Rust Cracked

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bi indirime girse orjinal alacaz da işte.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanKek
    DanKek's avatar
    Erkek

Hocam c++ da yaptım ancak client tan girince crash verio çözüm üçün yardımcı olabilecek var mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

net.connect 112.187.117.22O:28O15  burdayım ben copy paste yapmayın kendiniz yazın 

Ben girdim oyuna fakat yerli bulamadım bide ibinenin biri saldırdı bana çıktım hemen.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

yahu gençler bir el atın. server kurduk evde 2 kişi oynuyoruz ama üçüncü pcye çalışan oyunun klasörünü atıp benim pc üzerinden çalışan servera bağlanmaya çabaladığında no steam detected diye uyarı veriyor. var mıdır bi çözümü? 

Birde admin vehicle.spawn komutuyla çağırdığımız aracı kullanamıyoruz. araba ses çıkartıyor ve yerçekimiyle hareket ediyor ama pili bitmiş araba kumandası giib hiç tepki vermiyor hiçbir tuşa. videolarda hep kırmızı bir araba var ama bizim çağırdığımız paslı versiyonu. yanımıza low quality fuel alıp da bindiğimizde bile tepki vermedi. 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Beyler bunu ofline oynayabilirmiyim öyle kendim takılıyım zombi mombi uğraşmak istemiyorum.
    edit:Büyül ekrana aldım 2-3 sn sonra gülmeyen surat düzeldi.

skyvalet tarafından 31/Oca/14 22:12 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    skyvalet bunu yazdı

Beyler bunu ofline oynayabilirmiyim öyle kendim takılıyım zombi mombi uğraşmak istemiyorum.

kat.ph da aratabilir misin format attım şimdi bulamadım torrenti :/ server dosyası olacak içindekilerde. 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bi indirime girse orjinal alacaz da işte.

hocam dayz gibi bu oyununda indirime girmesi imkansız gibi hatta stabil sürümü çıktı mı oyun pahalınacak :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

+1

c0nverse tarafından 01/Şub/14 03:00 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

güzel oyunsa basalım parayı?

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

güzel oyunsa basalım parayı?

Bence gerek yok para verip almaya, oyun mekanikleri öyle sarıcak düzeyde değil. Bana biraz zorlama geldi oyun.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 10788 Toplam Mesaj: 36