Rus-Gürcü Savaşı Başladı
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Tornavida Hocam Anti içiyor Farketmedinmi kafa Hoş yani.
Sende Üstüne üstüne gitmesen diyorum, Durduk yerde Burada Fırtınalar esiyor yahu, Bi sabahtır sakinleştirmeye gayret ediyorum Ama Nafile. Neyse Bu aşamadan sonra Elimden bişey gelmez.
Arkadaşlar Bi sakinleşin, Anti Sende Aşırı Milliyetçimi diyim Vallahada Anlamadım Senden bişiy Hocam, Tamamda Sen nasıl kurtaracan Çindeki Türkleri Orasını Anlatabilirmisin bana yahu.
-----------------------------
İçmeye yeni başladım hocam,bazı mesajları gördükten sonra başladım.
Çindeki Türkleri nasıl mı kurtarırsın hoca?Ekonomini geliştirirsin,askeri,siyasi,teknolojik gücünü geliştirirsin,sözü dinlenen otoriter güç olursun.Sonrasında izleyeceğin politika değişiklik gösterebilir. -
AntiOksidan bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Tornavida Hocam Anti içiyor Farketmedinmi kafa Hoş yani.
Sende Üstüne üstüne gitmesen diyorum, Durduk yerde Burada Fırtınalar esiyor yahu, Bi sabahtır sakinleştirmeye gayret ediyorum Ama Nafile. Neyse Bu aşamadan sonra Elimden bişey gelmez.
Arkadaşlar Bi sakinleşin, Anti Sende Aşırı Milliyetçimi diyim Vallahada Anlamadım Senden bişiy Hocam, Tamamda Sen nasıl kurtaracan Çindeki Türkleri Orasını Anlatabilirmisin bana yahu.
İçmeye yeni başladım hocam,bazı mesajları gördükten sonra başladım.
Çindeki Türkleri nasıl mı kurtarırsın hoca?Ekonomini geliştirirsin,askeri,siyasi,teknolojik gücünü geliştirirsin,sözü dinlenen otoriter güç olursun.Sonrasında izleyeceğin politika değişiklik gösterebilir.
----------------------------- -
Bakalım çatışmalar devam ediyor. Saakaşvili(Sağ kaş bilinin) kaşını açacak ruslar :)
-
Ne olmuş burda lan!?!?! Bi film izlemeye gittim-geldim ortalık darma duman olmuş. Hacı o taraftaki savaş mavaş değil şerefsizim, savaş burda çıkmış :| Reis-i Cumhur Güllü amcaya benzeyecem şimdi ama harbiden "biraz sağduyulu olun!" :/
-
farkılıklarımız zenginliğimizdir beyler yapmayın ama böyle.
-
FireX bunu yazdı:
Bakalım çatışmalar devam ediyor. Saakaşvili(Sağ kaş bilinin) kaşını açacak ruslar :)
-----------------------------Bencede Bu durumda Bu tartışmanın Sonuda Belli olmuş oldu sanırım. Sağ Kaş Bili Denen Saddam benzetmesi Merif Milletini Büyük Maceralara Atmış bulunduğu gün bu gün. Allah Yardımcıları olsun. Durumları Hakikatende Acı.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Ne olmuş burda lan!?!?! Bi film izlemeye gittim-geldim ortalık darma duman olmuş. Hacı o taraftaki savaş mavaş değil şerefsizim, savaş burda çıkmış :| Reis-i Cumhur Güllü amcaya benzeyecem şimdi ama harbiden "biraz sağduyulu olun!" :/
Birşey yok kurd sen halüsinasyon görüyorsun. Git yat :P -
shockman bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
-----------------------------Bencede Bu durumda Bu tartışmanın Sonuda Belli olmuş oldu sanırım. Sağ Kaş Bili Denen Saddam benzetmesi Merif Milletini Büyük Maceralara Atmış bulunduğu gün bu gün. Allah Yardımcıları olsun. Durumları Hakikatende Acı.
Saddamın yine sözde silahları, mücahitleri vardı. Bununki akla mantığa sığmıyor. -
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------savaş tabii erkeklerin dünyası haayt, konuya hakim olamayabilirim, googledan savaş teknolojisini incelemeye başladım pazar öğlen antiye yetişmiş olurum :PP şaka tabi ya bu uçak çok boktan görünüyo, neden ruslar böyle uçak kullanıyolarki? trmilitary forumu inceledim azcık.
http://www.utilityaircraft.com/images/july2003cresco.jpg
-----------------------------onlar gösteri uçagı ruslar mig ve su kullanır ki onlar dünyanın en iyi manevra kabiliyetine sahip uçaklar ve taşıma kapasiteleri de çok yüksektir bknz google mig-28 su-35
-
bi savaşta burda çıkmış a.k .