Rust Cracked
-
bi indirime girse orjinal alacaz da işte.
-
Hocam c++ da yaptım ancak client tan girince crash verio çözüm üçün yardımcı olabilecek var mı ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
net.connect 112.187.117.22O:28O15 burdayım ben copy paste yapmayın kendiniz yazın
Ben girdim oyuna fakat yerli bulamadım bide ibinenin biri saldırdı bana çıktım hemen.
-
yahu gençler bir el atın. server kurduk evde 2 kişi oynuyoruz ama üçüncü pcye çalışan oyunun klasörünü atıp benim pc üzerinden çalışan servera bağlanmaya çabaladığında no steam detected diye uyarı veriyor. var mıdır bi çözümü?
Birde admin vehicle.spawn komutuyla çağırdığımız aracı kullanamıyoruz. araba ses çıkartıyor ve yerçekimiyle hareket ediyor ama pili bitmiş araba kumandası giib hiç tepki vermiyor hiçbir tuşa. videolarda hep kırmızı bir araba var ama bizim çağırdığımız paslı versiyonu. yanımıza low quality fuel alıp da bindiğimizde bile tepki vermedi.
-
Beyler bunu ofline oynayabilirmiyim öyle kendim takılıyım zombi mombi uğraşmak istemiyorum.
skyvalet tarafından 31/Oca/14 22:12 tarihinde düzenlenmiştir
edit:Büyül ekrana aldım 2-3 sn sonra gülmeyen surat düzeldi. -
skyvalet bunu yazdı
Beyler bunu ofline oynayabilirmiyim öyle kendim takılıyım zombi mombi uğraşmak istemiyorum.
edit:Büyül ekrana aldım 2-3 sn sonra gülmeyen surat düzeldi.kat.ph da aratabilir misin format attım şimdi bulamadım torrenti :/ server dosyası olacak içindekilerde.
-
PanxeR bunu yazdı
bi indirime girse orjinal alacaz da işte.
hocam dayz gibi bu oyununda indirime girmesi imkansız gibi hatta stabil sürümü çıktı mı oyun pahalınacak :/
-
skyvalet bunu yazdı
edit:Büyül ekrana aldım 2-3 sn sonra gülmeyen surat düzeldi.+1
c0nverse tarafından 01/Şub/14 03:00 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel oyunsa basalım parayı?
-
anarsistherif bunu yazdı
güzel oyunsa basalım parayı?
Bence gerek yok para verip almaya, oyun mekanikleri öyle sarıcak düzeyde değil. Bana biraz zorlama geldi oyun.