Rus İnterneti Ve Bilisimde Ruslar
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------yandex rusya nın diye biliyorum yoksa ukranya mıydı
-----------------------------rusya
-
dota 2 oynuyorum her taraf rus. türkler sosyal medyayı en cok kullanan ülkeymiş. sanırım sonrada rusya geliyordur. adamlar işsizlikten kendilerini bilişime vermişler ama akılları türkler gibi kısa yoldan para kazanmaya ve yatmaya calisiyor
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------kızlar odnoklassiniki.ru da takılıyor, ruscanız varsa takılabilirsiniz.
-----------------------------
ultra bilgi vermişsin hacım :-) -
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Reskam bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------gelsinler cs ye alayının eline veririm. İbineler def oynamıyo ki alayı cfg'li.
Dünya Birincileri CFG mi kullanıyor :???
Adamlar Def oynuyor Ses kasıyor borumu adam dünya birincisi
Yani şimdi gerçekten bilişimde nasıldırlar bilmiyorum yani bilişime katkıları nedir bilmiyorum ama şunu da söylemek istiyorum: Size bilişim denilindiği aklınıza oyun mu geliyor, hack mi geliyor? Yani bilişim bu iki şeyden mi ibaret? Bunları baz alarak rusları bilişim tanrısı ilân etmek abes kaçtı accık. Tahribat'taki hoş olmayan görüntülerden bir tane daha işte...
Bilişim = CS
Ne âla memleket... Buna itafen diyoruz ki evet ruslar bilişim tanrılarıdır. CFG ve DEF de kutsal txt dosyalarıdır.
-----------------------------Ben sadece oyunlar demek istemedim grafik programlama yada diger alanlarda dedim.Yani bunun icinde networku,veritabani,web uygulamalari,mobil uygulamalar,donanim hepsi var.
-
yorumlara bakılacak olursa kimse aradığın soruların cevabını bilmiyor. sağlam bir araştırma yapmak lazım.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------yorumlara bakılacak olursa kimse aradığın soruların cevabını bilmiyor. sağlam bir araştırma yapmak lazım.
-----------------------------Hacı voda dıyrıçko naydıyot.. :]
-
Rusları bilişimde ileri götüren şey, Soğuk Savaştır...
Zamanında, üniversitelerin bilgisayar mühendisliği bölümlerinde
normal mühendislik bilgilerinin yanında,
dünyada rakip olarak gördükleri Amerikanın en ünlü bilişim firması
Microsoft un ürünlerinin nasıl crackleneceği öğretiliyordu..
Maksat, düşmanı zayıflatmak dı...
Demem odur ki,
Kendisine herhangi bir rakip belirlemeyen, rakibi olmayan insan
kendini geliştiremez..
Ruslar da rakiplerini geçmek için çalışa çalışa bu seviyeye geldiler...
Biz Türkler ne yaptık?
Bol bol Face de çene çaldık...
Fark bu..
-
SerYolcu bunu yazdı:
-----------------------------Rusları bilişimde ileri götüren şey, Soğuk Savaştır...
Zamanında, üniversitelerin bilgisayar mühendisliği bölümlerinde
normal mühendislik bilgilerinin yanında,
dünyada rakip olarak gördükleri Amerikanın en ünlü bilişim firması
Microsoft un ürünlerinin nasıl crackleneceği öğretiliyordu..
Maksat, düşmanı zayıflatmak dı...
Demem odur ki,
Kendisine herhangi bir rakip belirlemeyen, rakibi olmayan insan
kendini geliştiremez..
Ruslar da rakiplerini geçmek için çalışa çalışa bu seviyeye geldiler...
Biz Türkler ne yaptık?
Bol bol Face de çene çaldık...
Fark bu..
-----------------------------ruslar soğuk savaş döneminde elektronik ve yazılım alanında çok geriydi, herşey fazlasıyla mekanikti, soğuk savaşın ardından putin gelene kadar pek bir şey olmadı putinin gelişiyle birlikte rus askeri teknolojisi korkunç bir hızla yenilenmeye başladı, önce mekanik açıdan mükemmel olan ancak yazılımsal ve elektronik açıdan eksik olan donanımlar yükseltildi, bir yandan batı teknolojisi kullanılıp taklit edildi bir yandan da geliştirildi. size bir örnek vereyim gördüğünüz sistem hem yazılım ve donanımın etkin kullanımının bir sonucudur bu sistem t-90 tanklarında, mi-35 helikopterlerinde, su-serisi uçaklarda kullanılır. şu anda askeri teknoloji açısından en iyi gece görüş sistemi, en uzun menzilli radar, en uzun menzilli havadan havaya füzeler, en etkili jammer cihazları ruslar tarafından üretiliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=8VLTFizthlA
Şimdi şöyle düşünün bunları üreten firmalarda çalışan insanlar ileri derecede elektronik ve programlama bilgisine sahip insanlar elbette aralarından hackle ilgilenenler de olacak ve etkili sonuçlar verecektir, ayrıca orada kanunlar bizdeki gibi değil, ve genel olarak ruslar hackde iyidir diye de bir şey yok, bu işin babası amerikalılardır çünkü yazılım diyince abd tektir.
-
Sovyetin tum cografyasiini az cok bilirim sovyette okuyorum 2006 dan beri gelip gidiyorum ruslar turkiyeden kisilik ahlak karakter gibi seyler haricinde turkiyeden 50 yil ilerde teknoloji sistem kalite vs 1900 lerde elektrikli otobus traleybus kullanan millet yine bu tarihlerde asansor tv radio uzaya cikma vs internet konusundada turkiyede olmayan cok sey var ayrica dunya capinda siteleri oldukca var turkiyeden dun ya capinda hangi site var Ama herseye ragmen turkiyem canim ulkem
-
<reklamlar>
en iyi rus ölü rus
</reklamlar>