konuyu değil tartışmak ; karşılılı konuşmak bile boş. Hiç uzatmaya gerek yok.
-
Yav yine mi din muhabbetine döndü :D Hay amk ya. Her siki dine bağlayın lan.
-
edit büdüt, yanlış yerde yanlış yorum.
Neyse yazmıyorum, yanlış yerde yanlış yorum yaptım , hep bu zumsuk adlı murid yüzünden.Susuyorum, ama inşallah bir konunda denk gelirsek o zaman sayfalarca yazıcam murid
Esconda tarafından 30/Oca/13 20:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Zumsuk un söylediklerine katılıyorum.Kaldı ki bütün dünyada mı böyle yoksa sadece bizde mi böyle bilmiyorum dinler artık ciddiyetini ve masumiyetini kaybetti gibime geliyor.
Yani Allah hak hukuk diyip binbir türlü iş çeviren kişiler,cemaatler,dolandırıcılar,şarlatanlar çıktı piyasaya.
Zumsukun verdiği Japonya örneği bence gayet iyi.Bide son 2 senedeki olaylar dışında budistler kimleri öldürmüş onlara bakmak lazım.
u235 tarafından 30/Oca/13 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Esconda bunu yazdı
Ben ırkını esgeçerim, eywallah haklısın derim.
Ama inançlı ve inançsız adamı elbette kıyaslarım.
Çünkü ateizmin oluşmasında materyalizmin etkisi aynı tomurcuk gibidir.Materyalizmin olduğu yerde hissi duygular anlamını yitirir.Bu yüzden inançsız bir insanın inançlı bir insan kadar hissi duygulara sahip olduğuna inanmıyorum.
Şekil A.
Neyse yazmıyorum, yanlış yerde yanlış yorum yaptım , hep bu zumsuk adlı murid yüzünden.Susuyorum, ama inşallah bir konunda denk gelirsek o zaman sayfalarca yazıcam murid
Abicim biz robot muyuz ? Hissiyat yok ne demektir yahu ?
Aksine biz, aşık oluyoruz ve aşk nasıl birşey ; neden aşık olur diye sorguluyoruz, araştırıyoruz.
Sen harbiden bütün ateistleri, agnostikleri, materyalistleri falan terminatör gibi ruhsuz, hissiz, duygusuz mu sanıyorsun ?
Böyle birşey olabilir mi ?
-
Eyvah Konu Daha İlk Sayfadan Evrim Geçirmeye Başladı... :)
Din Tartışması Bir Müddet Sonra Umarım Siyaset Tartışmasınada Dönmez... Bu Arada Hakketen Eli Öpülesi Bir Kadın Bahsi Geçen Kadın....
-
ne yaptınız bu konuda da iki zıt görüşü karşı karşıya getirip tartışıyormusunuz ?
-
ShockMan bunu yazdı
Eyvah Konu Daha İlk Sayfadan Evrim Geçirmeye Başladı... :)
Din Tartışması Bir Müddet Sonra Umarım Siyaset Tartışmasınada Dönmez... Bu Arada Hakketen Eli Öpülesi Bir Kadın Bahsi Geçen Kadın....
TBT Ultranasyonalistler ve ultradindarlar cephesi yakında birbirine girecek sıkı durun :)
-
zumsuk bunu yazdı
Duygulandım amk harbi helal olsun. Helal olsun. Saygıyla eğiliyorum önünde. Türk kadını bu olmalı.
Yüreği kocaman, mükemmel anadolu kadınları ; ne ara bu kadar süslü püslü, paradan ve arabadan başka şeylere önem vermeyen, avrupa/amerika özentisi, sahte sarışın aptallar haline geldi ???
Dünya değişiyor, dünya küçülüyor da; niye kocaman yürekler küçükldü ve hiçbirşeyden haberi olmayan, popüler kültürün kölesi haline geldi bu Türk kızları ??? Türk gençliği daha doğrusu.
Kültürümüzü falan yok etmediler ; hayatımızı, hayallerimizi, gençliğimizi, geleceğimizi, geçmişimizi sikip attılar.
Nerede Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale Savaşı'nda erkeklerine ; ülkesine yardım eden , hatta ve hatta esir düşen yabancı ve yaralı askerlere kendi çocuğu gibi bakan Türk anneleri ???
Nerede bmw düşkünü, diskodan çıkmayan, açıp 2 kitap okumamış, hadi kitabı geçtim ; dedikodu haricinde hiçbirşey bilmeyen şimdiki nesil ???
Özellikle bizim neslimizden, gençliğimden ve ülkemizden utanır hale geldim. En son doğru düzgün muhabbeti ne zaman yaptınız bir düşünün.
En son Türkiye'nin geleceği ve siyaseti hakkında bir kızdan sizi şaşırtacak kelimeler ne zaman çıktı bir düşünün. Bir kız size gittiği sanatsal bir olayı ne zaman anlattı bir düşünün. Bilgisayar konusunda explorerdan zar zor facebook'a girmek dışında başka şeyler yapabilen kızı ne zaman gördünüz ???
Sadece şimdiki neslin içine sıçmadılar. Geleceğimizi mahfettiler.
Hemde öyle bir mahfettiler ki , geleceği kararmış olan bir nesil bunu gayet normal karşılıyor.
Bu yüzden diyorum ;
pahallı arabaları,
pahallı yaşamları,
o büyük diplomaları,
önemli şirketlerinizi,
manken gibi kızları/erkeklerigötünüze sokabilirsiniz. Türkçesi varken , yabancı kelimesini söyleyen (karmaşıkları geçtim, basit şeylerde bile) ; daha kendi şehrini İngilizce konuşurken tellaffuzunu değiştirerek Türkçenin içine sıçan bir nesilden bahsediyorum.
İngilizcenizi, metrolara sıçan o Fransız sosyetenizi, lüks arabalarınızı alın. İstediğiniz gibi kullanın.
Bana , görgülü, bilgili, kültürlü dendiğinde 'ok baby' diyen değil ; kendi milletinin tarihi hakkında bilgisi olan, kendi milletini tanıyan, bu ülke için uğraşan kızlar ve gençler lazım.
Daha Nutuk'un nasıl bir kitap olduğunu bilmez, bırak okumayı ; ama baksan koyu Atatürkçü'yüm der.
Siktir git. Hayatımdan siktir git, yanıma yaklaşma. Yeter ülkenin anasını siktiğiniz. Şu kadına bakın ;
Başındaki türban mı ? Saçları sarı mı ? Bir ton makyaj mı var ?
Hayır, hayır, hayır. Tonlada şey sayabilirim. Fakat kimseyi rahatsız etmiyor. Bu kadını önünde saygıyla eğilirim. Boyalı ama içi boş oyuncak bebek gibi tiplerin yanında bu kadın tanrıçadır.
Muhtemelen yabancı dili yok, muhtemelen iPhone'u yada milyarlık cep telefonu yok, muhtemelen gittiğiniz kafelerle falanda işi yok. Fakat kadın cennetlik...
Yaşam tarzı olarak bizim 10'da birimize sahip olduğunu düşünmüyorum.
Fakat karakter ve kişlik olarak mı ??? Türk gençliği bu kadının binde birine sahip olsun, o zaman umut başlar.
Sıçtımın özentileri.
---
Biz harbiden gereksiz, aptal bir nesil haline geldik. Utanıyorum halimizden.
Üşenmeden yazmış. Bizede beğenmek düşer.