Rus Hackerlar Türk Ticari Sitelerini Hedef Aldı..
-
bu bir acık bilgi....
''Bu ay itibari ile msn lere to lu saldırılar
düzenlemeyi amaçlıyan rus hacker kuvvetleri nin
türkiyede vede birkaç ülkedeki msn lere zarar
vermesi bekleniyor. @rht.com uzantılı bir adresi
kabul etmeyin. saldırılar to lu halde
gerçekleşecektir.listenizdeki birisi eklerse virüs
sizede bulaşıcaktır.''
ALLAHIM herkeze kolaylık versin....
aslında gelen e-mailleri biz onalara güzel birsekilde ıp lerine saldırı yaparak cözümleyebiliriz....
gelen e-mailden ıp sını alarak bilgisayardan bulabiliriz tabi ıp gizlemiyorlarsa.... -
:)
-
Arka fonda google, Cw nin replik şu '' Biz şu an izlemedeyiz, kontrol ediyoruz ''
Neyi kontrol ediyosn yavrucum ?
Kar maskene gurban.
-
Nedir bu rus hacker muhabbeti ya yıllardır hayatımdan bezdim valla maillerime bakmıyorum artık zincirleme mailler yüzünden
Yıllardır bir bok gördüğümüz yok bari birşeyler yapsalarda sussalar dicektim ama vazgeçtim o mailler x2 şeklinde gelir artık
Edit : eklemedende yapamıcam bu ne lan bütün kanalların bu tarz haberlere hazırladığı videolara bakın ya onlara zaten komple kılım
Edit2: O ne lan kar maskeli silahla falan banka soyucak sanki herif.
-
zumsuk topun inşaata mı kaçtı olm? ne bu yorumlar lan? :| bööle kaldım aha :|
-
iskoyu heykır yapan basın bütün dünyayı türkiyeye saldırtır aamkaakk xD
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Arka fonda google, Cw nin replik şu '' Biz şu an izlemedeyiz, kontrol ediyoruz ''
Neyi kontrol ediyosn yavrucum ?
Kar maskene gurban.
-----------------------------ahahaha :D:D
-
tv de izledim o herifi, bu palyaçoları hacker diye çıkarıyolar, onlarda kendini bi bok zannediyo ya hayret valla yaa.
bir başkadır benim memleketim(in heykırları) lay lay lay lay lay lay lay lay lalalaylay lalalaylay lalalaylaylaylay laylay lay lay laaaaaaaay...
-
Bizi örnek alsınlar öyle palyaço gibi çıkmayız tv lere
-
zumsuk doğruları söylemiş aynen katılmakla birlikte, ya bu nedir Allah aşkına ya, lavuğun birine kar maskesi geçirmişler :D:D:D:D, altıma zıçtım gülerken xD. Haberturk iyice soytarı oldu